swbw.jpg
  • Bandras DaSilva #863
    Én konzolon tolom és sokat nem sikerült tegnap játszani vele csak egy olyan 4 órát, de ami eddig lejött:

- a walker assaultos pályák jók, viccesek
    - lehetne több, de nem biztos, hogy ez lesz a legnépszerűbb mód
    - blaster, ez jött be a legjobban, klasszik hent
    - a bolygók szépek, figyelni kell. Vicces, hogy a terepszínű öltözetek mennyire rejtenek (nem minden játékban szokott így lenni)
    - fighter assault mód vicces (nekem kicsit káoszos, de nem vagyok az a sokat repülő típus)
    - elsőre nem tűnik túl kevésnek ami benne van, nyílván egy hónap múlva már az lehet, ha valaki sokat játszik
    - futás:lassú...még a sprint is
    - célzás valahogy nem az igazi, nem tudom jobban megfogalmazni, de egy kicsit furi
    - spawn rendszer gáz (néha bedob egy halom ellenfél közé, nem lehet választani)
    - kártyák nem rosszak, nem hiszem, hogy túl op lenne bármi is (bár kevés a tapaszalat)
    - fegyverek nem az igaziak, nincs modolási lehetőség
    - az unlockolható ruhák: hát ez elég szegényes. inkább csak arcok, de volt már róla szó
    - egy vicces tapasztalat: eddig mindenki sírt, hogy walker assaultban túl op az imp oldal. Hát most nem. Tegnap egy assaultot sem tudtunk nyerni birodalmikét. Kidőlnek az AT-AT-k pikk-pakk és rebelként könnyű az uplinkeket elfoglalni és tartani. Azzal együtt a pályák szépek.