2846
swbw.jpg
  • Betyar070
    Látom nehéz a felfogásod.
  • yossarianHUN
    22 éves fiad van, és mégis ezt a "add meg a címed köccccsöög" szöveget nyomod? Ilyet utoljára cérnahangú 11 évesektől hallottam CoD-ban. Na mindegy, szerintem épp eléggé lejárattad már magad, a saját érdekedben távozhatnál angolosan.
  • Betyar070
    Nem szoktam fenyegetőzni, ( nem illő a betyárokhoz ) csak vitás ügyekkel nem kívánom teleszemetelni a fórumot. Jobb az ilyeneket máshogy megbeszélni, ( pl. sör mellett ) csupán erre gondoltam. ( Egyébként, ha a 22éves fiam azt mondna nekem hogy "hess" biztos hogy a takony elöntené.)

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.09. 12:23:28
  • yossarianHUN
    Ejha, hát mér nem szólsz, ha tudtam volna már az elején, hogy te ilyen kemény gyerek vagy, meg se merek szólalni.
  • adam46
    Megfogsz verni? Jaj neeee, pls.
  • Amiga
    Vigyázz a nyelvedre öcsisajt. :-)
  • szomferi
    nem, csak flame-elsz megint
  • Betyar070
    Mi a gond faszfej, hogy benéztem ?
    Úgy tudom ez nyilvános topik nem 3-4 emberke zárt fóruma!!!!!!!!!!!!

Ui: Ha nem tetszik küld el privátban a címed vagy a telefonszámodat és megbeszélhetjük a többit. (A szemtelenségnek is van határa)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.09. 10:20:13
  • Tikal #1746
    Dehogyis. A Battlefront az casual, és annak is készült.
  • yossarianHUN
    Szerintem kitoloncolták a Siege topikból
  • adam46
    Te nem elköszöntél már a topictól? Bölcs ember tartja a szavát, szóval hessss.
  • Betyar070
    Ebben bízom én is, jó lenne még beletolni pár száz órát. Szerintem vonzani fogja a fiatalabb korosztályt is, és akkor.... :(
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.08. 19:33:24
  • ratgab
    Az teljesen más célcsoport.
  • Betyar070
    Valamint nemsokára érkezik a Division is,az lesz még a hideg zuhany a dedófrontnak. :D
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.08. 19:25:58
  • giornalista
    szerintem viszont erősen hasonló célközönség, csak más minőség egyszerűen.

a Hardline pl. egészen biztosan ugyanaz a célközönség volt, mint a BF4, de rútul megbukott, mert egy rosszul előkészített és megvalósított játék volt. a Battlefront is hasonlóan járt volna, ha nem jön az új Star Wars-film, ebben szinte biztos vagyok. egy néhány hónapja a piacon lévő játékról beszélünk, aminek ereje teljében kellene lennie, még ki sem jöttek a fizetős DLC-tartalmak (amiért ugye sokan előre vakon kifizették a season passt), nagyon-nagyon karcsú ez.

PC-n nem a hardcore gamerek játszanak, rengeteg a casual játékos is. a fő különbség az, hogy PC-n hatalmas a választék, azzal játszol, amivel csak akarsz. kijön egy játék, de nem tetszik? ezernyi másikat próbálhatsz ki. PS4-en, XBoxon eleve magasabbak az árak, és sokkal silányabb a kínálat is, így jobban megtartja a játékosait egy-egy félresikerültebb példány is.
  • ratgab
    Azért ha jön még tartalom szerintem sokan vissza fognak térni, köztük én is vissza-visszanézek majd időnként.
  • Tikal #1738
    Nem egy a célközönség, azert ez mar remelem feltűnt. Pc-n egyebkent is a hardcore gamerek vannak....
  • giornalista
    egyébként PC-n per pillanat 500-zal többen játszanak a Battlefield 3-mal, mint a Battlefronttal.

a BF4 esetében három és félszeres különbségről beszélünk, ennyivel több játékost vonz a Battlefield 4, mint a Battlefront.

összes platformot figyelembe véve a Battlefrontot 88 ezren játsszák per pillanat, a BF4-et 107 ezren. ha csak az azonos platformokat nézzü (XBox One, PS4, PC), akkor a Battlefield 4-et 80 ezren tolják, tehát 8 ezerrel kevesebben, mint a fényes, új csodát.
  • giornalista
    jó olvasni az elégedett kommentfolyamot! :DDD
  • adam46
    Sokkal jobb így, ha belépek, akkor az talán már azt jelenti, hogy értelmes hozzászólás érkezett, nem pedig sírás.
  • Tikal #1734
    Igen, így a jó. Majd ha valakinek lesz kérdése akkor látni is fogjuk a sok rinya mellett :)
  • Betyar070
    Egy kicsit le vagy maradva a dolgokról, azóta volt egy combos patch is! Amit belinkeltél nagy részt már nem aktuális, bocsi!

