2846
-
#1554 Aki béna volt ott az béna itt is :) -
Betyar070 #1553 Szomorú, hogy még ebben a lebutított árkád gémben is lépessek a csalásra. ( Nincs normális stat se amivel henceghetnének, nem értem.
A haver szerint ide jött át az összes loser gyerek verni magát, akik sikertelenek voltak a BF3 BF4-be. A BF3-ban már a bénaság szinonimája lett a SWB. Ha valaki béna már el is küldik, hogy játsszon inkább az SWB-vel :D )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.03. 11:42:49 -
Lord_Giga #1552 Tegnap este kicsiny csapatunkkal belefutottunk egy mocsk*s cheaterbe, aki gyakorlatilag 269:1-es stattal zárta a meccset.. http://files.legacyofthewarhorn.webnode.hu/200038470-da876db850/starwarsbattlefront2691.jpg -
live -
Angelus1991ster #1550 -
#1549 Most viszont néztem az általánosan az EA játékoknál a console dolgot. pl. itt is, hogy nem lehet kikapcsolni ezeknél a játékoknál...
Nevességes...
UPDATE:
Pl. az AutohotKey progival ki lehet kapcsolni a "0" billt egy gonbnyomással:
end::Suspend
0::return
A két sort a notepadba, és mentés [aminekakarod].ahk fájlként!
És aztán pedig megnyitjátok a fájlt.
Amikor indul a script akkor már le lesz tiltva, az End gombot megnyomva ujra be lehet kapcsolni! :)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.01.01. 01:17:05 -
#1548 Találtam egy választ a neten, itt de nem tudom mire érti ezt:
u need to double click '' ^ ''
Az angol billentyűzet kiosztás alapján a "6" billentyűzetnél van úgy tudom, de nem reagál...
Valaki tudja, hogyan értelmezendő?
(Amugy megnéztem, nem lehet átállítani a beállításokban. legalábbis nem találom...) -
#1547 szerintem át lehet állítani valahol a kiosztását a console-nak a beállításokban -
#1546 Sziasztok!
Ki lehet kapcsolni a konzolt? Ha igen, hogyan? Idegesít (nagyon), ha véletlenül megnyomom a nulla billentyűt, ha a card-ok valamelyikéhez nyúlnék!
Ki lehet kapcsolni úgy hogy a nulla billentyű megnyomására (se) ne jöjjön be a console??
BUÉK minden Star Wars fannak. :) -
Remélem a kiegészítőkkel jön minden finomság!
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.12.28. 21:21:37 -
#1544 Jól van, ettől függetlenül nem kell visszakérdezni. Ha meg tudatlan vagy a témában, akkor nézz utána. -
#1543 az... :DDD -
#1542 Gyenge a felfogásod? -
#1541 Itt már csak konzol játszik ahogy látom, ott meg attól függ mennyire lehet rávenni aput-anyut, hogy vegyen valamit hozzá ....
Gyanítom nem így tervezte ezt az EA .... -
#1540 30 micsoda ..??? :) -
#1539 A Jakkun történtek 30 évvel ezelőtt történtek, az látható a játékban is... ennyi erővel mondhatnád, hogy Han Solo is benne volt az új filmben, akkor minek van ebben a játékban. -
Betyar070 #1538 Az új filmből nem lesz extra tartalom,az eredeti trilógiára hivatkozva. :(
link
Mi van,és a Jakku pályák ?
Na, jó most kezdjetek el egy BF2 csinálni, ezt meg hatjátok a picsába elvégre már megvettük, pénz a zseben.
Remélem azért egy normális, tartalmas DLC-t még hozzá tolnak az EREDETI trilógiából.
( Tudom, már megint negatív vagyok. Ígérem ha lesz pozitív hír is a játékról akkor pozitívan fogok hozzá állni. Egyenlőre az eddig megjelent EA magyarázatok nem bombáztak pozitív hullámokkal. )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.28. 09:49:30 -
#1537 50 felett ..? -
Gabhess #1536 Az idősebb korosztálynak ajánlom ültessen egy 13-15 éves gyereket a gépe elé, majd 4-5 órán keresztül engedje játszani és figyelje mit csinál....:)) én (40 éves) beültettem a 13 éves unokaöcsémet a gép elé és a hétvége alatt kb 5-6 játék / nap 30 szintről 42 szintre vitt fel... elképesztő mikre képesek, az 50 és nagyobb szintű játékosok , hullottak mint a falevél.
