swbw.jpg
  • ratgab
    Akkor menjünk bele mélyebben: Op fegyver alatt mit értesz (engem bétában mind a 4-el lőttek le és nem éreztem egyiket sem op-bnek)? Built in Wallhack alatt mit értesz (nem láttam ilyet még...vagy csak kimaradt)?

-Impact grenade (ha emlékezetem nem csal a gránátok általában halálosak szoktak lenni..amúgy meg leírás alapján szűkebb lesz a robbanási sugara, mint a thermal gránátnak...Ellenben egy akna vagy egy Thermal imploder is általában halállal járt a bétában is).

- Minden lövedék robban kártya: Ez az explosive shot, aminél azt mondja a leírás, hogy időlegesen tölti fel a fegyvered, ami így robbanótölteteket lő...Hangsúly az időlegesen lesz.

-Splash damage 100%-os...NA erről fogalmam sincs ez majd a végleges játékból derül ki (esetleg ha van infód, akkor ehhez kérnék egy linnket).

-Lock on rakéta létezik (Homing shotnak hívják a játékban), de kb szerintem annyira lesz hatásos, mint a cycle rifle...Azzal is nehéz volt eltalálni bármit, itt a Homing shot meg könnyen meg tud majd akadni a tereptárgyakban is (több videót is láttam, ahol elég sűrűn kitérnek előle..HA jól emlékszem Supremacy módban használta valamelyik videós).

- 4 Walker assault pálya: Ez nem újdonság! Már régóta lehet tudni, hogy 4 bolygó lesz megjelenéskor a játékba, ehhez jön még az ingyenes Jakku (csodálkoznék ha nagy csataként harangozzák be és nem tartalmazna Walker Assault módot). Mellesleg ez a 4 bolygó tényleg nagyon kevés! Ebben maximálisan igazad van. Ellenben lesz még a Walker Assault módon kívül 12 multis játékmód, ami elég változatosságot jelent majd míg jönnek az új bolygók és új pályák (16 pálya jön a season passban is és remélhetőleg amellett is néhány).

- 11 fegyver is stimmel (szezonbérlet révén itt is jön még néhány és ingyenesen is biztos fog majd még pár jönni). Ugyan nem számoltam a filmben hány féle fegyver van, de tényleg nem tűnik soknak.

Na most így hirtelen ennyi.