swbw.jpg
  • yossarianHUN
    Ha használom, akkor nem panaszkodok rá folyamatosan, ha folyamatosan panaszkodok rá, akkor nem használom. Ha használom, az azt jelenti, hogy elfogadtam a hibáit, napirendre tértem felettük.

Az tényleg nevetséges, mikor van egy ember egy fórumon, aki többet nyüstöli a játékot, mint három másik együttvéve (nem tudom hányan vannak itt 50-es szinten rajtad kívül, de tuti egy kezemen meg tudom számolni), de azért folyamatosan két kézzel dobálja rá a szart, elmondja mindennek, lehetőleg naponta többször, és ha valaki szól neki, hogy ugyan, ne játsszál már vele, ha ennyire szarnak tartod, akkor elkezdi ezt az idióta fanboyozást. Nem érzed, mennyire szánalmas?

Az ilyen embert egyből leírja a közösség, mert ösztönösen mindenkinek az jut eszébe, hogy ha gerinces ember nem foglalkozik folyamatosan olyasmivel, amit bevallottan utál, legalábbis nem, ha az a dolog egy játék. Ha még a munkádat pocskondiáznád, azt egy fokkal jobban megérteném, mert munka nélkül éhen halsz, de egy játéknál baromira nem nyom senki kést a torkodhoz, hogy játszd.

Nincs más? Ott a Battlefront 1-2, Republic Commando, Empire at War, Jedi Knight sorozat, KotOR, Old Republic, stb. ha SW témájú játékot akarsz, és ott a CoD, Battlefield, CS, stb., ha multis lövöldét. Ja, hogy neked mindkettő kell egyszerre? Akkor meg örülj neki, hogy egyáltalán van ilyen játék a piacon. Elvégre ha ez se lenne, nem lenne miért panaszkodnod.