Betyar070#1526
Hi AMIGA!
De jó látni, hogy valaki még emlékszik erre a masinára! ( Chaos Engine, Alien Breed,Flashback... )
Szerintem a rajongók másra vágytak, egy kicsit unalmas volt már a BF sorozat. Ezért nyavalyogtak annyian, hogy csak ne egy BF klón legyen megint. Amikor a DICE bejelentette hogy nem BF lesz akkor sokan úgy gondolhatták hogy jobbat fognak kapni még a BF-nél is.
Erre a várakozásra jött a hídégzuhany. Mást kaptak mint a BF, csak nem azt amit vártak, nem jobb színvonalú játékot, hanem egy vásári lövöldözést. Ezért rinyálnak sokan most. ( Személy szerint én is jobbat vártam egy BF.nél mivel rengeteg tartalék van a témába. Azonban a bétából már tisztán kivehető volt hogy ez egy buta árkád lesz.Ezért nem értem mi a gond most ? )
Az EA nem vágta át a nagyérdeműt, kiterített lapokkal játszott. Az hogy rosszul mérték fel a PC--s tábor igényeit viszont már az ő saruk. Talán legközelebb nem a marketing osztály fogja készíteni a következő részt, hanem a fejlesztőkre bízzák. Ők tudják, hogy mitől jó és tartós egy multijáték. Maradjon a suszter a kaptafánál. Vagy egy másik mondás szerint: Nem a pék hibája ha a cipész rossz kenyeret sütött. Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.26. 09:38:15