• Nomad90Hun
    Szerintem az, hogy valaki mennyire képes átlátni a mechanikákat, illetve, hogy mi kell a sikerességhez nem SHD szinthez kötött, mert nekiállhat target practice-el felhúzni magát attól még nem lesz jobb játékos, csak a statjai lesznek hajszállal jobbak.

Még a kieg előtt lvl 30-on is volt rengeteg olyan emberhez szerencsém, aki jóistennek se akarta felfogni, hogy a revive hive nem azért kell hogy szépen himbilimbizzen a seggednél, hanem ha a csapattárs elhullik azzal fel lehet szedni távolból is (már ha épp működik ugye...), vagy a másik része az amikor a kedves csapattársak nem figyelnek arra, hogy csapatban táposabbak pl. az ellenfelek, és rohan be középre mint ha a solo-zna, aztán mikor bedarálják akkor megy a sírás. Másik ilyen probléma amit én látok az a kommunikáció hiánya, itt a 2-ben végre van egy használható ingame voice comm, de ha azt nem is használja legalább írásban nyögjön már pár szót, az meg a csúcs, hogy ha bejön valaki, vagy belépek valahova (vissza)köszönni se képtelen az emberek 90%-a. A weak pointokról ne is beszéljünk, nem azért szoktam én se pl. a hiénáknak a csapkodós tasiját szétkapni mikor csapatban vannak mert jól néz ki, hanem mert taktikai előnyt ad pár másodperc erejéig. Lehetne itt sorolni az ilyeneket napestig, sajnos a gond nem ott van a balance-al sem ahol a massive-os arcok látni szeretnék, illetve player oldalról a fejekben van hatalmas probléma, és ezeket az úgynevezett "content creater"-ek pl. azzal, hogy elmagyaráznának pár dolgot, és nem csak az "ilyen baszó buildet csináltam" videokat raknák fel folyton, ezzel segíthetnének eloszlatni, de ugye nekik nem áll érdekükben, pedig szerintem 1-2 ilyen videót csinálnának azzal hosszabb távon maguknak és a community-nak is segítenének.