2846
swbw.jpg
  • Panzeradler #1594
    Esetek nagy részében át is lehet ugrani fölötte, nem öl meg csak sebez. Hihetetlenül egyszerű kikerülni.
  • ratgab
    Hőssel nem tudsz mit kezdeni egyedül ez tény, de ez megint játékmechanikai kérdéskör....Ha 1 lövéssel feküdne a hős akkor meg azért lenne szar...Egyébként meg 5-6 értelmes játékos bedarál egy hőst a fenébe...Többek közt erre a gránátok is rendkívüli módon alkalmasak, de blasterrel is simán megy...

Szintén csak emlékezetből, de a személyi pajzson nem megy át a gránát mint a többi pajzson? Mert a csapatpajzson bizony simán át lehetett dobni....Lehet rosszul emlékszem.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.01.10. 13:43:29
  • Tikal #1592
    Annyit sírtok emiatt a homing shot miatt... már régen rossz ha bemértek, mert azt jelenti nyílt terepen rohangálsz... az esetek jó részében simán védhető, ha nagyon közelről mértek be akkor szopó egyedül mert nincs időd elbújni...
  • ratgab
    Nem értem ezt a homing shotot... Egy kezemen meg tudom számolni hányszor öltek meg azzal. Még jelzi is a játék, hogy lockolva vagy...ekkor gyorsan fedezék és a legkisebb buckában is elakad a rakéta.

Dl44...Azért ott nem csak a gombot kell nyomkodni...ahhoz el is kell találjon és ha emlékeim nem csalnak csak a fejlövés öl azonnal, azon kívül 2 kell egy full hp-s játékosba...Shotgunnal közelről sokkal jobban lehet bárkit szopatni.

Mondom ezt úgy, hogy én voltam jópárszor top játékos....Nem mondanám, hogy sétagalopp (homing shotot nem használtam és nem is lépegetőztem általában).
  • Betyar070
    50. rang Jelenleg 2.07 a K/D, ha kívánod jöhetnek a meccsek eredmény listái is, de nem szeretném tele szemetelni a fórumot. ( Nem szenvedek bizonyítási kényszerben ! )
    Nem azt mondom hogy a (2.07) hű de nagy, de a szartól messze van. Az eddigi legjobb eredmény 33:1 volt. ( sullus walkeren )
    Szerintem ez se rossz, ennyit erről. Az előbbi panaszkodás meg azért volt mert egy ilyen fasz ellen nem tudsz tenni semmit,ahogyan ha belefutsz egy hősbe azzal se sok mindent ( egyedül) Ha játszol a játékkal tudhatod !
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.10. 13:12:15
  • lac coo
    Top sose voltam, az elso negyedben altalaban bent vagyok.
    Ennyire Verpistik mar csak nem vagyunk , hogy azert rossz mert utolsok vagyunk.
    En mondjuk 27 nel hagytam abba, egyszeruen meguntam, semmi, nulla,sw hez sok koze nincs .
    Ennyi. Ha lenne valami mod, ahil nem lenne vegtelen granat, nem lenne mindenkin a szicske hatizsak akkor azt lehet elveznem. Ez igy nekem nem jon be .
  • manacz
    Stabil 3. 4. Hely :) Nem mintha magyarázkodnom kéne bárkinek.
    Blast módban jópárszor top kill. Na és? Attól még bosszantóan szar, ha a pálya másik végéről homing shottal leölnek. Mi abban a jó? A kihívás? Az értelem? :) Vagy ha dl 44-el oldalról 1 lövésből meghalok? Sok 1v1 csatám kialakult már. Vesztettem is jópárat, de azt sosem fogom érteni miért kell ilyenkor rakétával pofánlőni. 2 hete nem toltam. A bf4 legalább jó játék lett :)
    Utoljára szerkesztette: manacz, 2016.01.10. 12:48:42
  • ratgab
    Tudjátok ebből a sok panaszkodásból mi jön le sokaknak? Hogy nem megy a játék és azért megy a rinyálás. Nem sokszor írta egyikőtök sem, hogy jajj de gáz már ez a játék, mert mindig top killer játékos vagyok minden meccsben. Csak azt, hogy ez op, az op, a robbanásokkal megölik a játékot meg hasonló dolgok.
  • manacz
    Egyetértek. És most a tényleges no offense, mivel nem szeretek vitázni senkivel, úgy érzem nem ér annyit egy nézeteltérés:
    Az nagggyon rossz szöveg, hogy "Bétáztatok, tudtátok mit kaptok!"
    NEM! A bétában nem volt idétlen homing shot, barrage, impact granade, Dl 44 (Pláne instant ha eleget fizettél érte) satöbbi. Már a Cycle rifle is aránylag idegesítő volt.
    A béta kimondottan aranyos állapotokat mutatott be a végső állapothoz képest... Ott nagyjából lehetett játszani.
  • ratgab
    Azt nem értem minek kínzod vele magad ha ennyire szar? Most halál komolyan kérdezem.

