ratgab#912
Walker Assaultról áttértem a Supremacy-ra...Itt már azért voltak érdekességek. Azért buktuk be a kört, mert hülye helyre spawnoltam és nem tudtam védeni az utolsó pontot.
Viszont az imént volt egy hatalmas vesztes meccsünk. Legalább 5 percig ostromolták a birodalmiak sulluston az utolsó pontot....többnyire egyedül védtem, persze a pálya többi részén ment a harc ezerrel (sokkal jobb volt az ellenfél egyébként). Végül csak befoglalták, de nem olyan volt mint korábban az előtte lévő 3 supremacy pálya, hogy rusholva befoglalták a pontokat aztán győzött is az ellen.
Gránát már most kezd nagyon röpködni...Ellenséges területre tévedve az okosabb játékosok már ezzel indítanak...Így ha nem tudsz elszaladni, akkor kapásból halál. Összefutottam már impact grenade használókkal is. NA ott esélyed nincs mert azonnal robban
max ha rászaladsz ellenfélre...más út nincs.
Repülők irányítása (nincs kedvem pontosan leírni az elnevezésüket szóval ezért bocsi) nagyon fura, ott valamit tényleg állítani kell. Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.19. 22:46:10