Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a fun miattt jatszunk meg kell ido amig belejon az ember.
Veni, Vidi, Vici
Szóval várom az érveket a kartyarendszer mellett. Hajrá.
Ja ha van kedved tolhatod velunk. 😊
Veni, Vidi, Vici
Veni, Vidi, Vici
Annyira visszafogtak a jatekot a lootbox kivetele ota, hogy alig lehet creditet szerezni. <#gunyos1>#gunyos1>
Veni, Vidi, Vici
Nem hulyek azert 😊))
En pl 1-es assault vagyok, sehova nem mozdul semmi ...! 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Értem én hogy ha valaki rá van függve akkor lehet összehozni jó dolgokat, de még azt mindig nem hallottam hogy mi a kártyás rendszer előnye a tapasztalatgyűjtéssel vagy a nulla progresszes rendszerrel szemben (mint ami az eredeti BF2-ben volt és tökéletesen működött).
Elmondom: semmi. Az a jó benne hogy kiszámíthatatlan, vagyis így a folyamatos ládavásárlásra ösztönöz, amihez viszont lassan adja a krediteket. És most hagyjuk hogy ezt az utolsó percben kivették belőle, mert attól még a játék a lootboxos rendszerre van építve. És bárkivel fogadni merek, hogy karácsony után visszakerül "rajongói keresre".
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2017.11.21. 08:43:50
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Iszonyat lassu fejlodes, az ember elunja az eletet 😊)))
Nekem pl meg egy kartyat se adott a jatek , egy van, azt kraftoltam....
Vicc.
Yep, én írok hülyeségeket 😄DDD
gebali#2360 Tevedesben vagy, itt kozulunk senki nem vedi a jatekot(mas sem rajtam kivul ahogyan olvastam), egyszeruen azok a valotlan baromsagok amiket sokan allitanak, nem leteznek, vagy ha leteznek is, sokszorosara felfujva adjak elo itt paran, es masrol sem megy a vita itt sokak kozt, csak hogy ennyire szar, annyira szar, ez is szar, az is szar...Ki a fene kivancsi erre? Aki szidni akarja, az nyisson egy kulon topcit, legyen a cime "Angry Empire", es akkor ott lehet szidni orrba szajba, de itt lenyegi infot igen keveset lehet a jatekkal kapcsolatban olvani, mert csak a fikkazassal van mindenki elfoglalva. Ha nem tetszik, ne jatszon vele az illeto, nem lehet mindenki izlesenek megfeleloen fejleszteni, hiszen akkor mindenki egy jatekkal jatszana, de ez igy van jol, csak a folosleges koroket hanyagolni kellene, mert baromi unalmas az agyatlan cry, aminek java tok eszetlen baromsag, koszono viszonyban nincsen a valosaggal.
Az űrhajós példa azért tökéletes, mert nincs benne kérdés: ha két hajó egyszerre kezd tüzelni egymásra, és ugyanakkora az erejük (mert ugyanakkorának kell lennie, hiszen a négy frakció ugyanazon kasztjának hajói nem különböznek), akkor logikus, hogy hajszál dönt, ki hullik el hamarabb. Az mindenképpen kérdéseket vet fel, ha az egyik meghal, a másiknak meg megvan a fél élete. Ezen kérdéseket válaszolja meg a kártyarendszer.
Amúgy eszem megálll, hogy ti véditek ezt a baromságot. Szerintem ha az EA személyesed dug fel síkosító nélkül egy fénykardot a seggetekbe, még azt is élveznétek, és elmagyaráznátok, hogy ez amúgy miért is remek dolog 😄 A kártyarendszer semmilyen épeszű érvvel nem jobb, mint az XP-rendszer, de legalább van egy szerencsejáték vonatkozása, amivel jó be lehet szopatni a hülyéket. Akik még védik is.
Berak valahová azt jo az...
sokszor az isten tudja milyen szerverre rak, e olyan lagok vannak, két métert hátratol mindenkit 😊)
most vásároltam meg a battlefront 2 őt. és az a kérdésem hogy hol van benne szerver kereső? esetleg valami szűrő hogy melyik pályán akarok játszani?
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2017.11.20. 20:23:30
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Bocs ha már ķérdezték,de miért van az hogy végigtoltam a kampányt de ha visszamennék egy korábbi részre akkor csak az első hármat låtom.Bug mert a triallal kezdtem?
Azzal semmi baj nem lenne amugy, ha a jatek negativumait, mint kritikat megfogalmaznak paran, de a crytenger java ertelmetlen es teljesen folosleges, esetenkent izles kerdeset kepezo tartalmak szidasa, amiknek koze nincsen ahhoz, hogy fejlesztoi, vagy kiadoi problemak lennenek, csak ezt nehez egyeseknek belatni.
Szóval akkor neked amúgy életed nincs vagy beszoptad a fizetős részét a játéknak, és miattad terjed egyre jobban ez a lootbox rák?
Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.11.20. 13:23:46
Természetesen a legtöbb kill, legtöbb pont kettőssel zárt a végén 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.11.20. 13:22:35
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