2846
-
Betyar070 #1674 1669ben már válaszoltam csak rád hagytam 1672hogy legyen úgy ahogyan te gondolod.
Most kötekedel, nem tudsz leállni? Mert akkor rendben. -
yossarianHUN #1673 Nem, a kritizálás ugyanaz, mint a bírálás, és más, mint az ócsárolás. A többi szalmabáb érv, ráadásul erősen vitatható, de ez megint egy terjedelmes téma. -
Betyar070 #1672 Akkor kritizálom ha ez jobban tetszik a lelkednek. Ez van. ( JA és általában negatívan ítélik meg mint dicsérik a játékot világ szerte. Tudom hogy ez számotokra nem jelent semmit, de elgondolkodtató.) Most jöhet az hogy honnan tudom hogy a többség nem szereti meg ilyenek... látod ennek soha nem lenne vége. igények és igények különbözőek hogy közhellyel éljek. Na csű vár a HOT rendszer elszemtelenedtek ott lázadók! :D
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.19. 13:30:59 -
Betyar070 #1671 Jövő hónapban meg is lesz :D ( és újra leírom nem taktikai FPS-t várta SW világban. Hanem egy nyomorúlt BF3-at legalább. A béta után meg már világos volt hogy árkád csak annak is rossz ez a baj. Miért rossz ? Majd elolvasod a korábbi hozzáoszlásokban ha érdekel. -
yossarianHUN #1670 A bírálás az, ha az ember egyszer, esetleg egyszer-kétszer leírja a negatív kritikai észrevételét. Eddig akárhányszor erre jártam, te mindig épp két kézzel dobáltad a sarat a játékra. Ez már ócsárolás. -
Betyar070 #1669 Nem ócsárolom kikérem ezt magamnak! Bírálom, ha azt szerintem megérdemli és konkrétan bírálom. Ezenkívül infókat is megosztottam , illetve tippeket. (Egyenlőre ez a másik oldaltól csak néha néha érkezett). Ahogyan nektek az én hozászolásaim unalmasak már ugyan úgy uncsi az is hogy ne bántsd már a szent tehenet, ha nem tetszik ne játssz vele.
(Akinek nem tetszik ugorja át.) Most viszont megyek játszani mert 13:21 ilyenkor már vannak teli szerverek :)
( holnap folytathatjuk... ) -
#1668 Senki nem nyomta le a torkodon, lenyelted, önként. Ha taktikus lövölde kell akkor ajánlom a Rainbow6 Siege-t. -
yossarianHUN #1667 Szóval játszol vele, mert hiánypótló, és egyedülálló a maga nemében, de közben azért folyamatosan ócsárolod. Nos ez is egy módszer, csak ne csodálkozz, ha sokaknak ellenszenves:) -
Betyar070 #1666 Nos akkor még egyszer leírom, ha már nem néztél utána.
NINCS másik a piacon, és a stílusa és hibái ellenére ezért játszom vele. (Pontosan ez volt az EA marketing lényege: Lenyomni a torkokon. ) Illetve én mindig HC gémer voltam, idestova már kb20 éve. Rengeteg eredeti játékom van és, ha már megvettem akkor kivesézem teljesen. Játszom és leírom a tapasztalataimat. (látod már csak ezért is szoktam konkrét dolgokat bírálni, vagy dicsérni és nem nagy általánosságokban beszélni) Másrészt meg vannak a játéknak jó pillanatai is. Ha kijavítanák azokat a hibákat amikre már utaltam, én kibékülnék vele az árkád ellenére is. ( ha érdekel keress rá. )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.19. 13:14:49 -
yossarianHUN #1665 Akkor elmondom még egyszer, lassan.
Azt nem értem, és arra nem válaszoltál kb. az ötödik rákérdezésre sem, hogy ha már leírtad 100x, hogy a játék szar, és neked nem tetszik, akkor miért vagy még mindig itt. Az ember azt hinné, hogy egy normális ember egyszer leírja hogy szar, és neki nem tetszik, majd angolosan távozik, és keres valami más elfoglaltságot/játékot, ami nem szar, és ami tetszik neki. Aki viszont ott marad, és naponta leírja újra meg újra, meg újra meg újra, hogy a játék szar és neki nem tetszik, az a fórumtroll ékes példája. -
Betyar070 #1664 Látom nagyon elbeszélünk egymás mellet. "fanoby válsz: túl drága. kritikus válsz: nem jön be a többségnek."
