Nyitott világú zombis móka érkezik a Capcomtól: készül a Dead Rising 3
  • Laza
    #104
    "Én kis naív hittem az elődhöz képest valami értelmesebbet dobnak össze, de tévedtem."

    Miért, az előd mitől volt 'értelmes'?
    Egy bevásárlóközpontban kellett halomra ölni a zombikat, miközben idegbetegebbnél idegbetegebb főellenfél harcok vártak rád ... mint a tányérokkal dobálózó szakács, vagy a görkoris jelmezes emberke, de említhetném a levélbombás postást is.

    Semmivel sem rosszabb, mint az volt ... max sokkal több a barkácsolható fegyver, sokkal több a zomboid, a pálya egy kicsit kiszélesedik, ugyanolyan élvezetes a zombi gyilkolászás, ráadásul sokkal részletesebb a sebzésmodell (és azáltal meg sem kottyan nekik, ha majdnem félbe szelem őket hosszában de a feje marad :) ).

    Szerintem a port minőségén kívül nincs vele különösebb gond, ugyanolyan beteg, élvezetes és 'humoros', mint az előd ... és itt aztán valóban tömegeket lehet hentelni :)

    Ha nem törekszünk a tökéletesre, és megelégszünk az XOne minőséggel, akkor 720p renderre, 1080p felbontásra állítva tökéletesen, akadásmentesen elszalad egy i5-3570K + GTX660 + 8GB RAM társaságában ... és bár elsőre szembetűnő a különbség, 10 perc játék után már észre sem veszed, csak csinálod amit kell :)
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.09.10. 16:04:57