7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Why #7044 Hihetetlen brutális jó hangulatú lett az The Division 2. Biztos, hogy amint lehet pre-ordered lesz! De az is biztos kell majd alá gépteljesítmény is , mert brutál grafikája van. Egy ami negativ szerintem, hogy pl.: amikor lekerülsz a földre és feléleszt az pont ugyan olyan, mint az első részben és sok fegyver is hasonló. De viszont sok jó újdonságot tettek bele ami fantasztikus. Nem tudom ki hogy van vele, de én már számolom a napokat amikor játszhatok vele! -
Alanw #7043 ma pont annyi green gamernel -
chris0000 #7042 hi.akartak ezek egyáltalán a grafikán csiszolni? D2
vagy vmi DLC ez D2 néven?
thx.üdv. -
#7041 -
#7040 -
hawkie22 #7039 Detto. :) -
dragon00 #7038
Alig várom toljam soloba egyedül gyaa :O
Utoljára szerkesztette: dragon00, 2018.06.11. 23:55:27 -
DrSoong #7037 Végignéztem ezt a kettő videót és nyomtam egyet a tesztre. Biztos nem kerülök be, de az esélyt megadom. -
hawkie22 #7036 Azért nem volt az olyan rossz, hangulatot adott a videónak számomra. Viszont Division 1-ben ilyen szintü társalgást random csapattagok között, de még klánban se éltem meg. :) Ahogy néztem, ezek klántagok voltak. -
Daermon #7035 Sokat nem változott. Meglátjuk.
Csak ezt az erőltetett multis társalgást hagyhatnák már :D -
hawkie22 #7034 Na ez már valami. De milyen gép fog ehhez kelleni. Mondjuk a mostani vasammal nem izgulok egyelöre. Várós, az már tény. -
-
Why #7032 11.én meglátjuk az új The Division 2 trailert. -
Java33 #7031 18€ a gold UP-en. ;) -
chris0000 #7030 hi.
steamen most 9.99€ -
DrSoong #7029 Vettem Reclaimer ládát kinyitom erre azt mondja "ebből a ládából már mindennel rendelkezel". Hát bassza meg! A kesztyű még nincsen meg! -
DrSoong #7028 Ez egy kicsit jobb event, mint az előző. Két maszk pillanatok alatt meglett, és esett egy ház is egy bossból. -
#7027 Jó Neked... Az elején nekem is számolta... ÷(
Elvileg a csapatból senkinek nem szabad sokkolódnia...
Ugyan ez igaz a gyógyításra is... -
DrSoong #7026 Nekem ezeket megadta, és szépen számolta. A 30-at pisztollyal a menekülttáborral csináltam meg egyedül. Én vigyorgós maszkkal szívtam, hiába toltam le csapatban sokkolás nélkül a küldetést nem akarta megadni. De már az is megvan. -
Why #7025 Jah arról én is hallottam,hogy bugos :/ sajnos. -
#7024 Elvileg de...
Próbáltam küldetésben, DZ-ben, a városban, egyedül, csapatban, de semmi eredmény...
Többen panaszkodtak, hogy bizonyos bravúrokat nem számol a rendszer... -
Why #7023 Ezekhez nincs kötve az, hogy csak valamelyik missio közben és választani kell még hozzá a Global Eventhez tartozó mission belüli nehezített szintet? Mert,hogy az utcán sétálgató enemyket nekem sem számolte bele. -
#7022 A Lincoln alagutat egyedül, még kihívás szinten is végig lehet tolni (M700 Carbon) önsokkolás és gyógyítás nélkül (mellesleg a Nomad szett gyógyítását nem veszi figyelembe a bravúr).
Az ön sokkolás elkerülésére ott a Semlegesítő Segélyállomás, nem megy 100% fölé a sokkolás.
Amúgy, ellenfél közelében a futástól is nő a sokkolás, valamint, ha többen vagytok a Totális áramszünet esetén a csapattagok közelében is gyorsabban töltődik, sőt úgy vettem észre, mintha az ő lövéseik is túltöltenének (bár ez lehet, hogy véletlen egybeesések sorozata).
Bizonyos ellenfelek (nevesítettek) esetében nem elég 1 sokkolás, valamint nekem is volt úgy, hogy nem ölte meg a sokkolás, csak megrázta a kiszemelt célpontot.
Azért ír mindig más célszámot a bravúroknál, mert többsége több szintű és akkor teljesítetted, ha minden szint megvan (így olyan mintha folyamatosan nőne).
Utoljára szerkesztette: MrTobiasRipper, 2018.05.02. 11:18:48 -
#7021 Hmmm... Van valakinek ötlete, hogy a következő GE Bravúrokat miért nem számolja a rendszer:
- A bekábító (5x sokkolj egy ellenfelet)
- Nagyfeszültség (sokkolj 150 ellenfelet)
- We Will, We Will Shock You (30 ellenfelet sokkolj pisztollyal tevékenység során)
Érdekes, hogy mindből van valamennyi (nem foglalkoztam velük), de pár napja nem számolja.