MÁS: Egész jól sikerült kigyomlálnotok a topikot, biztos így a jó. Csak azt nem értem hogy miért nem fórumoztok miután mindenki lelépet aki "zavart" benneteket. Látjátok szerintem itt kezdődik a trollkodás.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.05. 15:55:45
  • szomferi
    ez a videó átadja a lényeget :D :D
  • Tikal #1731
    áá csöppet sem.. látom még csak most kapcsolódtál be :D Olyan fos volt a játék mikor kijött két honappal ezelőtt, hogy le sem tudom írni. És még mindig sok a gond vele, leginkább a netcode-dal, vagyis annak hiányával :))
  • yossarianHUN
  • Betyar070
    "Itt se kell" Ja értem ,csak dicsérni szabad. Tényleg nincs miről beszélni.
    Stílusodat idézve : Csók!
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 20:32:56
  • yossarianHUN
    Itt se kell, de ezt már sokan elmondták neked, mégsem érted. Nincs miről beszélni.
  • Betyar070
    Ne féltsd a topic-ot mert a játék jó, sőt kurva jó !!!!! Ott nem arról kell pofázni mit,és hogyan rontottak el Látod ilyen egyszerű.
  • adam46
    Szegény Siege topic.
  • yossarianHUN
    Csók a család.
  • yossarianHUN
    "Nézzünk vissza egy kicsit. Voltak itt többen akik a nemtetszésüket fejezték ki a játékkal kapcsolatosan. Hol vannak?"

Megmondom hol vannak, leléptek. Ugyanis a normális ember, ha valami nem tetszik neki, nem játszik vele. Te viszont játszol vele. Miért? Hogy panaszkodhass róla. Neked ugyanis ez okoz örömet.
  • Betyar070
    132 óra játék után más vizekre evezzünk, hétfőn érkezik a R6 siege. A Felhőváros DLC-ig pihentetjük a játékot.
    Magam részéről köszönöm minden fórumozónak a véleményét, hozzászólását, türelmét és további jó fórumozást mindenkinek.
    Hogy stílusos legyek: Az erő legyen veletek!

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 18:15:22
  • Betyar070
    Nem értem miért baj hogy egy olyan játékkal játszom ami bár nem nyerte el a maradéktalanul a tetszésemet, de mivel nincs másik SW multi a piacon ezért megalkuszom vele is. Azt is többször leírtam már hogy nem ARMA, R6 siege szintű játékot vártam volna el hanem legalább egy nyomorult BF3-t. Miért? Mert bár bugyuta az is de legalább s multi szempontból játszhatóbb, több a kihívás benne. Valamint a tapasztalataim során azt is konkrétan leírtam hogy miért is a rosszabbik fajta árkád.
    Most erre jön majd az hogy volt béta és már megint ugyan azt a mókuskereket hajtjuk. Kérlek fogadd el hogy ha lenének a nagy világban elismerő tesztek, infók, amik tényszerűen dicsérik a játékot már rég megosztottam volna azokat is. Sajnos egy-két játékmagazint leszámítva keményen nekimentek a játéknak. Nem is csoda a tartalom, megvalósítás magáért beszél. Nem mindenki ájul el a látványtól vannak akik ennél többet várnak el egy 2016-os húzó címtől. Most jöhetnének igazolásul megint a tények. .......blablabla.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 17:21:08
  • adam46
    Nem ez az egyetlen Star Wars játék a piacon, van más alternatíva helyette, próbálgasd azokat, hátha jobban elnyerik a tetszésedet és nem csak 10 évnél idősebb Star Wars játékok léteznek.

Továbbra sincs semmi baj azzal, hogy leírod a véleményed, de ha a megjelenés óta csak ezt lehet tőled olvasni, miközben ugyan úgy vissza ülsz a játék elé, akkor az szerintem már kicsit gáz. Egyszerűen nem veszed észre magad és továbbra is a világ legnagyobb rejtélye számomra, hogy ha már tartanak egy nyamvadt béta tesztet, ahol tök egyértelműen lejön a játék stílusa, akkor miért veszed meg ezután. Ez egy arcade lövölde, nem a hatalmas taktikázásra lett helyezve a hangsúly, gondolom most nem mondtam újdonságot. De egy Star Wars címnél, ahol baromi messzire nyúlik vissza a történelme, ott szerintem butaság lenne, csak a mostani fiatalokat megcélozni. Van aki csak emiatt a játék miatt kezdett el játszani 40-50 évesen és én örülök, hogy ők is örömüket látják benne.
  • Betyar070
    " balliberális fajta" Na az szép lenne, evvel a névvel
    Nézzünk vissza egy kicsit. Voltak itt többen akik a nemtetszésüket fejezték ki a játékkal kapcsolatosan. Hol vannak?( Gyuszopapa, Lac-coo...) Leléptek. Miért ? Egy biztos,ha leírta valaki 2x a negatív véleményét akkor jött tőletek a ne rinyálj már, Pavlovi reflex. Nézd csak vissza. ( persze a látszatot azért fent kellett tartani, hogy bárki szabadon bármilyen véleménnyel élhet )
    Újra mondom talán ideje lenne a fórum címét megváltoztatni.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 16:12:57
  • yossarianHUN
    Elvakultság, röhög a vakbelem. Mi egy-két hetente egyszer oltunk le, mert te naponta minimum két-háromszor fikázod a játékot. Akkor ki is az elvakult?

