swbw.jpg
  • Betyar070
    Igen nem neked lett címezve ,sry!
    "akkor miért veszitek elő folyton" Annyiszor leírtam már hogy nincs másik SW a piacon. A trabi is ( ma már ) egy szar autó, de ha nincs másik akkor használod, nem ? Nekem meg az az unalmas,hogy vannak egyes faboyok akiknek a hozzászólásai 80-90%-ban csak arról szól hogy nem írj negatív kritikát, ne ossz meg infót a szent tehenünkről. ( egyszer elviseljük utána már tudni sem alkarunk róla ) Miért nem írnak az ilyen fanok hasznos hrszeket-t is ? Ez nem elgondolkodtató egy kicsit ? Ha én igazi fanboy vagyok akkor hozzájárulok aktívan és érdemben is a fórumon. Eddig nem láttam senki mástól hogy témát dobott volna be rajtam kívül (pl stratégiák a pályákon, miért is érdemes megvenni az SWB... én legalább próbálkoztam ) 1 -2 embert leszámítva nem igen volt érdeklődés, csak a ne rinyálj már szól kórusban . Akkor most ki a troll ? Az utolsó hrsben is csak két adatott osztottam meg AZ EA sikernek elkönyvelt eladását és hogy mennyien játszanak naponta ténylegesen a szervereken. Egy rohadt mondatott fűztem hozzá: "Csaphat az EA egy nagy sikerbulit." Most komolyan ennyire fáj valakiknek ha kiderül, hogy a király mezítelen ? Na mindegy. Tiszteletben tartom eme elvárást ezen a fórumon és több infó, kritika, semmi nem fog érkezni részemről. ( azért felhívnám a figyelmet a fórum címére:: Star Wars Battlefront és nem Star Wars Battlefront csak fanoknak! )
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 15:15:53