125
  • DarkSector
  • Hefiati
    hello srácok , ha valaki PS3-on tolja , vegyen már föl , néha játszanék magyarokkal , van headsetem is hefiati néven vagyok
    ui: amugy nem vagyok egy hc gamer thx
  • DarkSector
    hát ez kész. :)
  • TBTPumpa
    Holy Moly!
  • Laza
    A BL világa nekem sem jött be, a játékmenet viszont annál inkább, főleg a 600 féle fegyverkombináció miatt, amelyek gyártó specifikus, sebzés típus és mindenféle egyéb alapján határozottan színesítették a játékot, főleg a magasabb szinteken, ahol már nagyon nem volt mindegy hogyan válogattad össze a fegyverarzenált ... és ezek effekt szinten is különböztek, nem csak leírásban.

Sajna eddig a Twitch alapján nekem úgy tűnt mintha mindenki ugyanolyan vagy hasonló fegyverekkel rohangálna kezdve a lvl10-től a 20-ason át, tök hasonló skin, tök ugyanaz a fegyverhang és látszólag a lövedékek. Nem látom azt a színes kavalkádot, ami alapján nagyjából mindenki különböző, számára kedves eszközökkel rohangálna, kicsit egy kaptafa.

Pedig egy MMO-tól főleg nem ezt várná az ember ... bár a mai MMO-któl kész vagyok, jobban örülnék egy coop multiplayer megnevezésnek :)

De mondom, ez csak amit látok, és még mostanában nem találtam olyan írást ami ezt a részét részletezné, gondolom majd lesznek kimerítő tesztek, stb.

Mindjárt körbe is nézek, hátha most már találok valamit.
  • Skyline
    Van loot, csak nem zsákszámra, fejlesztőcuccok tonnaszám fegyverek.
    Én a Borderlands-al voltam úgy hogy meguntam, a hangulata világa abszolút semmitmondó a játékmenete pedig harmatgyenge még haverokkal is. De ez ízlések és pofonok. Mindenesetre a Destiny semmivel sem rosszabb nála sőt....

A metacritices negatív értékelések színe javából látszik hogy vagy olyan emberek értékelték akiknek fingjuk nincs mi az az MMO, vagy akik full egyedül tolták, vagy scritpes csőlövöldén felcseperedett gyökerek... Az ilyenekkel tele a játék, NEKIK tart 40-50 percbe egy egy főganaj legyapása mert fingjuk sincs mit csinálnak csak mennek darálni. Sem a kasztjukkat sem a képességükkel nincsenek tisztában ahogy azzal sem hogy gyengepontja van az ellenségnek és rendszerint csapatmunkával kell dolgozni.
  • Laza
    A BL2-t imádtam, beletettem 155 órát, coopban nyomtam haverommal végig ... de csak nagyjából egyszer mentünk végig a teljes tartalmon, szinte semmit nem ismételtünk, és így nyújtott ilyen hosszú játékidőt. Amint megléptük a szükséges szintet mentünk a nehezebb fokozatra, hogy valóban ne kelljen utána contentet ismételni ... aztán megragadtam, mert ugye a következő nehézségi szinthez ott is végig kéne vinni az alap sztorit, de az már nagyon nem ment, pedig próbáltam végigszaladni ... így maradt a végére egy kari, 155 óra, teljes content kipucolva :)
    De a BL2-ben legalább tonnaszám potyogtak a lootok, 1-1 boss után olyan 'aranyeső' volt, hogy Bangóék is csak lestek volna. Itt meg kb semmit nem látok, hiába nézem ... pedig az ilyen játékot az 1001 loot viszi a hátán. Itt meg egy kaptafa fegyverek, még a hangjuk is ugyanannak tűnik, legalábbis mindenki valami lézerputtyogós hangú gépfegyverrel szaladgál. Most ez tényleg ennyi?

Pont az MMO besorolásától tartok kicsit, a WoW-al is sokat játszottam, de egyszerűen már hánytam az insták ismétlésétől ... a Diablo 3-ba is beletettem 150+ órát, de aztán az is nagyon monoton lett, hiába a drop növelés.

Metacriticen is olvastam megjegyzéseket, érdekes mód az userek majd 50-50%-ban szeretik, utálják. A negatív kritikák sokaságában pont a félelmeim elevenedtek meg.