Csupán erre utaltam a fagyi nyalásnál. (Nem a te korábbi logikád mentén haladtam. Azt gondoltam ez világos lesz)
Egyébként meg hogy válaszoljak: Mindig rühelltem az igénytelenséget, legyen az játék...stb Egyszerűen dühít ha az embert hülyének nézik, és az EA pontosan ezt tette. Tudom miért vettem meg? HF: nézz utána, ha érdekel már ezt is legalább 2x leírtam
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.19. 13:04:18 -
Betyar070 #1663 "sokan mások is így gondolják" Komolyan mondom olvasd már el a hozzászólásaimat. Most tényleg minden egyes bírálatnál kezdjem el megint KONKRÉTAN leírni? (Leírtam már azt is hogy miért rossz még árkád kategóriában is szerintem a játék....stb.)
Ha gondolod újra összegyűjtöm az általam már 100x leírt okokat amiért én is meg mások is bírálják a szent teheneteket.
( Csak attól tartok hogy a többiek meg már agyfosást fognak kapni ettől )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.19. 12:58:07 -
yossarianHUN #1662 "Lehet választani csokifagyi és vanillia között."
Erről van szó. Akkor miért vagy itt? Te már megmondtad, hogy a vaníliát szereted, mégis a csokifórumon vagy. Gyanúsan trollszag van. -
yossarianHUN #1661 Szinte biztos vagyok benne, hogy eleve casual árkádra tervezték. Egyrészt, mert tudják, hogy a Star Wars cím baromi hatékonyan vonzza be a fiatalabb korosztályt, akiknél az egyszerűség sokkal hatékonyabb eszköz, mint a taktika meg a hárdkórság. Másrészt, mert a Battlefront sorozat sosem volt se taktikai, se hardcore, ellenben árkád volt (többek között ezért sem értem Betyar kollega sirámait). Harmadrészt úgy gondolkodnak, hogy aki mégis hárdkórságra meg taktikázásra vágyik, az megy majd a Battlefieldhez, ne adj Isten más címekhez (ArmA). Én is így gondolkodom, de úgy látszik vannak olyan meglepő individuumok, akik foggal-körömmel keresik a hardcore-t egy bevallottan árkád játékban, majd lefikázzák, mert nem találják... -
Betyar070 #1660 "Szerintem ők kipróbálták azt a verziót is, ami életszerűbb és úgy látták, tesztelték ki, hogy ami jelenleg van jobban kiszolgálja azt amit nagyközönség elvár. " Akkor miért nem veszik PC-n ????????? fanoby válsz: túl drága. kritikus válsz: nem jön be a többségnek. Lehet választani csokifagyi és vanillia között.
Tények : nincs 1milló eladás se PC-n . Na bumm . ( sakk - matt )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.19. 12:47:45 -
yossarianHUN #1659 "többször is a fanok leírták hogy unalmas már." Már megint a szalmabáb érv. Meg kéne tanulni már, hogy a "sokan mások is így gondolják" nem minősül értékelhető érvnek semmilyen vitában.
"Illetve látom hogy értelmetlen lenne veled vitába szállni, annyira megfogott a játék." - Hagyjuk már ezt, ezzel csak magadat égeted. Az a legcikibb, mikor valaki fikázni kezd valamit, és mikor valaki vitába száll vele, egyből kezdi a fanboyozást.
A hozzászóló egyébként egy szóval nem mondta, hogy a Battlefront nem buta árkád, csupán azt kérdezte, hogy szerinted mit kéne változtatni rajta, hogy ne legyen az. Most azt mondod, hogy nem azt akartad, hogy Rainbow Six szintű taktikai FPS lenne. Akkor mégis mit akartál? Kevésbé árkád mint ez, de árkádabb mint egy R6? Aminek egyébként a "taktikaiságát" az emberi tényező adja, egyébként játékmenet tekintetében ugyanolyan árkád, mint bármelyik tömegcím. Szóval egyszerre legyen árkád és hardcore, de főleg hardcore (amit már megbeszéltünk, hogy miért nem jó ötlet). Ezzel vissza is kanyarodtunk az alapkérdéshez, hogy ha te hardcore-t akarsz, de ez árkád, akkor miért vagy itt, és miért játszol vele. -
Árnyvadász #1658 Annyit fűznék hozzá a kialakult "vitához", hogy a játékot készítők, maradjunk annyiban, jobban tudják azt mi működik jól és/vagy a játéknak mit tesz jót játékmechanikailag. Szerintem ők kipróbálták azt a verziót is, ami életszerűbb és úgy látták, tesztelték ki, hogy ami jelenleg van jobban kiszolgálja azt amit nagyközönség elvár.