Én jól szórakoztam vele ennek ellenére 2 hete hozzá se nyúltam...mondjuk nagyon más játékhoz sem, de ez más tészta.
  • Betyar070
    Na az ilyen vakarékok számára lett ez kitalálva. Ma belefutottam egy vérprofiba 2x is. (DL44+homming rakéta+pajzs).
    Anyám hány éves lehet az ilyen maki? Páncélbugyi nem kellene még hozzá ? Ez a játék nem érdemel mást csak kőkemény bírálatot, és köpködést, ennyi.
    ( igaz itt is a mondás : Ízlések és pofonok. Igények és nők különbözőek. )
    Szigorúan csak fanboyoknak, 16 év alatti srácoknak és luzereknek ajánlott!
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.10. 11:57:53
  • manacz
    Nincs benne több :) Ezt a játékot nyomorultakra lőtték be. Nulla skill maximum robbanás. (Azt hiszem alsós voltam amikor az ilyesmi éltetett )
  • Betyar070
    Töröltem és javítottam.
  • lac coo
    Hehe, elobb valaszoltam mint a kerdes ez hogy ? :)))
  • lac coo
    Hat ,tenyleg nem trollkodasbol irtam, bar nem igy lenne, de en 10-bol, 9-szer ezt lattam, ezert is hagytam a fenebe .....
    Jatszanek en vele, de nekem nagyon kellene valami onli blaster, vagy infranty mod , valami ilyesmi .
  • Betyar070
    ( azért ennél több van a dedofrontban )
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.09. 11:20:26
  • Betyar070
    Rendben a magam részéről eleget teszek az észrevételednek és felrakok egy új lemezt. Mivel az itt fórumozók nagy része már az elejétől kezdve játszik a játékkal gondolom bőven szereztetek már tapasztalatot. Kezdjünk el érdemben is foglalkozni a kicsikével.
    PL. Kitárgyalni az adott módban illetve pályán szerintetek nyerő taktikákat vagy a kártyákat... stb.
  • lac coo
    Granathegyek, jetpack, dl44, ennyi.
    Igaz agyatlan szocskeszimulator lesz belole, de ez ilyen .
  • Betyar070
    Legközelebb ki kell írni : Star war Battlefront fan szemmel.
  • lac coo
    Jaja, 4-et akartam írni ! :))
  • ratgab
    Nem veszed észre, hogy ugyanazokat a köröket futjátok??? Újra és újra és újra...Nem hiába nem reagálok már rá én sem, mert semmi értelme.

Szar lett, akkor ne játszatok vele, de attól, hogy itt rinyáltok semmi nem oldódik meg. Én se nyúltam hozzá 2 hete, de nem jöttem fel szidni...
  • Betyar070
    Valaki írta hogy szerinte a BC2 óta lejtőn van a Bf project. Egyetértek,már a bf3ban is tetten érhető volt a leépülés a többiről meg inkább nem szólnék. Nem az eladott példányszámtól lesz jó egy játék, ahogyan egy film se az Oscartól, sőt sok esetben nem is tükrözi a valós értéket.
    Verik magukat hogy 13mill eladtak. Mi van ? Szaros 13milló össz eladás, közben meg sokszor pangnak a szerverek pc.
    ( Még a réteg játéknak számító Fallout 4-ből is eladtak már 12 milliót.)
  • adam46
    Nem, nem ez volt. De volt béta, tehát mindenki eldönthette, hogy amit kínáltak, az neki elég-e, vagy sem. Tényleg, attól, hogy minden nap leírjátok, hogy számotokra csalódás a játék, ettől még nem lesz más. A Star Wars világnak rengeteg rajongója van, nem tehetik meg, hogy rájuk ne gondolnának, például a 40-es, 50-es korosztályra is. Én jól szórakozom vele.

