ratgab#2031
Erre még mindig nem kaptam választ (mitől lesz jó a Battlefront számodra), de a Cod WW2-es topikban (amit egyébként én is várok) már megvilágosodtam:
Neked sok a nagy terület, sok a 40 játékos és sok az a sok kütyű amire esetleg figyelni kell.
Cod videók alapján legalább annyira kaotikus mint egy Battlefront 1-2, a hangulat meg mindkét játéknál rendben van.
Ellenben az új codba is bele lehet kötni, ha már itt a Battlefront kapcsán ment a fikázódás (mi az hogy gránátoznak, meg repkednek a Battlefront 1-ben). Ennyi erővel cod-ban meg mi már, hogy scope-ok, távcsövek vannak a géppisztolyokon meg bármikor felszerelhető hangtompító. Ugyanolyan illúzióromboló a dolog kb mint az általad említett sírámok korábbról azzal ellentétben, hogy tudtommal a valóságban géppisztolyokon nem volt tényleg scope, hangtompító meg végképp nem abban az időszakban (egyszerűbb bakáknak semmiképp). Csak ugye amivel tudsz azonosulni ott nem probléma, hogy ellentmond a megszokottnak ugyebár.
Kis terület, 2 vh-s korszak, totál ugyanolyan káoszos harcrendszer és már rögtön megfelel. Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.27. 11:33:24