Bandicoot#1317
Félreértés ne essék,nem az a gond ha valaki leírja a negatív véleményét ahogyan most te tetted, hanem az ha betegesen napiszinten megteszi ugyan annál a játéknál ugyan az az ember.
Nem vagyok elégedett a játékkal,messze nem, bőven van ok a szájhúzásra, de most írjam le minden nap hogy:
Húúúbakker megint cheaterbe futottam...
Húúbakker a Squadron mód megint dögvészbe ment át mert megint valami hülye a map közepén forgolódott állóhelyzetben a millenium falconnal....
Húúúúbakker dekevés a pálya...
Húúúúbakker már megint gránáttol haltam....
Sok értelme lenne. Arra jó a játék hogy alkalmanként belecsattanunk haverral és lenyomunk benne 1-2 órát, közben meg röhögcsélünk,és nyomjuk egymásnak a star warsos hülyeségeket...
De az hogy itt tényleg a megjelenés óta ugyan az a 2-3 ember fanyalog minden álló nap és akármilyen kis hír érkezik vagy kiegészítő arra is a fika megy, és minden áldott nap leírják ugyan azt a szöveget átfogalmazgatva arra a franc se kíváncsi.
Ahogy többször is írtam,ha ennyire nem fekszik az egész akkor nem kell vele játszani és a topikot is meg lehet kímélni az állandó unalmas siránkozástól. Az különösen vicces amikor a mindennapos siránkozás mellett miután ki lett elemezve hogy a játék nooboknak való meg idiótáknak,és az egész egy szar akárcsak a megjelent kiegészítő is, olyan kamudumák jönnek a lekles fikagépektől, miszerint erre meg arra várnak a játékban..Hagyjuk már... Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.08. 16:32:44