-
Árnyvadász #1361 Tegnap este megnéztem az új ingyenes kiegészítőt és azt kell mondjam a Turning Point nagyon jó lett. Mindkét oldallal izgalmas csatákat hoz és bár lázadóként az utolsó pontot nem egyszerű megszerezni, de akadt rá példa, hogy sikerült. A két új pálya is remek, igaz a nagyobb az jobban átadja a harctéri hangulatot. A kisebb pályával Drop Zone játékmódban volt alkalmam találkozni, de jól felépített az is. Vannak egészen jól bevédhető pontok rajta.
Így 40 óra játékidő után egyébként a játék is elkezdett jobban tetszeni, bár a homing shot időnként nagyon fel tud bosszantani. Ha olyan a szituáció, meg a terepviszony esély sincs elmenekülni előle és a védőpajzs sem segít, mert azt is szétrobbantja, velem együtt. Elég gyakran használják is a delikvensek.
Amióta kijött az első javítás, azóta tetszik egyébként egyre jobban, mert onnantól kezdve már egyenlőbbnek érzem a lövés/találati arányt, vagyis az eddig volt szemtől szembe nem tudtam lelőni szinte senkit, gyakorlatilag megszűnt. Most már csak akkor nem tudom, ha elbénázom.
TPS nézetet azt hanyagolom. Nekem az egyszerűen nem jön be, FPS nézetben az igazi számomra ez a cucc, így ha némi előnyt is kapnék cserébe, inkább lemondok róla. A 35. szinten járok, szóval ezt jól eltalálták a DICE munkatársai, hogy a 50. elérhető maximális szint az még odébb legyen. Tegnap egyébként sikerült begyűjtenem a legtöbb 1 kör/pénz jutalmat. 785 kreditet kaptam, eddig ugyanis a legmagasabb a 775 volt egy meccs alatt. Rajta voltam az ügyön rendesen, a feladatra koncentráltam és sikerült felvenni egy hőst is Luke személyében, akivel legalább 3 percig tartottam egy állást (Walker Assault volt Jakkun) és kinyírtam vagy 13 birodalmi katonát.
Szóval amennyire nem tetszett az elején, valahogy egyre jobban kezdem megszokni, kiismerni a pályákat, fegyvereket és a kártyákat és megfelelő játéktípushoz a megfelelő leosztást kiválasztva egész jól el lehet szórakozni. Ha a csapat többi tagja is teszi a dolgát, akkor meg külön öröm a végén a győzelem.