7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
toza #7445 ingyenes hetvege ... -
#7444 -
#7443 -
#7442 -
#7441 Ugyan az van nekem mint az első résznél,ebbe is beleöltem már 1500órát,de most leálltam vele én is,majd lehet hogy 1 év múlva ujra előveszem,azt csapatjuk,de nagyon úgy néz ki,hogy nem így lesz :(
Utoljára szerkesztette: soo277, 2019.09.26. 05:21:36 -
Nomad90Hun #7440 Röviden: Én is lecsatlakoztam már egy ideje a Shade Network-ről, ha nem is véglegesen de a 2 nekem is csalódás, több szempontból is.
Egy: A játék maga akkora területtel és világgal rendelkezik, hogy bőven lehetne kitalálni sokkal jobb eventeket, ezek az "exclusive" rucik amolyan hab a tortán effektnek elmennének, de mint reward, ráadásul 1 részük nem is néz ki jól szerintem...
Plusz megint nem tudják úgy látom, hogy mihez kéne hozzányúlni....
Másik:
Nem egy évet MMO-ztam, nem egy játékban, és sajnos úgy látom, hogy kevéske kivételtől eltekintve a magyar klánok / klánvezetők még mindig nem értik a lényeget.
Csak, hogy két példát irjak, mindkettő div 2-es tapasztalat:
- Nem attól lesz valaki jó klánvezető, hogy ráerőlteti az akaratát másokra, és ha csak 1 picit is eltér valaki ettől akkor kívül tágasabb, az illető klánja el fog jutni oda ahova nem szeretne.
- Másik eset meg egy másik klánhoz tartozik. Tapasztalatból mondom, hogy pl. 8 óra munka után nem feltétlen ahhoz van kedve az embernek, hogy mikor hazaesett még 3 órán keresztül 7 másik ember káromkádásait hallja, meg idegeskedését, plusz hiába jönnek az új tagok kismarcipista két hete kezdte friss 30-as a játéknak még kb. a 20%-át ha látta de vigyük be raidelni, biztos nagy élmény lesz neki, hogy esik-kel folyamatosan, stb, aztán az ilyeneknél jönnek a meglepődések, hogy jé megcsináltuk vele, és 3 nappal késöbb kilépett a klánból, na vajh miért...
Heti 1-2 raid ami tapasztalataim szerint egészséges kb., ettől több már visszaüthet.
Plusz ami nálam betette az ajtót a tokba ezzel a klánnal kapcsolatban, az az volt mikor 2 hét full inaktiív időszak után discordon megkérdezett valaki, hogy "szia, visszajössz majd még? mert ha nem akkor kiraknánk, mert kell a hely az újaknak", ahham oké....
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.09.25. 09:49:05 -
hawkie22 #7439 És még csodálkoznak, hogy otthagyják az emberek a játékot. Én megvettem anno, elég sokat bele is toltam idöben, felszerelkeztem rendesen, raidelni sajna nem jutottam el, de utána elment töle a kedvem. Bár lehet, hogy valamikor visszajövök, az Epizód 1-et se láttam még, de ezek az eventek annyira nem hoznak lázba, hogy csak na. Meg most amúgy is jön Breakpoint, az új CoD, SW Fallen Order, Planet Zoo, mind a 4 játék elö lett rendelve, úgyhogy elleszek egy darabig Division nélkül is. Sajnálom, mert lekötött jó darabig, majd valamikor visszanézek. -
#7438 Mit kapunk az event alatt?!?! Ruhákat!! Hát basszák meg -
#7437 -
#7436 -
TomStorm #7435 Elkezdtem második részt Uplay+ keretében és tetszik nagyon!Jobb mint az első és nagyon jól van optimalizálva.
Aki nem tudja esetleg,hogy most Uplay+ regisztrációval egy hónap ingyen van annak itt az alkalom! -
#7434 -
Brakerton #7433 Sziasztok!
