swbw.jpg
  • Bandicoot
    Sajnos vannak csalók dögivel de nem mindenki az.... Járművekkel és hősökkel korrekt statokat össze lehet kalapálni, főleg ha még csapatmunka is van, illetve sokaknak a hátulkempelős mesterlövészkedés is hoz aranyat....
    A minap az egyik mappon haverommal például a levegőben csináltam iszonyatos K/D-t mert állandóan befedeztük egymást, ha jött egy ellenfél amíg el volt foglalva egyikünkkkel és körözgettek addig a másik ledarálta... /Itt jegyezném meg, a Tie Fighterek valami ultragyengék a játékban, se pajzs se korrekt lézer...Egy A-wing vagy X-wing ellen gyakorlatilag szart sem ér/

A gyanús az az amikor valaki az élbolyban rohangál állandóan szembetalálkozol vele de mindent túlél hiába lövöld telibe miközben te állandóan 1-2 lövésétől elterülsz...Nem egy ilyenbe futottam már bele, volt akire többen írták is hogy cheater, gyorsan ki is lépett... Az a baj hogy adminok ugye nincsenek, jelenteni és bizonyítani nehéz. Lehet videót kimenteni, de ha valaki nem agyatlanul ilyen godmode szerű szart használ és ne sebezhetetlen hanem csak simán aimbot vagy wh, azt hogy a viharba bizonyítod be 1-2 videóval hitelt érdemlően - sehogy.

Ráadásul a játék pontrendszere és "dicsőségfala" nevetséges. Egy walker assaultban például miért nem az kapja a sok pontot aki bevéd/letámadja a pontokat illetve lövi/felbillenti a walkereket? A Hothon két walkert borítottam fel egymás után az utolsó szektorban, addig végig a pontokat védtem. Második helyen végeztem egy gyökér mögött aki végig hátul mesterlövészkedett. A játék utáni dicsőségfalon meg 3 vérpistit raktak ki merthogy MOST KILLS......