Lac ooo: Mondjuk Battlefield 4 nem bukott meg.
  • Betyar070
    Ha tudsz valamit érdemben mondani a játékkal kapcsolatosan érdeklődéssel várom. ( nem kötekedek )
    Én nem csak rinyálok, le is írom a tapasztalataimat a játékkal kapcsolatosan Sőt ha valaki olvasni és értelmezni is tud egyszerre kihámozhat belőle hasznos tippeket is. (Megnyugtatlak más fórumokon is kb. ez az arány. Pont azért mert nagy volt az elvárás és kevés lett a teljesítmény.)
  • ratgab
    Nem unjátok még a témát? Ez már kb a 800. hsz. ami tök ugyanarról szól....Az 1600-ból az azért nem gyenge teljesítmény....

Értem, hogy csalódás, meg, hogy többet vártatok, de tök ugyanarról beszéltek hetek óta....Nem túl izgalmas. Engem annyira nem zavar, mert nem nézek be napi szinten ellenben meglehetősen unalmas.
  • lac coo
    Lassan beesik 10 000 ala a napi jatekosok szama, ami rettenet keves. Egy retegjatek szamito hc autoszimulator is hoz napi 3-4 ezret.....

Igazabol nem is tudom , hogy BF3 ota van e olyan aaa fps ami nem bukott volna meg .
    Remelem hamar rajonnek, hogy ez az ugrabugra nem nyero, es keszul vegre valami utos .
  • Betyar070
    A béta óta is könnyítettek és nem minden hiba jött ki pár óra alatt. Tehát benyeltük, de ez még attól egy foss.
    Írásaidat olvasva gondolom ez volt a cél, hogy leírhasd : "tehát benyeltétek, sprite! "
    ÜDV!
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.09. 00:00:27
  • adam46
    Star Wars világát csakis a nagyközönség számára lehet fejleszteni. Mivel millió rajongója van. Amúgy meg a másik, amit mondani akarok, hogy próbáltátok a bétát, ugyan azt kaptuk, tehát benyeltétek, sprite!
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.01.08. 23:49:35
  • Betyar070
    Természetesen nem egy AEMA 3 szintű játékot kell csinálni az SW világból,de te is olvashatod, hogy sokan kivannak akadva ( itt és a külföldi fórumokon ) azon amit kaptak. Lehet hogy meglepődsz de a csalódottak tábora főleg a Pc-s tábor. Sokkal több tartalék rejlik az SW világban mint egy lebutított árkád. PC-n ne akarják össze hozni a 8éves gyerkőc szintjét a 45éves játékos igényeivel mert nem fog működni. Valamelyik korosztály ráfázik. El kell dönteni ki a célközönség és ennek megfelelően fejleszteni. Nem véletlen hogy PC -n elmaradnak az eladások. Egyszer már leírtam 30:1-hez az arány. ( EA forrásból származik, megjelenést követő 2. hét adatai) Na vajon miért ? Mert annyira jó lett ?
    Ráadásul még az árkád kategóriában is elvérzik a megvalósítás miatt. (lásd. lentebb)
    Akkor miért vettem meg ? MERT NINCS MÁSIK A PIACON és szeretem az SW világot. Kénytelen vagyok vele is beérni. Pontosan ez az amire a marketing alapozott.Ha ez a lövölde nem egy SW, (vagy alien) világban játszódna a kutya is kiköpné annyira tré.
  • adam46
    Miért ne lehetne PC-re árkád játékot csinálni? Most őszintén, mit vártok egy fiktív történetből? Hardcore játékot?
  • Betyar070
    ÁMEN !!!
    A konzolon elmegy ez a fajta dedó marketing,de több tiszteletet a PC tábor felé! A pc egy olyan platform ami nem tűri már meg a legatyásított, dedó árkádokat. Volt időszak amikor a PC játékok nagy része az volt,de mára már bőven kinőtte a vásári lövöldözés szintjét. A konzolt a gyerekhadnak találták ki, a PC ( mára ) egy komolyabb közönséget tudd vonzani. Ezt kellett volna szem előtt tartani és nem vissza menni 1994-es szintre!!!! Természetesen ez nem a DICE hibája, ők azt teszik amiért megfizetik őket.Számomra az év csalódása lett ez az ízzé.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.08. 22:05:08
  • lac coo
    Én azt mondom ebbe a vacakba kár időt , munkát fektetniük, ezt ki kell dobni a fenébe úgy ahogy van, az egész idióta 0-100 éves korig koncepcióval együtt !!
  • Angelus1991ster
    Battlefield 1942, 2. és Bad Company óta számra csak süllyednek a lejtőn.
  • scomcomputers
    Never.....
  • Betyar070
    Kíváncsi leszek mikorra fogják orvosolni a borzalmas spawn rendszert, .valamint az˘#1557 hibákat (1hónap eltelt)
    Vannak pályák ahol igencsak kellene az újragondolt balanszírozás. pl. iszonyatosan erős az A-wing, míg aTIE nevetségesem gyenge. A Sulluson, Hoton sima ügy a nyerés rebel oldalon, ha van 2-3 jó vadászpilóta. A birodalomnak ekkor nem sok esélye van csak ha ellensúlyozni tudják a légi fölényt az AT-ST-vel.
    ( A DICE-t ismerve a szarvashibákat ugyan kijavítják (grafikai bugok... ). de a kisebb vackokkal mindig is tele voltak a játékaik. Vannak bugok amiket még a mai napig nem javítottak ki a BF3ban. 3év nem volt rá elég. No ennyire tisztelik a nagyérdeműt a munkájukkal.)
    Ui:Tudom megint bennem van a hiba, de számomra a DICE nem szent tehén. Inkább egy középszerű csapat kimagasló grafikusokkal megspékelve. Most viszont irány a Hot mivel olyan könnyű rajta nyerni ( walker assault ) )))))))))))
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.08. 18:07:34
  • JaSoN HuNTeR #1559

