swbw.jpg
  • giornalista
    tudom, hogy sehol és soha nem merülhet fel egy ilyen, de érdekes lenne, ha mondjuk bevezetnék ezekhez a játékokhoz az előfizetést. nem a játékot vennéd meg, 15 ezer forintért, hanem mondjuk havi 1000-1500 forintért előfizetnél rá, és úgy játszanád.

nyilván ez az EA-nek nem érdeke, hiszen egy ilyen játék, mint a Battlefront, két-három hónap alatt "elfogyna" a rajongóknál, kevesen fizetnének elő. rá lennének kényszerítve, hogy folyamatosan dobálják ki a contentet, fenntartsák az érdeklődést. és persze ne feledjük, hogy ha mondjuk valaki egy évig vagy még tovább előfizet, már "pluszban" lenne az EA, ráadásul "10 játékos egy hónapra 1500-ért" pont annyi pénz, mint egy játékos, aki megveszi a 15 ezres játékot.

állítólag elindul lassan az EA Access (Magyarországon egyelőre nem elérhető), az havi 5 dollár az USA-ban, és korlátlanul lehet játszani a bekerülő játékokkal. szerintem idővel nyilván a Battlefront is bekerül majd, akkor pedig kiderül majd, hogy hányan voltak azok, akik 60 dollárt nem adnak ezért a cuccért, de azért ki-kipróbálnák.

én pl. biztos ilyen lennék. ez a "hetente egyszer-kétszer belépek egy-két órára" nekem nem ér meg 60 dollárt, főleg egy olyan játéknál, ahol nagyon hamar nincs hová fejlődni, nincs elég conent és változatosság. és szerintem sokan vagyunk ezzel így... de az előfizetéses rendszerrel azért hoztam volna némi pénzt az EA-nek.