• Nomad90Hun
    Nekem meg ált.ban ez böki ki a szemem mikor elindítom az Uplay-t.

Kicsit, hogy a témához irjak:
    volt alkalmam tolni mind az open, mind a privát beta-t, komolyabb teknikai gondom nem akadt, 1-2 Delta-03, kb. 2 kifagyás ennyi volt, hang 1x ment el a privát beta-ban az end-game teszt alatt a Famas-nak elment a hangja, de fegyvercsere után a másiknak volt hangja. Ezt leszámítva semmi komolyabb gondom nem volt. Nekem tetszett NY, de volt 1 eléggé depis hagulata, itt már az látszik, hogy kezdenek felállni a sokkból az emberek, maga a város is élö, és szerintem tágasabb is. Maga a terület is jóval nagyobb, főleg ha figyelembe vesszük, hogy az első részben nagyjából Manhattan szigetének belvárosi részébe voltunk "beszorítva". Maga a felfedezgetés nekem külön tetszik így hogy nincs minden kis szir-szar jelölve, hogy ezt szedegesd össze. Maga a gunplay szerintem pörgősebb lett a cover végre működik, fegyverhangok nekem itt jobban tetszenek, a storyból még annyira semmit nem láttunk, hogy értelmetlen róla beszélni. Grafikailag szerintem szép (Full ultra röccenésmentesen FHD-ben khm...), a képességek változtatásai is tetszenek, számomra taktikusabbá vált ettől kissé a játék, a gear és a craft változások is tetszenek, végre nem az a fullba nyomom a kretént szarrá stack-elem a crit-et meg az összes heal-t és utána akkor halok meg ha a szembejövőnek min. 1 halálcsillag van a kezében. A szetteket meg egzotikus cuccokat még szintén nem láttuk, de egyelőre nálam nyerte a vásárlást azt kell mondjam.