• Laza
    A BL világa nekem sem jött be, a játékmenet viszont annál inkább, főleg a 600 féle fegyverkombináció miatt, amelyek gyártó specifikus, sebzés típus és mindenféle egyéb alapján határozottan színesítették a játékot, főleg a magasabb szinteken, ahol már nagyon nem volt mindegy hogyan válogattad össze a fegyverarzenált ... és ezek effekt szinten is különböztek, nem csak leírásban.

Sajna eddig a Twitch alapján nekem úgy tűnt mintha mindenki ugyanolyan vagy hasonló fegyverekkel rohangálna kezdve a lvl10-től a 20-ason át, tök hasonló skin, tök ugyanaz a fegyverhang és látszólag a lövedékek. Nem látom azt a színes kavalkádot, ami alapján nagyjából mindenki különböző, számára kedves eszközökkel rohangálna, kicsit egy kaptafa.

Pedig egy MMO-tól főleg nem ezt várná az ember ... bár a mai MMO-któl kész vagyok, jobban örülnék egy coop multiplayer megnevezésnek :)

De mondom, ez csak amit látok, és még mostanában nem találtam olyan írást ami ezt a részét részletezné, gondolom majd lesznek kimerítő tesztek, stb.

Mindjárt körbe is nézek, hátha most már találok valamit.