Természetesen nem írom le, jó is lehet. Már majdnem vettem emiatt egy PS4-et, de még kivárok ... a Bloodborne miatt amúgy is veszek majd mindenképpen :)
    Aztán lehet 2 hét múlva tele lesz minden használt Destiny-vel, és akkor majd lehet bevásárolni :)

Aztán ki tudja, lehet a Destiny jön PC-re is ... nyugodtan a hátamba a rozsdás bökőt ha nem jelentik be min a 2015-ös E3-on :D
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.09.10. 11:50:00
  • Skyline
    Ez a játék pontosan olyan mint a Diablo vagy a Biorderlands csak némi mmo tartalom is került bele.
    Egyedül dögvész, repetitív,nalmas...Társakkal frankó.
  • DarkSector
    jó hát valakinek nem jön át, nekem átjött, nehéz elmagyarázni, ez olyan mint a gta sokaknak az év játéka, én elcserélném fél kiló krumplira.
  • Laza
    Mitől az? Sajna nekem nem jött át mitől is lenne jó ez multiban, mert csak mész és lősz játék, nem sok értelme van a csapatnak, max annyi, hogy úgy biztos nem annyira uncsi ... mert hát nem vagy egyedül ... érted :)
    De pl hogy nincs ingame kommunikáció, voice chat, ilyenek, az azért gáz.
  • DarkSector
    Ha lenne is ez pont egy olyan játék, és vicces hogy pont én mondom ezt a multi utáló, hogy single-ben egyedül ez a játék egy nagy 0

A multija? többen , csapatokban? Atomsirály!
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.09. 21:55:50
  • Laza
    Csak online játszható, de elvileg mindent játszhatsz egyedül ... a Twitchet elnézve akad 1-2 jó küldi, de rengeteg az MMO szerű ide-oda rohangászós.
  • grebber
    Értelmes single player van ebben?
  • Fletley9
    köszi srácok a váalszt!
  • Laza
    ÉS még egy hír: ha valaki január 15-ig megveszi digitálisan PS3 vagy X360-ra, akkor ingyen megkapja a PS4 vagy XOne digitális verziókat is. Értelem szerűen adott márkán belül.

http://www.engadget.com/2014/09/05/destiny-free-xbox-one-ps4-upgrade/
  • The Protector
    Ahogyan alattam írták,nem kell semmi csak a játék és egy ps3:)Mindenhol kell külön fizetni valamit,csak a ps3-on nem.
  • Laza
    Nem kell, mivel a PS3-on a multi nincs PS+ -hoz kötve. Az egyetlen verzió amihez nem kell semmilyen előfizetés.
  • Fletley9
    Gondolom volt már téma, de mindenhol mást látok. Szóval PS3as verzióhoz kell-e plus vagy sem?
  • csicskakapitany
    Xbox One gameplay videóm
  • csicskakapitany
  • AntiHero
  • DarkSector
    Destiny Maps

Kurvajó!
  • DarkSector
  • FNightWalker
    Ghost Edition előrendelve. :)
  • AntiHero
  • Tatyla
    Spawn pontoknál instancol a szerver...
  • AntiHero

• DarkSector
  • DarkSector

Durva a zenével együtt. :D
  • AntiHero
  • kabel15
    Igen azon szeretnék.
    Csak még a PS4 is hiányzik :D
  • AntiHero

• AntiHero
    A lootot nem tudom biztosra. De szerintem mindenki megkapja magának az egyéni lootot. Egyedül is lehet menni, de ajánlott társakkal ha nem akarsz idegosztályra kerülni :D Az elején nyílván még könnyűek a story küldetések, de a később ajánlott egy csapat.

Ez a gép összedob dolgot nem tudom pontosan hogy működik. Volt, hogy elkezdtem 1 küldetést egyedül és egy bizonyos rész után láttam random embereket a pályán. Majd mikor elértem egy Spawn pontra akkor eltüntek mert nem voltak a csapatomba. Ps4-en jössz?
  • kabel15
    Sziasztok!
    Lenne 1-2 kérdésem a játékkal kapcsolatban. Részben nyomon követtem a béta történéseit és olvastam is teszteket de PS4 hiányában nem tudtam magam kipróbálni. Érdekelne tőletek is 1-2 vélemény nem csak az újság íróktól. Lehetséges, hogy egy Destiny Bundle el vágok bele a konzolos világba. De előtte lenne 1-2 kérdésem.
    Ha jól tudom a fegyvereket és kiegészítőket LOOT ból lehet szerezni, gondolom ez úgy működik, hogy megölünk egy szörnyet és dob majd valami. De ezeket a dolgokat mindenkinek dobja? Szóval dob 1 et és azt az viszi akinek sorsolja a gép? Vagy aki kapja marja? Vagy mindenki megkapja a maga kis loot ját és kész? Ha valaki egyedül játszik és nincs haveri körben aki tolja ők is boldogulhatnak a játékban? Vagy minden képpen szükség van társakra? Ha jól tudom vannak olyan küldetések amikhez több ember is kell. De ezekhez a gép össze dob mellénk még 3 embert vagy nekünk kell felkérni embereket az eventre? Igyekszem vissza olvasni majd a fórumot.

