Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link
Lehet hogy sok kezdő játékoshoz eljut az SWdedófront,de a másik oldalon meg elmaradnak a Bf kedvelők, FPS tábor.
(Na, most mi lesz az eladásokkal rózsaszín nyakkendős menedzser urak ? Érdemes volt ennyire lebútítani?)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.07. 11:00:36
Továbbra is tartom a 3/10 értékelést, de csak a remek grafika miatt. ( Lehet megkövezni érte )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.07. 10:15:20
ez a harmadik rész, érdemes megnézni az első kettőt is, szerintem hasznos tanácsokat ad a játékosoknak.
Bfrontban ha kiválasztod hogy legyen Yakku DLC akkor értelemszerűen úgy kezelik hogy te azt is akarod ergo csak olyat "listáz" ahol van Yakku, vagyis csak ilyen helyre dob be.
Az megint más kérdés hogy a Yakku DLC-t szó szerint hajigálták a játékhoz az előrendelőknek,így elég gyászos hogy alig van "szerver".
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Minden szavad szent igaz....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Eleve nem is tudja kivágni, mert a Yakku pályára rá sem keres ha nincs meg neki a dlc (eleve 1,5 Gb-t tölt a játék, ha letöltöd a dlc-t, mert alapból nem fogja leszedni a játék neked).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.12.06. 17:22:46
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nálam is van. BUG
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Egy haver is megvette a játékot,de gond vannak a játék futtatásával. A min. konfig van meg, és csak 1024x768 felbontásban játszik.
probléma a következő: Minden játék kezdésekor kb. 1 percig rettenetesen szaggat (1-2fps!), utána viszont 40-50fps megy simán.
A szaggatás még a menüben is jelentkezik állandóan, illetve a kör végén az eredmény, pontok kiírásakor. Szerintetek mi lehet a gond ???
AMD Phenon II X4 965, 8GB RAM, Gigabyte R9 270 2GB net 20MB
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.06. 17:11:49
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Komolyan nem értem miért kell minden játéknál ezt a rinya tengert olvasni. Mikor megjelent a BF3, BF4, akkor is az volt, hogy jajjjj, miért nem olyan, mint a BF2? Azért bazdmeg, mert ez a BF4, mai gondolat menettel, a mai piacra szabva. Eugabesz volt a fő rinya pina, de azóta már beletolt 1912 órát...
Utoljára szerkesztette: adam46, 2015.12.06. 13:24:08
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.06. 12:22:46
Ha nem vetted volna észre két táborra van az itt fórumozóknak, hadd fejtse ki mind a két oldal az álláspontját, véleményét szabadon! Köszönjük!
(Remélem nem vetted személyeskedésnek, nem az volt a cél.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.06. 12:12:26
irreálisan erős fegyverek és extra cuccok a magasabb szintű playereknek...ezáltal az újjoncok sikerélményét a sárga földig döngölik
buta respawn rendszer: tök mindegy hogy milyen jól taktikázunk a haverokkal egyszercsak berak mögéd egy ellenfelet az meg leszed titeket,össze-vissza dobálja a playereket a pályára minden irányból lőhetnek....
sok "'érdekes" játékos van
nem választhatod ki melyik oldallal lehess: minden körben 2-3 halál azért van,mert még azt hiszem azokkal vagyok akik lelőttek 😄
a pályákat sem választhatod ki rendesen
Mellesleg konzolokon többen játszanak.. Xbone-on 20000 játékos van jelenleg online, míg ps4-en 60000...
Mindenesetre kiderült kedden, hogy tényleg a dlc miatt nem találni szinte meccset a sokjátékos módban (Turning point egyébként folyamatosan pörög!) vagy tényleg már most megdöglött a játék.
Egyjátékos mód: Van egy olyan érzésem, hogy 2 pálya közé raknak majd átvezetőket aztán ennyivel le lesz tudva a dolog...A botok meg annyira hülyék, hogy nem biztos erre érdemes egyjátékos módot építeni.
Nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet volt ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.06. 11:50:27
(Az alapjátékot is kell azonban erősíteniük, és ezzel ők is tisztában vannak. Szerencsére nem volt annyi balek mint amire ők számítottak. A többi fórumon is megy a picsogás, ne gondold hogy ott csakis elvakult funok vannak)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.06. 11:47:21
Lesz itt még űrcsata Free DLC-is <#nevetes1>#nevetes1>
(nem minden játékost lehet megvenni CSAK a látvánnyal.) <#eplus2>#eplus2>
Egy játékos mod
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.06. 11:10:41
Mi lesz fél év múlva ? Már a külföldi fórumokin is írják, illetve a játék magazinok hogy hamar kifog fulladni a dedófront, remélem így lesz mert akkor az EA is változtatni fog az üzletpolitikáján. (Bár ha minden hónapban kiadnak egy free DLC-t talán megússza,és meglesz a kívánt eladási példányszám.Minden erről szól, ezért lett ilyen a kicsike)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.06. 10:41:31
Hidd, el rengeteg e,mbernek nem azzal van baja, hogy árkád, COD is az mégis vannak jó részei, de ott is meg mindenhol kinyírja a lövölde élményt a sok vacak. Nem is értem miért ment el ebbe az irányba minden ...
Én várok egy modra, ami valami only blaster lesz, esély nulla rá, de hátja 😄
Adigg valóban napi10-20 percre jó csak nekem, bárhogy is szeretnék vele jókat játszani .
Nem mondom, hogy jobb az új irányvonal, hogy minden termelődik, de kétségtelen, hogy egyre kevesebb fejlesztő építi be a feltöltés szükségességét. Ez sajnos inkább már ipari sajátosság kezd lenni.
A kezdeti hype óta kevesebben játszanak ez tény....Lehet egyébként az exluzív dlc az oka (megfigyeltem, ha be van kapcsolva a yakku pálya, akkor valamiért nem talál annyi szervert). Dec 8-ától ezt is mindenki megkapja így hátha több embert talál majd a matchmakeing.
De lehet már most megunták a népek...Ki tudja.
Fogták az 1942 koncepcióját, átültették a star wars klónháború világába és hopp így lett a Star Wars Battlefront 1.
Valami baj csak lehet itt is, mert esténként már kicsit próbálkoznom kell, hogy találjak szervert .....
amúgy meg most nem rosszabb, most felvenned sem kell semmit, magától termelődik minden .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.06. 10:15:34
Attól, hogy filmben egy darab gránátot dobnak el az egy dolog (jedik nem élnek ezzel ugyebár). Egyébként még a Battlefront 1-2-ben is repkedtek a gránátok. Ezzel vagy nem játszottatok vagy már nem emlékeztek rá. Tudnék onnan is hozni hülyeségeket (pl.: soha ki nem fogyó életerőtöltő állomások vagy lőszerkészletek), de semmi értelme nem volna.
Najóvanmááá !
mindegy én ezen nem vitatkozom, van akinek ez bejön, sokunknak nem, tényleg nem való másra mint napi 20 percre....kérdés ez akkor siker vagy kudarc ! ? 😄
Semmiben nem dedósabb, mint bármely más lövölde szerintem. Ugyanazt tudja. Továbbra is azt mondom leültetsz egy gyereket elé nem biztos, hogy jól fog játszani..Lehet lesz pár fragje, de ennyi. Ki kell használnod a fegyvert, az eszközöket, a domborzatot, mindent a győzelemért...Egyáltalán nem mondanám se gyerekes, se egyszerűnek.
"Nem olvastam olyan tesztet, ami 50%-nál többet adott volna": Menj fel Metacriticre ott vannak összegyűjtve...Van jópár 50% fölötti. Mellesleg a tesztek nem jelentenek semmit sem.
Lehetne sokkal jobb: Oké, miben? Összecsapott és átgondolatlan...Miben nyilvánul ez meg? Kicsit kifejthetnéd, mert én semmi ilyesmit nem látok. "Mindenféle vacakokkal telepakolt": Mire gondolsz, ami nincs benne a Star Warsban?
mindig ezzel jöttök, de szó nincs erről.
Az a baj vele, hogy még egy egészséges, élvezhető árkád lövöldének is összecsapott, átgondolatlan, mindenféle vacakkal telepakolt valami lett, ami általában idegesítő, értelmetlen, dedós játékmenetet szül.
Lehet itt védekezni , hogy ez árkád, igen az, de attól még lehetne ez sokkal jobb is.
Igazából én nagy átlagban nem igen olvastam tesztet ami 50 %-nál többet adott volna .
Nagyjából olyan érzés, mint beüln e gy F1 Race Stars-ba: az is árkád, és tele van minden gyerekes ökörséggel, pedig árkádban is vannak jó race játékok .
Erre lenne eszed keretén EA&Dice,hogy kigyomláljátok az ilyen idegesítő hibákat, és ne arra hogy rohamosztagos szöszi Barbie babákkal tele basszátok a játékot.
Ui: Ha kell leírom még 1000x is ,mert idegesítő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megvettem és szórakozni szeretnék vele,de nehezen megy, mert full kretén a gém.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.05. 15:55:32