swbw.jpg
  • Vicodine
    Szerintem azert elegge nagy szamokkal dobalzol itt BF2ben. Mivel en is talalkoztam mar olyannal, aki hasznalt valamit, ezert sajat tapasztalatbol is tudom, hogy koztunk vannak, de azert az, hogy minden meccsen ok a top 5 az elegge nagy tulzas, mivel altalaban akikkel jatszom, kozuluk szokott kikerulni, en kozep, kozep alatt szoktam lenni (szerintem 3 alkalomnal tobbszor nem vegeztem toplistaban, ha a hvv-t nem szamoljuk), de akkor ennyi erovel haverekat is lecsalozhatnam, mert osszeszednek 30-50+ killeket meccsenkent (mig nekem 28 a rekordom) , pedig 100% biztos vagyok benne, hogy semmit nem hasznal egyik sem. Volt meg par alkalom, amikor ugyan nem vettem eszre a sajat boromon, de a statisztika alapjan az elso srac 100 koruli killel vegzett, ami pcn ugyebar elegge gyanus, na azt is atvizsgalnam :D Konzolon ott nem para, mivel ott az emberek olyan butan mozognak, hogy ha van 1-2 jo jatekos, akkor ok szarra alaznak 100+ killekkel mindenkit, ott nem kell semmifele csalas hozza.
    Azert ha mar van 1 olyan ember, aki hasznal valamit, az mar sok. Nyilvan sokan hasznalnak, es bizom benne, hogy a banhammer lecsap majd.