• Sunrider924
    Az assignment kuldi nevet/helyszin nevet ird be gugli/youtube es nezd vegig a how to videot amit talalsz. A Division 2 egyik markansan eltero ujitasa az elso reszhez kepest a puzzle, shd-tol megkezdve loot ladakon at, backpack trophy/hunter vadaszat mind mind ilyen tobblepcsos rejtveny/feladvany moge van dugva, nagyon figyelmesnek kell lenni sokszor megelolegezni tobb szobaval elore hogy az az elektronikai doboz/kapcsolo/rejtett fiok a szekrenyben/falban majd nyit valamit a tovabbiakban/roszabb esetben korabbi helyszinen/szobaban. Sok esetben eleg kovetni a foldon a szines kabeleket/jelzeseket/verfolyamot, sokszor nagyon cseles hogy atmesz egy masik epuletbe lemesz az udvarra mert csak onnan lathato az elozo epuletnek az az oldala amin a kapcsolo van ilyesmi, elsore rettenetesen idegesitett, eroltetettnek ereztem, aztan a vegen mar raereztem az izere, mas kerdes hogy looter shooter jatekban mi szukseg van ilyen felig-meddig "platformer" megoldasokra. A classified assignmentek nekem nincsennek meg ezert nem tudok konkret segitseget adni azon tul hogy keress ra, valaki garantaltan vegigcsinalta es videora vette mit hol talalsz.
    Egy tanacs azert, maskor ha segitseget kersz adj meg annyi reszletet amennyit csak lehet, ez a dupla kep ez kb szarnak egy pofon, senki az egadta vilagon nem fogja tudni megmondani hogy hol vagy milyen kuldetesben.
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.04.08. 13:36:01