hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Nomad90Hun #7551 1. - Nem vagyok bejáratott nevű / csatornájú "influenszer" "content creator" vagy hívjuk aminek akarjuk, és nem fogok csinálni ilyen videot, mert pont emiatt a nézettsége sem lenne nagy ha csinálnák is egyáltalán ilyen videót / videókat.
2. - Se időm, se technikám nincs meg az ilyen videók elkészítéséhez.
3. - Nekik pont az a munkájuk, hogy játszanak a játékkal, ezáltal nézettséget generálva, egész nap, nekem meg más a munkám napi 8 órában (sőőt most home office miatt páran a cégnél úgy gondolják jó lesz a 7/24 is, de az nem ide tartozik).
4. - Az első 3 pont miatt nekem a játék szórakozás nem munka, mikor hazajövök és leülök a gép elé én a gőzt szeretném kiengedni, 2-3-5-akárhány órában amikor gamelek.
Volt nekem is tryhard korszakom a gamingben amikor képes voltam kegyetlen rage-eket kivágni semmiségek miatt, már túl vagyok rajta, nem fogok agyérgörcsöt kapni miatta ha valami nagyon nem megy akkor alt+f4 azt csókolom pá puszi, majd jövök fél óra múlva. Részemről nem ér annyit, hogy rámenjen az egészségem az ilyen idegeskedésekre, plusz mivel megvan a havi betevő amellett ez csak gőzkieresztés mint mondtam.