hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Sunrider924 #7517 A dlc jatekos vissza tud menni a lvl 30as alapjatekos pajtasahoz mert visszaskalazodik elvileg, gyakorlatilag ez a felkesz bughalmaz takolmany rendre fogja produkalni a csodakat mint az hogy a 30as jatekosnak is lvl 40es loot-ot dob( a tesom lvl 30as stukkerjebol csinalt egy lvl 40est amit o nyilvanvaloan nem tudott equipelni ezert a jatek lemasolta es adott belole egy lvl1-es verziot es azt hagyta meg equipelve,az ocsem meg nezett ki a fejebol hogy hova lett a dps), meg az ellenfelek is igen erdekesen viselkednek majd, gondolom az amugy sem atomstabil game engine nem tudja kovetni hogy ki lovi jobban a mobot ...
@ Daermon en a te helyedben nem ajanlgatnam ilyen nagy lelkesedessel ezt a felkesz sz@rt megvetelre: tesommal partyzva akartam felfejlodni egy karakterrel, megvettem en is az alapjatek +Warlords kiegeszito csomagot de mondom rendes leszek es nem boostolom magam 30ra, hanem szepen vegig megyek az alapjatek storyjan. Mivel a tesom mar regebb ota jatszik bejott lootot adni amit equipeltem es lett friss 30as karival 470es gearscore. Ez azt eredmenyezte hogy a jatek meghulyult es nem tudta megoldani a dilemmat hogy akkor en most world tier 5 gearben vagyok holott a personal progressem alapjan world tier 1 es, elojott az a gamebreaking bug amit 2019 marciusaban ! javitottak, allitolag, elvesztettem a world tiert, wt3-on ragadtam a karival es semmi esely a tovabblepesre, 60 oranyi jatekidot toroltem mergemben amikor forumozas kozben megtalaltam hogy ezt mar b@szhatom....
@Toby Akinek megvan a dlc az tudja hogy egy teljesen uj rendszerben jatszik ami nem gearscore alapu mint az alapjatek, ez tovabbi problemakat fog majd okozni egy olyan jatekban ami alapvetoen coop orientalt...szoval igen, ha ket haver egyutt akar jatekelmenyt keresni ebben a bughalmazban akkor legyenek legalabb mindketten ugyanabban a cipoben vagy mindketten dlc karival toljak vagy a dlc jatekosnak legyen egy lvl 30as karija amivel marad washingtonban es remelhetoleg sikerul vegig vinni a world tier progresst is bug nelkul, En szemely szerint nem ajanlom most megvetelre ezt a jatekot meg igy learazva sem, egyre masra jonnek a szerver restartok, a fejlesztocsapat a Massive mar az elso resszel is "bizonyitott", hiaba volt paratlan hangulata es tortenete a jateknak ezek az amator balfaszok nem tudnak programozni basszameg desync es anticheat hianya ez a ketto olte meg az elso reszt, na a desync az megvan most is, amikor nyilegyenesen lovod a mobot ami feledrohan es a lovesek felet elviszi a rezfaszubagoly.... mert az hogy a strafe-elo mobot nem tudod eltalalni az mar nem szamit ujdonsagnak, fincsi dolog ez a netkodolas nem is megy az mindenkinek, a Massive-os fiuknak sem...
Szoval szerintem ezzel meg varni kell par hetet amig talan valahogy stabilizaljak, mert ugye friss "baki" hogy sima dz farmolassal lehetett az abszolut baszo/legmagasabb szintu/heroic level geart szerezni (amig eszbe nem kaptak a fiuk hogy hoho szar van a palacsintaban...).
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.03.09. 16:23:45