Válaszokat előre is köszönöm!
  • DarkSector
    vége a beta_nak nem találom a helyem a világban!
  • DarkSector
    előrendelve. :D
  • AntiHero
    Elleszünk a teljesben :D

Destiny: List of All the 22 Missions, 6 Strikes, 4 Areas, 11 Crucible Maps and More Discovered So Far
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Crucible Maps

Earth:

Twilight Gap
    Rusted Lands
    Exodus Blue

Moon:

First Light
    The Anomaly

Mars:

Bastion
    Firebase Delphi
    Blind Watch

Venus:

Asylum
    Shores of Time

Mercury:

The Burning Shrine

(All maps include Clash, Skirmish, Rumble, Control, and Salvage game modes)

Crucible Game Types

Trials of Osiris (Skirmish): 3v3. You have caught the eye of Osiris. Venture to Mercury and prove yourself as one of the Crucible’s elite. Only the worthy may face the Trials of Osiris, for only the worthy are strong enough to endure what is to come. A string of victories will earn great rewards – but lose three times and you’re out.
    Iron Banner: 6v6. Champions are born in battle. Prove your might and earn the respect of the Lords of Iron.
    The Grand Arena (Rumble): 3v3. Prove your merit to the New Monarchy in pure combat. You against all. Hone your Light by challenging your fellow Guardians in a fight for survival.
    Dead Sectors (Control): 6v6. Dead Orbit desires new territories to expand their reach beyond the City. Fight for control of strategic battle zones. Hold your ground to gain the momentum.
    Ancient Relics (Salvage): 3v3. The Arachs of Dead Orbit covet rare artifacts. Secure and defend the Relics to claim the secrets of our past.
    Executor’s Challenge (Skirmish): 3v3. New Monarchy seeks those capable of reclaiming the frontier, one battle at a time. A focused engagement between two fireteams. Teamwork is your greatest weapon.
    Eternal War (Clash): 6v6. The Future War Cult seeks champions who can face the inexorable future. Form an alliance and fight for supremacy across the ruins of our old worlds.
    Machines of War (Combined Arms): 6v6. Heed the call of the Future War Cult and master war on a massive scale. Coordinate vehicles and your ground game to control the battlefield and rout your opponents.

Social

The Tower

Exploration Areas

Venus: Ishtar Sink
    Earth: Old Russia
    Moon: Sea of Storms
    Mars: Meridian Bay

Raids

Venus: Vault of Glass (levels 27, 30, 31)

Story Missions

Earth:

A Guardian Rises (level 1)
    Restoration (levels 2, 5)
    The Dark Within (levels 3, 6)
    The Warmind (levels 4, 7)
    The Last Array (levels 5, 8)

Moon:

The Dark Beyond (levels 6, 9)
    The Sword of Crota (levels 7, 10)
    The World’s Grave (levels 7, 10)
    Shrine of Oryx (levels 8, 11)
    Chamber of Night (levels 8, 11)

The Reef (Asteroid Belt):

The Awoken (level 10)
    A Key Awaits (level 12)

Venus:

A Stranger’s Call (levels 10, 12)
    Ishtar Collective (levels 10, 12)
    The Archive (levels 11, 13)
    Scourge of Winter (levels 11, 13)
    Eye of a Gate Lord (levels 12, 14)

Mars:

Exclusion Zone (levels 15, 17)
    The Garden’s Spire (levels 16, 18)
    A Rising Tide (levels 17, 19)
    The Buried City (levels 17, 19)
    The Black Garden (levels 18, 20)

Story Challenges

Earth: The Queen’s Wrath (Kill Order; level 24)

Strikes

Random:

Vanguard Eagle launches a random strike at level 18
    Vanguard Viper launches a random strike at level 20
    Vanguard Wolf launches a random strike at level 22
    Vanguard Tiger launches a random strike at level 24

Earth:

Nightfall: The Devils’ Lair (levels 22, 26, 28)
    The Devils’ Lair (levels 6, 8)

Moon:

Nightfall: The Summoning Pits (levels 22, 26, 28)
    The Summoning Pits (level 12)

Venus:

Nightfall: The Nexus (levels 22, 26, 28)
    Nightfall: Winter’s Run (levels 22, 26, 28)
    The Nexus (level 14)
    Winter’s Run (level 14)

Mars:

Nightfall: Cerberus Vae III (levels 22, 26, 28)
    Cerberus Vae III (level 18)
    Dust Palace (level 18)

Note: The “Nightfall” strikes may open up for limited times on rotation, rather than being available at all times

Items

262 helmets
    178 chest armors
    217 class items
    244 gauntlets
    181 leg armors
    169 primary weapons
    120 special weapons
    85 heavy weapons
    74 ships

• Tatyla
    én már átpakoltam vaultba hátha megmarad valami a teljesre de már befejeztem a bétát...
  • DarkSector
    :)
  • AntiHero
    Majd a teljesbe, bontsd le kap érte alapanyagot ami jó lesz később.