Felmerült bennem, hogy hibás lehet a fordítás és ezért nem megy... -
Why #7020 Cool! Jól tolod. Kitartás,amúgy meglesz mind szerintem most rámennek arra a fejlesztők is, hogy minnél hamarabb meglegyen minden classifield mindenkinek még a The Division 2 előtt, habár persze nem könnyü. Volt , hogy egy darab szett hiányzott és kb 2 hónapig játszottam hetente 30 órát kb. és úgy lett meg. -
DrSoong #7019 Meglett a második maszk. Esett egy ház (kérlelhetetlen/fogékony/kártyaszámoló) néhány classfield elem, de még teljes set nincs egyikből sem. DZ minden szektorából mentettem ki tárgyat 8-tól indulva 1-ig, de nem adta meg. És a narancssárga setből már csak a maszk hiányzik.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.05.01. 10:59:29 -
Why #7018 Falcon Lost kell hozzá jah tudom nekem megvan az is már. Reclaimer 6-os szettem felfejlesztettem brutál gyógyítása van mindenkire,azzal ment meg persze 2 DPS jött még. Nekem az nem sikerült még hogy nem sokolom le magam :D -
DrSoong #7017 Van egy maszk amiért végig kell menni úgy, hogy nem sokkolod magadat. Na most én sima pisztollyal végigpufogtattam eggyet, de nem adta meg rá. A betöréses missiont kellene még teljesítenem a kulcs töredékért, de sehogyan nem megy most.
Amúgy szerintem van valami szerver lag és azért vannak azok az anomáliák, hogy fel vagy töltve és nem tudod ütni az npc-t, meg a többi.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.04.29. 16:04:18 -
Why #7016 POntosan így voltam vele én is volt ahol nem is adta meg hiába ütötted feltőltve. Néha fura, hogy az első 1-2-3 órában megvan minden maszk,de biztos . -
Why #7015 Gatulálok hozzá,amugy néha érdekesen becsapósnak tünik,hogy először 50-et ír rá utána 100-at majd 200-at. Mindig elfelejtem, hogy ez így megy a kihívásoknál :D Szóval még kell 100 a pandamaszkhoz,ami szerintem a legötletesebb lett most a többi ilyen másolat szerü sajnos. -
DrSoong #7014 Panda maszk pipa. Legalább egy megvan, boldogság. -
DrSoong #7013 Én nem nagyon vágom, hogy innen hogy lett meg valakinek az első pár óra alatt a 3 maszk. Az egyikhez több, mint 750 kill kell. Van olyan npc amit hiába ütök feltölve nem adja be rá, valamelyiknél az 5. lövés után zizegek, van olyan, hogy az ütés pillanatában kilövik előlem a camper idióták és zizegek, van olyan npc amit nem enged ütni hiába vagyok mellette...
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.04.28. 20:42:50 -
Why #7012 The Division Hungary csoport. Itt nagyon jó több , mint 1100 taggal. -
Why #7011 Pontosan , amikor megjelent a game több, mint 2 éve, akkor sokkal nehezebb volt fejlődni, mint most és nem is voltak ilyen jó szettek sem a választék is sokkal kevesebb volt. De most is ugyan olyan élménye van még 2 év után is. SZóval a The Division 2 is legalább 2 évig játszható játék lesz remélem. -
Why #7010 Van ott is eshet akármelyik szett és exotikus fegyverek. -
sztar007 #7009 Föld alatt DLC-be van oylan szett item amit érdemes kifarmolni, ér is valamit? -
boscorelli2 #7008 Sziasztok!
Egyik nap engem is rendszeresen „kidobált”, meg láttam a barátok is 5-10 percenként indították újra a játékot, így láttam többen is szenvedtünk.
Kerestem D3 és Ragadozó kesztyűt, valamint Csapásmérő fegyvertokot (classified mind a 3.). Kettőt úgy adott oda a program (Ragadozó kesztyűt és D3 kesztyűt), hogy harci szakértelmi ládából megkaptam, amit sima szintlépéssel szerzek. Csapásmérő tokot meg másodszorra ki is nyitottam a GE ládából. Biztos vagyok benne, hogy lefuttat valamit a program a ládák nyitása előtt, hogy melyik készlet darab hiányzik és be is teszi a felszereléseink közé.
Most jó hosszú a GE rendezvény, lehetett volna máskor is így, vagy mehetett volna folyamatosan, egy hétig csapásmérő utána egy hétig áramszünet utána egy hétig világjárvány a végén egy hét szünet stb. így is mire újra kezdődött volna vagy másfél, két hónap telt volna el.
És még valami. Beszélgettük mi is a játék közben, hogy rengeteget lagol. Így sokszor nehéz a feltöltődve közelharccal sokkolni az ellent. Vagy beveszi vagy nem…
Jó hétvégét mindenkinek! -
#7007 Én eddig nehéznek találtam a játékot, mert fakezű vagyok, de a frissítés óta mintha butítottak volna, mert a sárga ellenfelek beragadnak egy villanyoszlop mellé, vagy amikor a tetőről lövöm őket, akkor egy helyben lapítanak. A táska bombák is hihetetlen gyorsan születnek újjá ugyanoda. -
sztar007 #7006 1-es világfokozatbol elértem 1 nap alatt 5-ig újoncként. Azt hittem nehezebb lesz gearelődni...gondolom most hogy jön a Division 2 igy valamennyit könyitettek. -
sztar007 #7005 Nekem tegnap volt rengeteg, érdekes ma meg semmi, de tegnap alig tudtam játszani.