Lehet nem működött volna HC-ben ez a játék, mert felborult volna az egyensúly. Azért bízzunk már annyira ezekben az emberekben, hogy fel tudják mérni az adott játékukkal kapcsolatban azt, hogy az jól/rosszul működik. Elvégre ezek az emberek szakmabeliek és mondhatni profik.
Ez persze csak egy meglátás részemről, lehet nincs igazam, de nem is állhat annyira messze a valóságtól sem, még azt is megkockáztatom az eladási mutatókat sem rendelik alá a játszhatóságnak, mert egy játék esetén mégiscsak az a legfontosabb. A működését tekintve mindenképpen. Nyilatkozat alapján persze egyértelműsítették a szélesebb rétegekhez szóló játékmenetet, de még ennek fényében is vállalom azt, amit fentebb írtam.
-
Betyar070 #1657 "ugyanannyira nem tartalmaz érveket az "azér' mer' én azt szeretem"-en kívül, mint az eddigi hozzászólásaid."
Olvasd már el a hozzászólásaimat mielőtt ilyeneket írsz ! Az utolsó kettőnél azért nem írtam konkrétumokat mert 100x leírtam már őket, többször is a fanok leírták hogy unalmas már.( sajnos most árnyékra vetődtél )
Illetve látom hogy értelmetlen lenne veled vitába szállni, annyira megfogott a játék.
Egyébként az 1650 hozzászólást is félre értetted szerintem. 1651.
Azért hivatkoztam csupán a lent említett játékokra ( rainbaw six)hogy azok nem buta árkádok, mert a hozzászóló úgy próbálta beállítani1648 egy korábbi véleményemet 1634,1644 mintha azok ellentmondásban volnának, igazolva evvel azt hogy az SWB mégse egy buta árkád. Tehát nem arról volt szó, hogy taktikai FPS szintű SWB kellett volna olyan mint a Rainbow six.
Nos ilyen belemagyarázások, mellébeszélés után a téma lezárva részemről. Ezért írtam hogy te nyertél,
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.19. 12:37:43 -
yossarianHUN #1656 Frappáns, csak épp tök értelmetlen, és ugyanannyira nem tartalmaz érveket az "azér' mer' én azt szeretem"-en kívül, mint az eddigi hozzászólásaid. Attól, hogy úgy érzed, hogy mindenki más hülye, és neked van igazad, még nem lesz igazad. Az emberek többnyire így éreznek, az intelligens embert az különbözteti meg, hogy érvekkel is alá tudja támasztani a véleményét. Szerintem én leírtam pár érvet, hogy miért jó (de legalábbis semmiképp nem meglepő), hogy a Battlefront "buta árkád", te erre válaszul csak frappánsan közölted, hogy de nem, mert szar, mert buta árkád, és te a realisztikus FPS-eket szereted. Én ezt elfogadtam, csak mint mondtam, azt nem értem, hogy akkor mégis miért vagy itt, és miért eszel csoki fagyit, mikor a vaníliát szereted, te erre válaszul csak tovább csapkodtad az asztalt, hogy szar szar szar, mert árkád, tehát szar, és neked taktikai FPS kell, ami nem szar. Te bizony vaníliaízű csokifagyit akarsz ha fene fenét eszik is, és ha a csokifagyisok ezért furcsán néznek rád, akkor ők a hülyék meg a csokifagyi fanboyok. Ennek így nincs sok értelme. -
Árnyvadász #1655 Nekem az a véleményem, hogy a Battlefront életképes lesz. Ez az a fajta játék aminek lesz egy magja, ami azt jelenti, hogy bár a játékosállomány jelentősen csökkenhet, de mindig tudni fogsz játszani, ha belépsz. Persze előfordulhat, hogy nem mindegyik játékmódban, de a népszerűbbekben majdnem biztosra veszem. Jut eszembe játékmódok. A múltkori erények közé még bevenném ezt is, mivel elég sokrétű a felhozatal játékmódok terén.
