swbw.jpg
  • Betyar070
    Természetesen nem egy AEMA 3 szintű játékot kell csinálni az SW világból,de te is olvashatod, hogy sokan kivannak akadva ( itt és a külföldi fórumokon ) azon amit kaptak. Lehet hogy meglepődsz de a csalódottak tábora főleg a Pc-s tábor. Sokkal több tartalék rejlik az SW világban mint egy lebutított árkád. PC-n ne akarják össze hozni a 8éves gyerkőc szintjét a 45éves játékos igényeivel mert nem fog működni. Valamelyik korosztály ráfázik. El kell dönteni ki a célközönség és ennek megfelelően fejleszteni. Nem véletlen hogy PC -n elmaradnak az eladások. Egyszer már leírtam 30:1-hez az arány. ( EA forrásból származik, megjelenést követő 2. hét adatai) Na vajon miért ? Mert annyira jó lett ?
    Ráadásul még az árkád kategóriában is elvérzik a megvalósítás miatt. (lásd. lentebb)
    Akkor miért vettem meg ? MERT NINCS MÁSIK A PIACON és szeretem az SW világot. Kénytelen vagyok vele is beérni. Pontosan ez az amire a marketing alapozott.Ha ez a lövölde nem egy SW, (vagy alien) világban játszódna a kutya is kiköpné annyira tré.