Aki szeretne egy aktív baráti klán tagja lenni, ahol nincsenek szigorú elvárások, de a játékban mégis segítséget kap a klántársaktól, az jelentkezzen hozzánk:
Avalon Group (AVA)
A játékon belül egyszerűen csatlakozhatsz hozzánk, mert egyelőre nyílt a felvétel. Raid képes, lvl. 30-as klán vagyunk, aktív és tapasztalt tagokkal a kezdők mellett. A raideket és a közös játékot Discordon keresztül bonyolítjuk. (részletek játékon belül) Várunk minden régi visszatérő, új és veterán játékost is! Csatlakozz az Avalon Group-hoz (AVA)! Köszi!
Utoljára szerkesztette: Brakerton, 2019.07.23. 14:51:56 -
DrSoong #7432 Igazán tarthatnák ahhoz magukat amit mondtak, hogy a y1p mindent előbb kap 7 nappal míg a sima utána. Az milyen már, hogy a nerfet megkapjuk, de a további tartalmat csak 7 nap múlva! -
laszlodomokos #7431 Hali!
A Div2-ben fedezékből jobb gombos tüzeléskor a karakterem ki-be ugrál a fedezék módból.
Találkozott valaki ezzel a hibával?
Köszi -
#7430 -
#7429 -
#7428 Köszönöm, eddig ez tűnik a legjobb lehetőségnek. :) Küldtem kérést a felvételhez! -
Nomad90Hun #7427 Nálunk a Vadnyugat-nál átlagban napi 1 raid lemegy, legutóbbi rekord fél óra körül van. Keress meg minket ha gondolod. -
#7426 Sziasztok, látom itt is elég halott minden... Azért megkérdezem, hogy nincs annyira aktív klán, esetleg még hét ember, mittudomén :) akivel lehetne raid-re menni? Próbálkozom szinte mindenhol, de angol anyanyelvű emberek (ők "picit" többen vannak) is arra panaszkodnak, hogy nincs elég játékos hozzá. Én azt hiszem, hogy gond nélkül tudnék működni, négyes control point-okat unalmamban is elfoglalom egyedül, illetve próbaképp egyedül belőttem magamat :) Boomer-ig a raid-ben. Talán akkor elég lehet a DPS-em.
-
#7425 -
Kazagor #7424 Sziasztok!
Létrehoztunk egy hobbyklánt (Div 2) Elit Alakulat [ELA] néven, ahová minden új és régi játékost várunk szeretettel, akik eddig nem találtak maguknak társaságot. Alacsony szintű, most kezdő még tapasztalatlan játékosok is nyugodtan csatlakozhatnak.
Egyelőre semmilyen megkötés nincs, nem támasztunk követelményeket. Bárki beléphet. Egy feltétele van csak a belépésnek, hogy érezd jól magadat.
Várunk szeretettel és mindenkinek jó játékot kívánunk.
(A jelentkezésed a klánba automatikus bevételt eredményez. Szóval csak megfontoltan!)
