A BL2-t imádtam, beletettem 155 órát, coopban nyomtam haverommal végig ... de csak nagyjából egyszer mentünk végig a teljes tartalmon, szinte semmit nem ismételtünk, és így nyújtott ilyen hosszú játékidőt. Amint megléptük a szükséges szintet mentünk a nehezebb fokozatra, hogy valóban ne kelljen utána contentet ismételni ... aztán megragadtam, mert ugye a következő nehézségi szinthez ott is végig kéne vinni az alap sztorit, de az már nagyon nem ment, pedig próbáltam végigszaladni ... így maradt a végére egy kari, 155 óra, teljes content kipucolva :)
De a BL2-ben legalább tonnaszám potyogtak a lootok, 1-1 boss után olyan 'aranyeső' volt, hogy Bangóék is csak lestek volna. Itt meg kb semmit nem látok, hiába nézem ... pedig az ilyen játékot az 1001 loot viszi a hátán. Itt meg egy kaptafa fegyverek, még a hangjuk is ugyanannak tűnik, legalábbis mindenki valami lézerputtyogós hangú gépfegyverrel szaladgál. Most ez tényleg ennyi?
Pont az MMO besorolásától tartok kicsit, a WoW-al is sokat játszottam, de egyszerűen már hánytam az insták ismétlésétől ... a Diablo 3-ba is beletettem 150+ órát, de aztán az is nagyon monoton lett, hiába a drop növelés.
Metacriticen is olvastam megjegyzéseket, érdekes mód az userek majd 50-50%-ban szeretik, utálják. A negatív kritikák sokaságában pont a félelmeim elevenedtek meg.
Természetesen nem írom le, jó is lehet. Már majdnem vettem emiatt egy PS4-et, de még kivárok ... a Bloodborne miatt amúgy is veszek majd mindenképpen :)
Aztán lehet 2 hét múlva tele lesz minden használt Destiny-vel, és akkor majd lehet bevásárolni :)
Aztán ki tudja, lehet a Destiny jön PC-re is ... nyugodtan a hátamba a rozsdás bökőt ha nem jelentik be min a 2015-ös E3-on :D Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.09.10. 11:50:00