A sok savazást amit a játék kap (játékmechanikai elemekre gondolok főleg) egyrészt megérdemli, másrészt meg ezt leszámítva is az egyik legjobb többjátékos szórakozás amivel az utóbbi időkben dolgom volt. Elég sok példát mondhatnék nemrégiben megjelent multi orientált címekről amikkel jószerivel már a kutya sem játszik. És hiába volt az olcsóbb, ha mára szinte használhatatlan.
Az árképzéssel kapcsolatban: LucasArts termékről van szó ami mindig is drága volt. Nem csak most, már 10 éve is.
Azokat a problémákat amiket itt már többször is felsoroltatok, ki lehetne iktatni egyszerű dolgokkal. Pár példa: Azonos fegyverekkel való küzdelem, kártyák nélküli küzdelem, külön HC mód és azoknak akiknek ez a szimpatikusabb, oda mennének. Ha egy CoD sorozat bevállalta, akkor itt sem lenne annyira problémás. Majd meglátjuk mit hoznak az új DLC csomagok. Lehet ilyen irányban is lépni fognak a készítők, de az is könnyen megeshet, hogy a jelentősebb változtatásokat (egyjátékos mód és a többi) majd a Battlefront 2-ben láthatjuk viszont. -
Betyar070 #1654 Csupán egy kérdésem lenne: Melyiket szeretnéd kék vagy piros kapszula ? Ha kék maradsz csodaországban, ha piros látni fogod a fától az erdőt. -
yossarianHUN #1653 Szóval mindenféleképpen jégkorongot szeretnél a foci helyett, és aki a fociért szereti a focit, az elvakult fan. Ahham. Egyébként a Fallout 4 nemtom hogy jön ide, az akkor lesz rétegjáték, mikor a Hello Kitty Online WoW gyilkos bestseller. Abszolút casual RPG, de még az RPG vonala is pont a koca RPG felé megy el, mivel egyáltalán nincs benne olyan szintű szerepjátszás, mint egy Telltale Games féle gammában, vagy mondjuk a Mass Effect első részében. Játékmenetében meg ugyanennyire nem hardcore, HP csíkokat lősz le egy meghatározott sebzéssel, de még a fejlövések is csak növelt sebzést adnak. Ebben hol van a rétegjáték? Az Euro Truck Simulator, na az rétegjáték.
"sokkal többet kilehetett volna hozni belőle mint egy elcseszett árkádot." - Ez szép, csak épp ha "többet" hoztak volna ki belőle, akkor most itt helyetted 3 másik ember csapkodná az asztalt, hogy sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, mint egy elcseszett taktikai FPS-t. Mondom, ha nem a te zsánered, akkor ne játssz vele. Komolyan nem értem miért megy valaki be színházba, csak hogy elküldje a francba a jelenlévőket, mert ő a Bosszúállókat akarja látni. Kérem, el tetszik lenni tévedve. -
Betyar070 #1652 "buta árkádok hozzák a nagy zsozsót a fejlesztőknek" Én is utaltam erre többször. Itt csak az volt a lényeg hogy meglegyen a kitűzött eladási példányszám. ( egyébként egy kicsit cáfolnálak mert a Fallout4 -ből is eladtak már 12 milliot pedig az réteg játék )
Amit úgy látszik te se és a többi elvakult fan se ért meg, azért megy a rinya mert ennél sokkal többet kilehetett volna hozni belőle mint egy elcseszett árkádot.
(Te nyerték és tényleg a fekete az fehér, köszi a felvilágosítást)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.19. 10:43:16 -
yossarianHUN #1651 És komolyan azt hiszed, hogy egy Rainbow Six: Star Wars-nak nagyobb sikere lenne, mint ennek? Nézd meg mekkora játékosbázisa van a "taktikai FPS"-eknek, és mekkora egy "buta árkád" CoD-nak, Medal of Honor-nak, CS-nek. Jelenleg a legrealisztikusabb FPS ami tömegjátékká tudott válni, az a Battlefield sorozat. Amiben ezeknél több realizmus van, azt a többség gyomra már nem fogadja be.