Utoljára szerkesztette: Kazagor, 2019.06.24. 12:39:54 -
#7423 -
#7422 Én kb 1.5 percet töltöttem a patchnote megtalálásával és elolvasásával összesen és ennyiből észleltem, hogy nem azért pakolták le mert megváltoztatták a neveiket (amit sehol nem is láttam a patchnote ban, hogy megtettek volna). -
DrSoong #7421 Az, hogy megváltoztatják a módosítók neveit még nem ok arra, hogy lepakoljanak mindent! Ha már patch note.... akkor a fegyver nerf miért nincs benne, hmm? Sima papíron lévő alap sebzés minden fegyveremnél kevesebb lett. Model 700nál 110k -> 102k, G36 C 17,5k -> 14,9k, M60 E6 23,5k -> 20,1k. Abnormális amit művelnek ez már-már egy ingyenesen játszató játék szintje, ott szokott ez lenni! -
#7420 mindenki tudja, aki vette a faradsagot es atnezte a patch note -ot a siras helyett ami kurvara unalmas... -
DrSoong #7419 Tudja valaki miért került le az összes módosító a felszerelésekről? Kurvára unalmas, hogy nem közlik és úgy kell összekeresgetni, hogy mi és hol is lehetett... -
#7418 Hát ha nem lenne tele a net ezzel a problémával akkor de, egyébként meg ha minden más rendben, szépen fut akkor nem sok kedvem van kísérletezgetéssel tölteni az időmet, egyszerűen passzolom a játékot. -
Nomad90Hun #7417 Azon esetleg nem gondolkoztál, hogy Nálad lehet valami gixer ne adj isten? Én toltam zárt és open beta-t is, plusz megjelenés óta folyamat tolom most volt mondjuk egy 2 hetes kihagyásom kb. de soha egyszer se jött ez elő, hogy desktop-ra dobál. Olyan, hogy a szerver letérdelt pl. (Delta) olyan volt, de az nem az Én hibám volt, és általában csak egy restart kellett ilyenkor. Azt is hót nyugodtan ki tudom jelenteni hogy mind win7 mind win10 alatt szépen fut, bár igazat megvallva win10 alatt simábban fut (napokban álltam át). Szóval szerintem valami felett átfuthattál, esetleg tűzfal megfogja, vagy ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.06.16. 07:12:25 -
#7416 Ingyenes hétvége lévén ki akartam próbálni a játékot, hogy aztán ha már megfelelő megvegyem. Hát nem fogom, mert továbbra is desktopra dob pár perc játék után ahogy a béta is. Hát talán majd karácsonykor. -
#7415 -
Why #7414 The Division Hungary facebook csoport. Közel 2000 taggal. Nézz be !
Utoljára szerkesztette: Why, 2019.06.13. 08:57:30 -
#7413 -
#7412 Láttam felvettél, de már éppen kilépőben voltam. Holnap 5-től szerintem már leszünk, aztán lőhetünk majd párat. -
#7411 Jól hangzik én is hasonló stílusban játszom. Ma pont délutános vagyok, de holnap tudok már lenne 5-6 környékétől. Felveszlek majd. -
#7410 Mi vagyunk ketten, többé-kevésbé rendszeresen játszunk de jó lenne még 1-2 ember. Főleg este meg hétvégén és főleg PvE-t játszunk. Ha nem cél a raid és megelégedsz a nyugdíjas tempóval, napi-heti cuccok farmolásával akkor vegyél fel Uplay-en KriszWinter névvel. TS-en kommunikálunk, nem 10 éves Pistikék vagyunk. Más is jelentkezhet esetleg ha úgy érzi. :) -
#7409 Végre sikerült felverekednem WT5-ba, esetleg valaki akar küldizni meg gearfarmolni? Szeretném kipróbálni, hogy mennyivel nagyobb fun ha olyan emberekkel vagyok csoportban akikkel kommunikálni is lehet :D
(Am. kiderült, hogy mi volt az a "bug" amit írtam, hogy nem láttam sötétben. Úgy látszik valahogy sikerült level 30 alatt bemásznom a Tidel Basin bejáraton a föld alatt és persze nem töltött be semmit a játék mert nem lett volna szabad ott lennem :D Most odamentem minden jó volt.) -
#7408 -
#7407 Az a Boss elviekben a DPS check, ha azzal nem bírtok akkor nem is érdemes tovább menni, mert utána csak nehezebb lesz. Rendesen forgattátok a 2 Minigun közt és azzal is lőttétek ? -
DrSoong #7406 Tegnap behívtak. Az előteret a repteret könnyen letoltuk, utána átkerültünk egy kisabb részre ahol 4 kockát kellett kilőni az npc-k pajzsának megszüntetéséhez és a boss kinyirásához. Hát a bossal nem bírtunk hiába lőtük és a 4 kocka is mindig aktiválódott. Meguntam és kiléptem.