De nem vagy te véletlenül politikus, abból is véletlenül a balliberális fajta? Nekik a szokásuk, hogy két kézzel dobálják a sarat valamire, és ha ez ellen bárki a leghalványabban szót emel, jön az elvakultozás, rasszistázás, fasisztázás, meg minden egyéb, totál értelmetlen marhaság, ami a csövön kifér.
  • Betyar070
    Csak az előző hozzáoszlásomat támasztottad alá. Ilyen elvakultsággal nem lehet mit kezdeni. ( Jössz itt nekem a 10évvel ezelőtti SW játékok felsorolásával, látod ez a szánalmas )
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 15:34:49
  • yossarianHUN
    Ha használom, akkor nem panaszkodok rá folyamatosan, ha folyamatosan panaszkodok rá, akkor nem használom. Ha használom, az azt jelenti, hogy elfogadtam a hibáit, napirendre tértem felettük.

Az tényleg nevetséges, mikor van egy ember egy fórumon, aki többet nyüstöli a játékot, mint három másik együttvéve (nem tudom hányan vannak itt 50-es szinten rajtad kívül, de tuti egy kezemen meg tudom számolni), de azért folyamatosan két kézzel dobálja rá a szart, elmondja mindennek, lehetőleg naponta többször, és ha valaki szól neki, hogy ugyan, ne játsszál már vele, ha ennyire szarnak tartod, akkor elkezdi ezt az idióta fanboyozást. Nem érzed, mennyire szánalmas?

Az ilyen embert egyből leírja a közösség, mert ösztönösen mindenkinek az jut eszébe, hogy ha gerinces ember nem foglalkozik folyamatosan olyasmivel, amit bevallottan utál, legalábbis nem, ha az a dolog egy játék. Ha még a munkádat pocskondiáznád, azt egy fokkal jobban megérteném, mert munka nélkül éhen halsz, de egy játéknál baromira nem nyom senki kést a torkodhoz, hogy játszd.

Nincs más? Ott a Battlefront 1-2, Republic Commando, Empire at War, Jedi Knight sorozat, KotOR, Old Republic, stb. ha SW témájú játékot akarsz, és ott a CoD, Battlefield, CS, stb., ha multis lövöldét. Ja, hogy neked mindkettő kell egyszerre? Akkor meg örülj neki, hogy egyáltalán van ilyen játék a piacon. Elvégre ha ez se lenne, nem lenne miért panaszkodnod.
  • Betyar070
    Igen nem neked lett címezve ,sry!
    "akkor miért veszitek elő folyton" Annyiszor leírtam már hogy nincs másik SW a piacon. A trabi is ( ma már ) egy szar autó, de ha nincs másik akkor használod, nem ? Nekem meg az az unalmas,hogy vannak egyes faboyok akiknek a hozzászólásai 80-90%-ban csak arról szól hogy nem írj negatív kritikát, ne ossz meg infót a szent tehenünkről. ( egyszer elviseljük utána már tudni sem alkarunk róla ) Miért nem írnak az ilyen fanok hasznos hrszeket-t is ? Ez nem elgondolkodtató egy kicsit ? Ha én igazi fanboy vagyok akkor hozzájárulok aktívan és érdemben is a fórumon. Eddig nem láttam senki mástól hogy témát dobott volna be rajtam kívül (pl stratégiák a pályákon, miért is érdemes megvenni az SWB... én legalább próbálkoztam ) 1 -2 embert leszámítva nem igen volt érdeklődés, csak a ne rinyálj már szól kórusban . Akkor most ki a troll ? Az utolsó hrsben is csak két adatott osztottam meg AZ EA sikernek elkönyvelt eladását és hogy mennyien játszanak naponta ténylegesen a szervereken. Egy rohadt mondatott fűztem hozzá: "Csaphat az EA egy nagy sikerbulit." Most komolyan ennyire fáj valakiknek ha kiderül, hogy a király mezítelen ? Na mindegy. Tiszteletben tartom eme elvárást ezen a fórumon és több infó, kritika, semmi nem fog érkezni részemről. ( azért felhívnám a figyelmet a fórum címére:: Star Wars Battlefront és nem Star Wars Battlefront csak fanoknak! )
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 15:15:53
  • adam46
    Ez talán nem nekem lett címezve. :D

De tényleg, ha ennyire szarnak tartjátok, akkor miért veszitek elő folyton? Keresd meg eugabeszt a BF4 topicban, szerintem hamar megfogjátok érteni egymást. Ő ilyen vinnyogós picsa a szolid ~2000 órás játék idejével .