swbw.jpg
  • Zarache87
    Sokan azert kedvelik a lootboxot mert a lootboxolas olyan mint ha lootolnal egy mobot es ha valami jot tudsz kiszedni akkor annak nagyon tud orulni az ember es erzi, hogy meghacrolt erte. Persze itt jon a kepbe az ha valaki nem szerencses annyira(en is ebbe a kategoriaba vagyok minden jatekban). Akkor sincsen semmi baj mertt a crafting partokat meg mindig lehet arra hasznalni, hogy azt a kartyat huzzuk amit mi akarunk persze ezert farmolni kell, hogy vegyunk ladakat.
    Azon amin en valtoztatnek az a rank up. Mert jelenleg a lootbox-ok melett a rankupnak nincsen semilyen ertelme azon kivul, hogy nagyobb szintre tudod huzni a kartyakat kesobb.

A mostani allas szerint en a lootboxokbol kivennem a victory/emote pozokat, hogy noveljem a kartyakat drop ratejet. Cserebe a victory/emote pozokat az adott class jatszasanak feloldasaval lehetne feloldani mint a fegyvereket.
    A rankupnak meg minden szintje egy olyan merfoldko kene, hogy legyen ami ladaval jutalmazna a jatekost.
    Viszont a skineket arcade kihivasok moge raknam mint most a smugle Han Solo.

Ezek melett meg annyi ervem lenne a lootboxok melett, hogy igy a progression nekem az mmorpg-k erzeset adja vissza persze lehet valakinek nem tetszik ez oket megtudom erteni.

Viszont kivancsi vagyok a te velemenyedre is remelem megosztod. :)