A #2627 elég jól összefoglalja a dolgokat.
Boxokat illetően egyelőre én trooper loot boxot szoktam venni, néha jó dolgokat dob, kb erre tudom a pénzt elkölteni, mert a hirók már majd mind unlockoltak. De rengetegszer ad duplikált karikat.
Fegyvereket illetően az Assault-hoz az összes fegyvert unlockoltam, nekem az utolsó, az EL-16HFE jön be, inkább nagyobb távról szeretem nézni, a dolgokat, de a aki belharcos annak a CR-2 a nyerő. Az utóbbit azért nem szeretem, mert kicsit izmosabb ellenfél, pl. feltápolt Heavy nem lőhető ki alapból a túlhevülésig. Az El-16HFE a kiegekkel iszonyat brutál automata mesterlövészpuska lesz. A dupla optika miatt jobb mint az alap mesterlövészpuska, sokkal dúrvábban sebez, és távolról tudsz akár egyedül eldönteni szitukat, mert mindenkit leszedsz vele. Ha nincs rálátás, bujkálós a pálya ott értelemszerűen nem érvényesül ez a képesség, de a legtöbb pályán lehet hozzávaló kempinghelyeket találni.
Sajnos, vagy nem sajnos, de a pályákat ki kell ismerni a Galactic Assaulthoz. Tudni kell, hogy mi az adott szakaszban a nyerési feltétel. Ha ezt támogatod, akár zéro killel, akkor nyer a csapat és te is kaphatsz pontot, ha például őrzöl egy helyet, vagy kilövöd a lépegetőt. Általában persze célszerű az ellenfél aprítása, de ha pontot kell foglalni ott is érdemes ezt úgy csinálni, hogy oldalába kerülsz és még azelőtt tűzharcolgatsz vele, hogy elérné a pontot. Ilyenkor is lehet, hogy kevés killed lesz, de a csapatod győzni fog, viszont nem kapsz valszeg még objective pontokat sem.
Szerintem ez egy elég élvezetes játék, de az alapfegyverekkel szopás. Addig farmolás, de ha megnyitottál egy neked passzoló fegyvert attól kezdve meg elég jó buli akkor is ha nem sok pontot érsz el. :)