• boscorelli2
    Sziasztok!

Egyik nap engem is rendszeresen „kidobált”, meg láttam a barátok is 5-10 percenként indították újra a játékot, így láttam többen is szenvedtünk.
    Kerestem D3 és Ragadozó kesztyűt, valamint Csapásmérő fegyvertokot (classified mind a 3.). Kettőt úgy adott oda a program (Ragadozó kesztyűt és D3 kesztyűt), hogy harci szakértelmi ládából megkaptam, amit sima szintlépéssel szerzek. Csapásmérő tokot meg másodszorra ki is nyitottam a GE ládából. Biztos vagyok benne, hogy lefuttat valamit a program a ládák nyitása előtt, hogy melyik készlet darab hiányzik és be is teszi a felszereléseink közé.
    Most jó hosszú a GE rendezvény, lehetett volna máskor is így, vagy mehetett volna folyamatosan, egy hétig csapásmérő utána egy hétig áramszünet utána egy hétig világjárvány a végén egy hét szünet stb. így is mire újra kezdődött volna vagy másfél, két hónap telt volna el.
    És még valami. Beszélgettük mi is a játék közben, hogy rengeteget lagol. Így sokszor nehéz a feltöltődve közelharccal sokkolni az ellent. Vagy beveszi vagy nem…
    Jó hétvégét mindenkinek!