Ezt felhozni a játék sikertelensége mellett nettó csacsiság, mivel pont a buta árkádok hozzák a nagy zsozsót a fejlesztőknek, és nem az élethű szimulációk. Emellett olyan, mintha azt mondanád, hogy a foci azért szar sport, mert nem jégkorong. Hát tessék jégkorongot nézni, kérem tisztelettel. -
Betyar070 #1650 Egy lövésből meghalni ebben a formában az nem Harcore tulajdonság. (ezt te se gondolhatod komolyan) Hanem op, vagy csíter szarság.
"jajj ha két jármű ütközik akkor csak az egyik sérüljön" Igen mert ezzel szórakoznak nap mint nap. Te is tudhatod ha játszol vele.
Most komolyan szerinted ez nem egy buta árkád? Akkor tévedek én is meg rajtam kívül még nagyon sokan. Játszottál te már egyáltalán taktikai fps-el? Tudod te hogy ez mit tartalmaz ? ( pl Rainbow six 1,2, vegas... ) Na ez nem árkád. -
yossarianHUN #1649 Buta árkád, na és? Az Unreal Tournament is buta árkád volt, mégis irtó sikeres lett. Egyébként a Battlefront 1-2 is ugyanilyen buta árkád volt. Attól függetlenül, hogy sokkal több tartalom volt bennük, a játékmenet maga ugyanilyen "buta árkád" volt, sőt. Mellesleg nem értem, miért kell ezen ledöbbenni, tudtommal a fejlesztők sosem tagadták, még jóval a megjelenés előtt sem, hogy ez egy buta árkád lesz. Erre csak azt tudom mondani, hogy aki nem buta árkádot akar, az menjen Battlefieldezni, vagy ha nagyon pengének érzi magát, ArmÁ-zni, vagy Operation Flashpointozni (már ha játszik még ember vele). Személy szerint az én fejemben valahogy nem is jön össze a Star Wars és a realizmus fogalma. Elvégre mégis lézerfegyverekkel lövöldözöl egy 30 méter magas páncélozott lépegetőre. Hülyén is nézne ki, ha erre megpróbálnának valami képzelt realizmust ráerőszakolni. -
Probatbicol #1648 Nekem azért vagy fura picit, mert egyfolytában buta árkádozod a játékot, közben meg azért sírsz mert nem elég árkád: jajj ne haljak már meg egy lövésből ha arcon találnak egy lézerstukkerrel, jajj ha két jármű ütközik akkor csak az egyik sérüljön stb.
Elárulod, hogy szerinted mitől nem lenne buta árkád? -
Betyar070 #1647 "Mindezekkel együtt is szerintem nagyon jó a játék, és nem értem, miért húzzák le ennyire mindenhol, "
Mert buta árkád és az is rosszul van megcsinálva.
"most már gyakorlatilag csak délután és este lehet játszani." Sajnos igaz! Túl drága és nem fogta meg a PC-s játékos közönség zömét.
(Meg van már a 13millio eladás, de Pc csak pár százezerrel dicsekedhet. ) Többször leírtam én is mások is más fórumon: Ami múlódik a konzolon az nem feltétlenül fog a PC-n. Nyugodtan kilehet mondani, PC-n a játék (egyenlőre) BUKOTT. ( Titanfall effektus )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.19. 09:38:50 -
Morinad #1646 A Star Wars világa főleg rpg vonalon népszerű. A rajongók azt keresik, őket kevésbé érdekli egy nagyszabású csihi-puhi. Akiket meg a lövöldözés önmagában szórakoztat, azokat nem érdekli, hogy Star Wars és inkább mennek CS-t játszani, vagy valami hasonló, olcsóbb játékot. -
yossarianHUN #1645 Úgy látom én vagyok a kisebbség, de mindent összevetve én nagyon kellemesen csalódtam a játékban. Jobban megfogott mint vártam, a Star Wars hangulat tényleg üt, a grafikával nem szoktam sokat foglalkozni, de erről tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, ez a játék új standardokat állít, a játékmenet egyszerűségétől meg nagyon féltem, de végül inkább bájosnak, mintsem fárasztónak találtam. Jelenleg a legnagyobb problémáim a kisebb kiegyensúlyozatlanságok/OP-ságok, illetve a csalószűrő se tűnik annyira acélosnak mint a BF4-ben, itt viszonylag gyakran látok csalásszagú dolgokat, míg a BF4-ben szinte egyáltalán nem találkoztam olyannal, akiről úgy éreztem volna, hogy hacker. Ezen felül meg kell említeni, hogy pofátlanság, hogy 13-14 ezer forintért vesztegetik a játékot, mivel teljesen egyértelmű, hogy a játékba szánt teljes tartalom töredéke van még csak bent jelenleg ténylegesen, és a lecsonkolt darabokat, azaz pályákat, fegyvereket, járműveket, satöbbit fizetős DLC formájában tervezik kihozni a közeljövőben. Ez tényleg arcpirító lehúzás, de aki ismeri az EÁ-t, az ezen meg sem lepődik.
