-
ratgab #905 Kipróbáltam a játékot. Toltam pár Walker Assaultot... Ami feltűnt, hogy most már valós esélye van a felkelőknek győzni Hoth-on. Érdekes még hogy eddig minden meccset nyertünk amiben benne voltam, habár az utolsóban Sulust-on, ha magam ellen játszom már az első körben lenyomtunk volna 1 Walker-t...Első pár percben eléggé szépen feltartottak a felkelők. Hothon játszottam felkelőként, ahol már az első körben megfeküdt az első Walker...Második körben meg simán lenyomtuk a másikat is. Endoron 1 Walker volt, amit szintén a 2. körben nyomtunk le.
Suluston és Tattoine-on birodalmi voltam. Nagyon nyögvenyelősen indult mindkettő, aztán belerázódott a csapat. Tattoine-on nem vesztettünk AT-AT-t, sőt alig sebezték azokat (utolsó rohamnál már spawnál lőttük a felkelőket, esélyük nem volt. Sulluston az elején szenvedtünk nagyon, aztán sikerült áttörni a védelmet egy jól kivitelezett megkerülő támadással és néhány gránáttal. Innentől sima volt az út a 3. védelmi pontig. Ott viszont szépen beásták magukat a felkelők és majdnem kikaptunk a végére.
Ion rakéta nagyon durva járművek ellen, talán kicsit túl durva is.
Azt látom egyelőre mint a bétában. Játékosok nem igazán tudják mit és hogyan kéne csinálni. Persze a veteránok épp ezért igen jól szerepelnek. Nem nagyon látom az ionrakéta használatot és nagyon keveset dobálnak még gránátot is holott nagyon hasznos beásott ellenfelek puhítására. Nem nagyon rohangálnak még magas szintű cuccokkal a népek. A leggenyóbb amit láttam az a pulse rifle (cycle rifle kistesója, amit egyébként 28-as szintű eszközzé tettek, ahogy a jetpacket is csak 13-as szinttől kezdve lehet elérni).
Egyelőre amit láttam az nem rossz (csak Walker Assaultot toltam). tényleg ahogy lentebb a kolléga írta egy nehéz nap utáni lődözésre éppen ideális lesz. Megszakadni nem kell a killekért, de azért annyira nem is sétagalopp a dolog. Majd még folytatom később a tesztelést.
Ui.: Aki komolyabb játékra vagy komolyabb shooterre készült az hagyja egyelőre a Battlefrontot, ahhoz túl drága. Elsősorban funnolásra és szórakozásra ajánlom.