Arra nem jöttem rá közben mi alapján oszt be a nagyok közé de a kártyáknak nem sok köze van hozzá. Találkoztunk fullosan kifejlesztett ellenféllel és találkoztunk olyannal is akinek semmilyen kártya vagy plusz fegyvere lett volna., Viszont egyre több a nagyobb 50 szint feletti ellenfél... -
yossarianHUN #1535 Az mitől függ, hogy milyen szintű emberkékkel dob össze a rendszer? Tök random, esetleg a használt kártyák befolyásolják? Az utóbbi időben egyre gyakrabban találkozok olyanokkal, akik egész végig agyon gyaláznak a bowcasterjükkel meg DL-44-ükkel, és kezd elég unalmas lenni. Pár napja még 41-7-eket lőttem walker assaultban, de azóta mintha elfelejtettem volna játszani.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.12.28. 00:29:37 -
#1534 Mondtam, hogy hasonló, vagy ugyanaz a skill kell? Nem. Azt mondtam, nincs két verzió a BF4-ből sem. A BF nem a hardcore PC gamereknek készült, hanem a casual játékosoknak, mindkét platformra. -
manacz #1533 Mintha hasonló skill kéne mindkét játékhoz :)
A Battlefrontban konkrétan magadat hátráltatod ha nem a hip fire-rel harcolsz végig. Ellenben a Battlefield kicsit komolyabb célzást, sorozatlövést követel meg tőled. Próbáltam konzolon Battlefield-et... jó szar :D
De amúgy abban igazad van, hogy sajnos nem fognak mindenki igényének megfelelő verziót csinálni. Ez most ilyen lett.
Hátha a Battlefront 2 komolyabb lesz. Vagy lesz egy BF5 Star Wars DLC -
#1532 Persze, hogy egy kalap alá vették, csináltak volna két verziót? BF4-ből sincs két verzió... -
#1531 PC-n kb. minden játék gyengébb eladásokat produkál, persze van 1-2 kivétel (Sims, Diablo, Minecraft), de nagyon kevés ilyen van. A játékok 99%-a jobb eladásokat produkál konzolokon, ez mindig is így volt, teljesen mindegy milyen játékról van szó. -
Betyar070 #1530 Alapvetően ez egy konzolra tervezett, gyerekek számára készült játék. Én arról beszéltem,hogy a PC-s tábort is egy kalap alá vették a konzolos gyerek közönséggel. Nem gondoltak arra hogy ami működik egy konzolon az PC-n nem biztos hogy megállja a helyét. (Más az igény és ez az eladásokból is jól látható.....) -
#1529 Miből gondolod, hogy a PC-s tábor volt a célközönség? ... -
#1528 Igen, ezen gondolkoztam én is, hogy mindenki attól félt, hogy csak egy Skin DLC lesz, nem az lett... és az se jó :)
Mellesleg én nem bánom, BF4-et nem akarok játszani, ezt meg igen. BF túl hardcore, nagyon sok órát bele kell ölni, hogy jó legyél benne... -
#1527 Volt egy Amiga 600-asom, a mai napig a kedvenc masinám, néha emulátoron mé mindig tlom a Fate - Gates of Dawn-t és más játékokat is. :-)
Igazából nekem a legnagyobb bajom a tartalommal van. Tényleg hiányoznak ikonikus helyszínek, és a játékmenet is egyszerű a BF-hez vagy CoD-hoz képest. De valljuk be, ez így Star Wars-os. Én hardcore kompetitív lövöldözős vagyok, CoD BO3-ba is elég sok időt öltem, de nekem ez a játék tetszik. Hihetetlenül gyönyörű, és visszaadja a filmes csaták hangulatát.
