swbw.jpg
  • NEXUS6
    #2657
    Most is volt valami hasonló az Endoros pályán, csak kevésbé tűnik fel, de amikor az Emperorral valaki a pálya 3 különböző pontján 3X aláz le egymás után már gyanús! ;) Csak mert előző menetben ugyan ezen a pályán másik oldalon 25 kill volt, most meg 1. Na szép! :D

    Az I. rész ehhez képest elég kiegyensúlyozott volt.

    Másik boldogság, hogy kínomban veszem a loot crateokat, de már tizenixedikre nem ad egy kanyi officer star cardot sem, röhely! A boost cardok közül van talán 2, csak pont nem az ami kéne, de akkor sem adja a többit!. Inkább duplikáltan ad minden faxságot folyamatosan, mellé meg max kapok egy új csubakka győzelmi pózt? Fasza! Nem fogom officernél hülyeségre elszorni a kraftpontokat, addig meg pihi. Ok kapja az ember véletlen szerűen a SC-t, de mi a ...nak rakták be ezt a duplikálást!? Ha nincs szerencsém még 3 hónap múlva sem kapom meg ami kéne? Fasza!

    Amúgy a játék tök jó lenne, mert amikor nem baxák szét a hírók, akkor egész jók a meccsek, kiegyensúlyozott gyakás a végletekig. Az irányítás is meseszerű. Konzolon nyomom, de kontrollerrel ilyen jól irányítható játék még sose volt, mintha egérrel játszanék. Le a kalappal!
    Csak a többi gyökérség ne volna!
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2018.01.29. 18:58:06