Betyar070#1445
Nem, képzeld el. Légi harcban eddig még nem volt időm gyönyörködni a tájban. Remélem érted és nem kell elmagyaráznom. Te lehet hogy ráérsz olvasgatni meg boncolgatni a textúrákat, meg számolgatni a találatokat én viszont küzdök, ennyi a különbség. Lehet hogy a faunoktól piros pontot kapsz a hozzászólásodért, de árulkodik arról kb milyen játékos is lehetsz. Neked van időd keresgetni a csata kellős közepén a humán ellenfeleken, ( eszt most lelövöm , most ezt nem, meg ezt se... ) én viszont befogom és kilövöm ennyi. Gondoltam hogy lesz olyan elvakult emberke akinek még ez a rendszer is rendben lesz, nem leptél meg. Remélem összefutunk majd a levegőben is és akkor meglátjuk majd mire mész a tököléssel. ( Egyébként a gép is kitud szedni? Ha igen akkor minden amit nekem leírtál akadémikus jelentősége 0 )
Többször kilőttem már olyan AI gépet amelyik üldözött egy másikat. Persze lehet, hogy az üldözött is egy AI volt, csak ment a légi paródia. Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.14. 23:03:16