swbw.jpg
  • Betyar070
    Nem értem miért baj hogy egy olyan játékkal játszom ami bár nem nyerte el a maradéktalanul a tetszésemet, de mivel nincs másik SW multi a piacon ezért megalkuszom vele is. Azt is többször leírtam már hogy nem ARMA, R6 siege szintű játékot vártam volna el hanem legalább egy nyomorult BF3-t. Miért? Mert bár bugyuta az is de legalább s multi szempontból játszhatóbb, több a kihívás benne. Valamint a tapasztalataim során azt is konkrétan leírtam hogy miért is a rosszabbik fajta árkád.
    Most erre jön majd az hogy volt béta és már megint ugyan azt a mókuskereket hajtjuk. Kérlek fogadd el hogy ha lenének a nagy világban elismerő tesztek, infók, amik tényszerűen dicsérik a játékot már rég megosztottam volna azokat is. Sajnos egy-két játékmagazint leszámítva keményen nekimentek a játéknak. Nem is csoda a tartalom, megvalósítás magáért beszél. Nem mindenki ájul el a látványtól vannak akik ennél többet várnak el egy 2016-os húzó címtől. Most jöhetnének igazolásul megint a tények. .......blablabla.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 17:21:08