Van aki még játszik? Ha igen vegyen fel!
  • Hugh Hefner
    maximálisan egyetértek, valahogy az én szememben azért megbocsáthatóak ezek, mert kb ennyit vártam az egésztől, míg mondjuk a dota2-ben ha hozzányúlnak akár csak pár százalékos adathoz egy-egy hősnél már temetem az egészet, mondván nem hiszem el, hogy 25-ről 10%-ra csökkentettek valamit, ez így túl erős, ez így rip dota, addig itt kb mindent megbocsájtok, mert ez az egész csak egy buta lövölde, ami betépve rettentően szórakoztató meló után egy-egy órára.

Amiket te említesz itt, az már olyan szint felé kacsintgat, amit meg se próbálnak itt elérni sztem

amit nem tudok megbocsájtani az a tartalom hiánya... hogy egy tíz éves játék is több tartalommal jött ki fele ennyi pénzért.
  • Betyar070
    "most nem azért, de nem mintha a bf3-4 az aztán a vérprofikra lett volna tervezve" IGAZ! Az is vicc,de a SWB az túl tesz mindenen. Nem csak azért vicc mert kevés és árkád a tartalom, ez csupán üzleti fogás. Egyszeregyen a megvalósítás is vérzik 100 sebből. A teljesség igénye nélkül: pl. Már akkor tudnak rálőni az AT-ST, illetve a vadászokra amikor még át se vetted az irányítást felette. Ahogy megjelenik egyből kapsz 2-3 rakétát, mire irányítod már sokszor 50-60% a HP. vagy az AT-ST mozgása is hagy kívánni valót maga után. Ha ki mész vele a nyílt terepre egyből szétkapnak ( ez eddig rendeben )ha viszont a gerinc mellett fedezve mászkálsz olyan szúk a tér hogy alig lehet megfordulni , hátrálni, ha támadás elől akarsz kitérni. gyakran felakad a párkányon...stb. ( Hot pálya )Tudom hogy az AT-ST mozgása esetlen,de nem erről beszélek most.Játék mechanikailag is elvérzik az egész. ((igaz a Bf3al is vannak irányítási gondok még a mai napig. Pl a tank gyakran keresztbe fordul, úgy viselkedik mint egy sportkocsi nagy gázfröccsnél ...stb. Mielőtt bárki beírná hogy tanuljak meg vezetni, közlöm hogy statisztika alapján a TOP 2%-ban vagyok a tank killel!))
    Véleményem szerint ez a DICE szégyen munkája eddig. Olyan az egész mintha csak grafikusok és marketingesek tervezték volna.Sajnos meglett a 13mill eladás, így a jövőre nézve várható ez a fajta "minőség"

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.03. 17:18:55
  • lac coo
    De, ennél sokkal jobb ....
  • Hugh Hefner
    most nem azért, de nem mintha a bf3-4 az aztán a vérprofikra lett volna tervezve, én pl azt is körberöhögtem mikor megláttam, hogy milyen rendszerben működik, semmivel sem jobb vagy rosszabb a sw battlefrontnál ha párba állítjuk a régebbi fps-ekkel szemben, csak itt legalább nem is próbálják meg komolyan venni magukat...