És mivel megvan a season pass, jóleső izgalommal várom a további kiegészítőket. Már a Jakku-s harcot is implementálták más módokba, így blast-ot már 5 pályán lehet tolni. Sokaknak lehet, hogy csak később éri meg majd befektetni, de jó vétel lesz az SW mindenkinek szerintem, aki nem hardcore élményre vágyik. -
Betyar070 #1526 Hi AMIGA!
De jó látni, hogy valaki még emlékszik erre a masinára! ( Chaos Engine, Alien Breed,Flashback... )
Szerintem a rajongók másra vágytak, egy kicsit unalmas volt már a BF sorozat. Ezért nyavalyogtak annyian, hogy csak ne egy BF klón legyen megint. Amikor a DICE bejelentette hogy nem BF lesz akkor sokan úgy gondolhatták hogy jobbat fognak kapni még a BF-nél is.
Erre a várakozásra jött a hídégzuhany. Mást kaptak mint a BF, csak nem azt amit vártak, nem jobb színvonalú játékot, hanem egy vásári lövöldözést. Ezért rinyálnak sokan most. ( Személy szerint én is jobbat vártam egy BF.nél mivel rengeteg tartalék van a témába. Azonban a bétából már tisztán kivehető volt hogy ez egy buta árkád lesz.Ezért nem értem mi a gond most ? )
Az EA nem vágta át a nagyérdeműt, kiterített lapokkal játszott. Az hogy rosszul mérték fel a PC--s tábor igényeit viszont már az ő saruk. Talán legközelebb nem a marketing osztály fogja készíteni a következő részt, hanem a fejlesztőkre bízzák. Ők tudják, hogy mitől jó és tartós egy multijáték. Maradjon a suszter a kaptafánál. Vagy egy másik mondás szerint: Nem a pék hibája ha a cipész rossz kenyeret sütött.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.26. 09:38:15 -
#1525 Ez a sose jó semmi se állapot. Pont azok szidják, akik biztosan nem veszik meg. :D -
#1524 Amúgy én nagyon szeretem, nem napi 8 órában kell tolni és akkor szavatos. És rengeteg tartalom jön, én remélem, Rey lesz az egyik új hős legközelebb. :-) -
#1523 Az a vicc, hogy jóval mielőtt a játék megjelent, mindenki savazta, hogy ez egy SW-textúrás BF lesz.
Na ilyen az, amikor a kedves "rajongók" előre megölik a játékot. A DICE megpróbálta elkerülni a BF-skatulyát, erre most mindenki azt mondja, bárcsak olyan lenne, mint a BF...
Hát, tetszett volna nem előre ugatni, hogy csak egy szar BF-klón lesz! -
Betyar070 #1522 Kellemes Ünnepeket!
Rdinho10, ha szereted a vásári lövöldözést akkor ez a te játékod.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.25. 09:37:10 -
Rdinho10 #1521 Udv,boldog karacsonyt!
Lehet beruhazok a jatekra,elotte lenne par kerdesem:
Ha nem vagyok nagy online jatekos erdemes akkor is megvenni? Olvastam tesztbe,h van benne solo mod is...pl a heroes solo modnal szembetalalkozhatok ai heroes-al?(luke-vader harc) ellehet haboruzgatni abba a par solo modban is? Kesobb termeszetesen mennek onlinera,de sok ertelme nincs percenkent meghalni... -
#1520 hát ja , kezd egyre laposabb lenni a játék, jöhetne már valami jó kis kiegészítő. -
#1519 Gyanitom sok ujat senki nem lat :)) -
Live -
manacz #1517 Én is. Nagy volt a potenciál de csalódtam. Menetett volna a 14K máshova is.
Mondjuk ha valamit kalapálnak rajta akkor még akár egyszer jó is lehet :) -
Piko888 #1516 Én is pont így vagyok a játékkal. -
#1515 Reg nem inditottam en sem el. Nekem a tartalommal nincs nagy bajom, el lennek vele, inkabb a sok csalot es a sok gyoker fegyver_ kartya kobot untam meg. Ugralnak a nepek mint a bolhak, pl....
Sok kritika van emiatt, talan lesz valami mod ahol nem igy kell jatszani.