swbw.jpg
  • Bandicoot
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Finn katonai kiképzést kapott és mint láthattuk a rohamosztagosokat kézifegyver használatára is kiképezték,a fénykard nem erőfüggő ugyebár. Rey olyan bolygón nőtt fel ahol a túlélésért kellett küzdenie és szintén jól látható már a film elején hogy jól bánik a kézifegyverrel, nem véletlen rohangál azzal a "bottal"..:) Így bizony szerintem simán elképzelhető hogy az öntelt "kiforratlan" sötét oldal tanonc sebesülten kikapott. Tényleg arra marha kiváncsi leszek mit hoznak ki a görcsorrú karakteréből...Jelenleg valóban harmatgyenge karakter,ugyanakkor szerintem zseniális volt az örlődése a a sötét oldalnál,az apja láttán, az érzelemkitörései, és a dühkitörései. Egy igazi önfegyelmet nem ismerő tanonc akiben durván ott van az erő mint az látható párszor, de sem teljes kiképzése sem önkontrolja nincs. Anakin azért mielött Vader lett volna Jediként tanult hosszú hosszú éveket a Jedi rendnél,ahol önfegyelmet is tanult. Itt pedig jelenleg csak annyit tudunk hogy Luke ki akarta képezni de kudarcba fulladt....Meglátjuk mi lesz belöle.

A könyveket én is olvastam és a filmben amikor kiderült (konkrétan lenagypapázta Vader sisakját) Kylo kicsoda, hirtelen olyan érzésem volt hogy Rey a testvére. De ez elvérzett mikor Leia és Han Kylo-ról beszélgettek. Kylo-ról tudtak szerették csak Kylo átállt a sötét oldalra, mindeközben lett volna egy lányuk is akiről abszolút nem is tudtak? Ez elég hülyén venné ki magát,főleg ha Leia aki érezte hogy Luke a testvére, nem érezne rá hogy a lányát ölelgeti?:) Ez azért jókora baklövés lenne akármennyire magyarázzák... Nomeg tényleg végig Luke és az erő zene csendült fel minden egyes Rey + erő vagy fénykard momentumnál, R2 is akkor ébredt fel amikor a közelébe került Rey...Kicsit mintha mármár szájbarágós is lett volna ki is Rey...Akiről csak annyit tudunk elméletileg a látomása alapján hogy elragadták az anyjától...

23-án nézem meg újra,tegnap csak beestünk premierre és sokszor elbambultam a látványban.:) Majd nézem mi repült Kylo-ról.:)

Igazság szerint ami nekem még ferde volt, az Luke... Persze lehet sok dologra (remélhetőleg) a következő részben kapunk választ.Oké. De akkor is elbukja Kylo kikézését,és hátrahagy mindent (feltehetőleg így Reyt és az anyját is - már ha megvolt akkor már Rey). Valamint hátrahagy maga után egy titkos térképrészletet hogy majd megtalálják....És mindezt úgy hogy egy apró darabot hajkurásznak, a térkép fő része bent van R2-ban, illetve a rend megtalálta a Birodalmi arhívumban - ezt nem is értem hogy-.... Ergo számüzetésbe vonult azért hogy:
    a.: Nagy szopások közepette megtalálják késöbb a lázadók
    b.: Hogy ha felnő Rey és R2 közelébe kerülne akkor megtalálják.
    Kicsit sántít mindkettő,ha annyira számüzetésbe akart vonulni minek hátrahagyni titkos térképet - főként egy birodalmi arhívumban-....

Össze kell kapniuk magukat, így felvezetésként jó volt a film - leszámítva tényleg hogy kinyirták a legkedvesebb karakteremet, és a zene harmatos - , de ha a folytatásban is Kylo ilyen kiforratlan gyökér marad és nem azt látjuk hogy teljesen átjárja a sötét erő amit megtanul használni,és önfegyelmet tanul ahogy az egy vezetőhöz illik, valamint a Rend is továbbra is ilyen nácikra hajazó egyébként fiatalokkal teletömött szétzilált frakció lesz, akkor ebből blődli lesz és nem méltó trilógia...