swbw.jpg
  • ratgab
    Nem egészen tudom mit akarsz mondani. A Battlefront egy TPS játék elsősorban, mindig is az volt...Akkor milyen FPS elemekről beszélünk? És a Battlefront még csak nem is Battlefield ráadásul.

2 év múlva a következő rész sem lesz Fps és meglepődnék ha nem totál ugyanilyen lenne, mint ez a rész is.

Lehet dedózni meg fujjogni (kicsit kezd tényleg baromi unalmas lenni...hányszor fogjátok még leírni....Értettük, hogy szar a játék nektek nem kell még 1000x megismételni..Nincs másik topik, ahol valami élvezetes játékról is tudnátok cseverészni? Miért kell ide megjelenés óta észt osztani járni? Valakinek megváltoztatjátok szerintetek a véleményét akit szórakoztat a játék? Mert szerintem esélye nincs.), de van aki ezzel is jól tud szórakozni. Nem kell mindennek hardcore-nak lenni.

Aki komoly játékra vágyik az talál mást, ez meg megmarad nekünk munka mellett szórakozni vágyó nem napi 8 órában kockuló játékosoknak nap végén fáradt gőzt leereszteni. Ilyen is kell szerintem. Mert hogy pont engem sem érdekel, hogy Luke-nak milyen kardja van, meg Leila milyen ruhában van a játékban...Egy multis játékban ez miért lényeg? Egyjátékos módban legyen lorehű minden, de ez pont nem a first world problem multiban. A több pálya már fontosabb érv, de az is lesz idővel még ingyenes formában is remélhetőleg.