hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Nomad90Hun #7440 Röviden: Én is lecsatlakoztam már egy ideje a Shade Network-ről, ha nem is véglegesen de a 2 nekem is csalódás, több szempontból is.
Egy: A játék maga akkora területtel és világgal rendelkezik, hogy bőven lehetne kitalálni sokkal jobb eventeket, ezek az "exclusive" rucik amolyan hab a tortán effektnek elmennének, de mint reward, ráadásul 1 részük nem is néz ki jól szerintem...
Plusz megint nem tudják úgy látom, hogy mihez kéne hozzányúlni....
Másik:
Nem egy évet MMO-ztam, nem egy játékban, és sajnos úgy látom, hogy kevéske kivételtől eltekintve a magyar klánok / klánvezetők még mindig nem értik a lényeget.
Csak, hogy két példát irjak, mindkettő div 2-es tapasztalat:
- Nem attól lesz valaki jó klánvezető, hogy ráerőlteti az akaratát másokra, és ha csak 1 picit is eltér valaki ettől akkor kívül tágasabb, az illető klánja el fog jutni oda ahova nem szeretne.
- Másik eset meg egy másik klánhoz tartozik. Tapasztalatból mondom, hogy pl. 8 óra munka után nem feltétlen ahhoz van kedve az embernek, hogy mikor hazaesett még 3 órán keresztül 7 másik ember káromkádásait hallja, meg idegeskedését, plusz hiába jönnek az új tagok kismarcipista két hete kezdte friss 30-as a játéknak még kb. a 20%-át ha látta de vigyük be raidelni, biztos nagy élmény lesz neki, hogy esik-kel folyamatosan, stb, aztán az ilyeneknél jönnek a meglepődések, hogy jé megcsináltuk vele, és 3 nappal késöbb kilépett a klánból, na vajh miért...
Heti 1-2 raid ami tapasztalataim szerint egészséges kb., ettől több már visszaüthet.
Plusz ami nálam betette az ajtót a tokba ezzel a klánnal kapcsolatban, az az volt mikor 2 hét full inaktiív időszak után discordon megkérdezett valaki, hogy "szia, visszajössz majd még? mert ha nem akkor kiraknánk, mert kell a hely az újaknak", ahham oké....
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.09.25. 09:49:05