Mindezekkel együtt is szerintem nagyon jó a játék, és nem értem, miért húzzák le ennyire mindenhol, illetve miért játszanak ilyen kevesen vele. Egy hónapja még minden napszakban könnyen lehetett szervert találni, most már gyakorlatilag csak délután és este lehet játszani. Ez nekem külön öröm, mert az utóbbi időben általában csak hajnalban keveredek gép elé, már ha egyáltalán, ilyenkor lenyomnék egy vagy két kört, de mostanában már többnyire esélytelen. Azért elfelejthetné már az EA ezt a "fél játékot adunk ki teljes áron" politikát, mert úgy tűnik, most már tényleg a játékosállomány rovására megy. -
Betyar070 #1644 Jó kérdés,de védd és még van jó néhány ilyen finomság, hogy a kicsiknek is legyen játékélményük ILLETVE A HÜLYE GYEREKEKNEK.
Az milyen amikor az idétlen nem csinál mást csak nekirepül az AT-ST-nek ő meg előtte kiteleportál ( ha tud ) Tudom volt hasonló szitu a BF3-4-nél is, de jó lenne már, ha a DICE nem az idétlenkedést helyezné a középpontba a játékaiban. Kamikazézzon, de az AT-ST ne robbanjon fel, pusztuljon csak el a wing. Egyből nem csinálnák. Sajnos idétlen hülye gyerekből is legalább annyi van mint normális játékosból és evvel tisztában van az EA-is.
A profit felülír minden szabályt az EA-nál. (lásd. BF sorozat és most a SWB)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.18. 23:04:35 -
yossarianHUN #1643 Ja, a rebel vadászok általában másodpercek alatt pinát hajtogatnak bármilyen TIE vadászból. Az a kedvencem, mikor a Tatuines pályán walker assaultban birodalmi oldalon gyakorlatilag játszhatatlan a játék, mert a rebel vadászok kapásból szétdarálják az összes szerencsétlent, aki megpróbál vadászba ülni a birodalmiaknál, az idejük fennmaradó 95%-ában meg szanaszét lövik a lent szaladgáló talpasokat és AT-ST-ket. Tömény élvezet. -
#1642 Igen, fighter squadronban rohadt idegesítő hogy a Millenium Falcon neki megy mindenkinek, de még az A-wingektől is meghalok ha elütnek... arról nem is beszélve, hogy az a speed boost egy lószar, a rebel oldal kicsit OP :) -
yossarianHUN #1641 A vadászgépek pajzsára gondolsz? Az valami érdekes koncepció, úgy vettem észre, hogy a TIE vadászok rakétái ellen véd, de a gyalogosok ion torpedói ellen nem. -
yossarianHUN #1640 A DL-44 szerintem közel sem annyira OP, mint azt sokan állítják, de tény, hogy közelről rohadt idegesítő tud lenni, ha ledarálnak vele. Több hátránya is van, egyrészt csak közelre erős, már középtávon is nagyon sokat veszít a sebzéséből, messzire meg mintha követ hajigálnál. Másrészt közelharcban is rá lehet fázni vele, mert ugye nem sorozatlövő, így ha az ellenségnek van annyi esze, hogy jobbra-balra ugribugrizzon, akkor baromi nehéz eltalálni, miközben a sorozatlövős ellenfélnek csak úgy-ahogy rajtad kell tartania a célkeresztet, a többit elintézi a tűzgyorsaság. Ez nem lenne baj, ha nem melegedne túl nagyon gyorsan, de túlmelegszik, így az ember nem meri őrült módon püfölni az egeret, mert ha egy ilyen késharc közben elfüstöl, akkor az biztos halál. Mindent összevetve közelre tényleg lehet vele aprítani, de még közelre sem garantált az OP-ság, nem közelre meg többnyire fabatkát sem ér.
