Betyar070#1431
35-ös rangú, de ha csak 10 lennék akkor is jók lennének már az eredmények, legfeljebb nem lenne 0 halálozás. Látom nehéz elfogadni, hogy itt is számít az érettség, de ez van. Aki meg rohangál össze-vissza utána ne sírjon hogy kilövik. Természetesen kell idő ahoz, hogy az ember kiismerje a pályákat, az ott lévő játék stílusokat. ( hol van a kempeleó noob mesterlövészek kedvenc helyei, mit érdemes vinni, ... stb.)
Egyébként aki a K/D-re megy rá kerülje a fighter modot mivel ott lehet talán a legjobban elszúrni az arányt. Én rengeteget játszottam evvel a móddal sőt még a mai napig is. A walkeren csinálok egy 14:0 majd megyek és a fighteren pár kör alatt elfogy az előny, pedig szinte mindig több gépet lövök le mint ahányszor engem szednek ki. Hogy lehet ez? Úgy hogy a fasz EA& DICE így tervezte meg. Kilövök 10 gépet és lehet hogy csak 2 kill lesz belőle mert kiteleportálnak az ovisok a gépből. Na így csináljon az ember ott jó arányt. No comment. Én már nem bosszankodom ezen, beletörődtem hogy ez a gém egy gumihalacsa, gyíkmennyország, parasztvakítás. Lehet a fanok részéről a véktelenségig megvédeni ezt az elhibázott koncepsziót de nem éredemes. Néhány nap alatt mindenki úgyis rájöhet mi rejlik az aranyozott dobozkában. Csak ismételni tudom magamat: Az EA sem véletlenül kezdet el magyarázkodni a PC-s eladások elmaradása miatt. Ami működik a konzolon az nem biztos hogy vonzani fogja a PC-s tábort is. Talán megtanulták. Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.14. 09:37:10