yossarianHUN#1656
Frappáns, csak épp tök értelmetlen, és ugyanannyira nem tartalmaz érveket az "azér' mer' én azt szeretem"-en kívül, mint az eddigi hozzászólásaid. Attól, hogy úgy érzed, hogy mindenki más hülye, és neked van igazad, még nem lesz igazad. Az emberek többnyire így éreznek, az intelligens embert az különbözteti meg, hogy érvekkel is alá tudja támasztani a véleményét. Szerintem én leírtam pár érvet, hogy miért jó (de legalábbis semmiképp nem meglepő), hogy a Battlefront "buta árkád", te erre válaszul csak frappánsan közölted, hogy de nem, mert szar, mert buta árkád, és te a realisztikus FPS-eket szereted. Én ezt elfogadtam, csak mint mondtam, azt nem értem, hogy akkor mégis miért vagy itt, és miért eszel csoki fagyit, mikor a vaníliát szereted, te erre válaszul csak tovább csapkodtad az asztalt, hogy szar szar szar, mert árkád, tehát szar, és neked taktikai FPS kell, ami nem szar. Te bizony vaníliaízű csokifagyit akarsz ha fene fenét eszik is, és ha a csokifagyisok ezért furcsán néznek rád, akkor ők a hülyék meg a csokifagyi fanboyok. Ennek így nincs sok értelme.