• hawkie22
    Pontosan ezt akartam mondani. Minden szép, minden jó, már süt a nap, minden zöld, kicsit több élet is került bele NPC szinten, de maga a játék semmit se változott a külcsínen kívül. Mész, csinálod a küldiket, semmi más. Még a küldetések is majdnem ugyanazok, mint az elsö részben. Sajna a sztoriból eddig nem tudtam meg semmit, mert az átvezetö anime-ok közben nincs hang, se felirat, pedig beállítottam. A szereplök szája mozog, a környezeti hangokat hallod, de semmi szöveget nem játszik le a game, és még a feliratot se rakja ki. Valszeg bug.
    A raid-ek érdekesek lehetnek a késöbbiekben, itt a closed betaban kizárt, hogy belerakják. De jelen állapotában azt kell mondjam, hogy ez számomra nem lesz azonnali vétel, söt. Megvárjuk, míg jól lemegy az ára, aztán meggondoljuk, hogy megvegyük-e. Ezt a játékot az elsö rész egy tartalmas DLC-jeként kellett volna kihozni, nem teljes árú játékként.
    Felmentettem a Fehér Házat, a színházat meg az elsö két térképrészen megcsináltam a Story Missiont, azt ennyi volt. Nem hiszem, hogy 11-ig még egyszer elöveszem, de ki tudja...
    Az elsö részbe csak 139 órát tettem bele, a végére nagyon ellaposodott nekem, a Survival-el szórakozgattam kicsit, de kb. fél éve ment az uninstall. :)
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2019.02.07. 22:33:30