Én a homing raksival, meg a pulse riflivel még együtt tudok élni, a bowcaster sokkal jobban zavar. Nincs is annál jobb, mint mikor pár gyökér mást se csinál egész meccs alatt, mint jetpackkel ugrálva egylövésezik mindenkit a szutykos nyílpuskájával. Az Endoron ez különösen remek, a tökig erő dzsumbujban esélyed nincs felkészülni az ilyen ugrósuttyókra, mire észreveszed, már kapod is az arcodba a robbanólézert, mert persze, már eleve úgy rohangálnak, hogy feltöltik, ha ellenség közelébe érnek. Röhej.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.01.18. 20:24:28 -
#1639 áá, értem én, hogy pajzs van a felkelőknek, de a fizikai becsapodás ellen az miért is véd? -
#1638 megosztó egy játék, az biztos, de hogy a legrosszabb lenne?
ahogy én játszom vele: munka után egy két óra, ha éppen van valamikor fél órám napközben akkor mondjuk egy fighter squadron. És nekem ez így tökéletes. Ha olyan lenne mint a BF4 akkor nem biztos, hogy okozna annyi sikerélményt ilyen rövid játék időkkel és nem is biztos, hogy hajlandó lennék beleölni annyi időt mint ami a Battlefield-ekbe kell -
#1637 igen, ez a "hősös" asszimetrikus történet tipikusan az, ami a trailerekben kurva jól néz ki, de a játékmenetet elkúrja. egyrészt, nem is lehet jól megcsinálni (ez a "letérdelős-eltűnős megoldás roppant ciki), másrészt, próbálsz taktikusan játszani (hahahahaha), csinálsz egy jó flanket, vagy bármi, életben vagy egy ideje, erre jön Vader vagy Luke és seperc alatt lemészárol, mehetsz újra az elkúrt spawn rendszerbe. -
#1636 tudom, hogy sehol és soha nem merülhet fel egy ilyen, de érdekes lenne, ha mondjuk bevezetnék ezekhez a játékokhoz az előfizetést. nem a játékot vennéd meg, 15 ezer forintért, hanem mondjuk havi 1000-1500 forintért előfizetnél rá, és úgy játszanád.
nyilván ez az EA-nek nem érdeke, hiszen egy ilyen játék, mint a Battlefront, két-három hónap alatt "elfogyna" a rajongóknál, kevesen fizetnének elő. rá lennének kényszerítve, hogy folyamatosan dobálják ki a contentet, fenntartsák az érdeklődést. és persze ne feledjük, hogy ha mondjuk valaki egy évig vagy még tovább előfizet, már "pluszban" lenne az EA, ráadásul "10 játékos egy hónapra 1500-ért" pont annyi pénz, mint egy játékos, aki megveszi a 15 ezres játékot.
állítólag elindul lassan az EA Access (Magyarországon egyelőre nem elérhető), az havi 5 dollár az USA-ban, és korlátlanul lehet játszani a bekerülő játékokkal. szerintem idővel nyilván a Battlefront is bekerül majd, akkor pedig kiderül majd, hogy hányan voltak azok, akik 60 dollárt nem adnak ezért a cuccért, de azért ki-kipróbálnák.
én pl. biztos ilyen lennék. ez a "hetente egyszer-kétszer belépek egy-két órára" nekem nem ér meg 60 dollárt, főleg egy olyan játéknál, ahol nagyon hamar nincs hová fejlődni, nincs elég conent és változatosság. és szerintem sokan vagyunk ezzel így... de az előfizetéses rendszerrel azért hoztam volna némi pénzt az EA-nek. -
Betyar070 #1635 Azért írtam, hogy az A wing nem OP mert itt számít a manőverezési tudás is. Azonban két azonos szintű játékos esetén 90°hogy az A wing jön ki győztesen. Nekem ez a tapasztalatom. ( fürge mint az interceptor, pajzsa van és jó a tűzereje is)
Egy kis tipp: szemtől szembeni harcban egy interceptornak nem sok esélye van, Már megmondani se tudom hányszor szívattam meg így a TIE fightereket. Még ha beléd is csapódik akkor is általában megúszod a pajzs miatt
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.16. 21:31:39