• boscorelli2
    Sziasztok!

Gratulálok az ubinak, sikerült ritka ocsmány, f*s maszkokat generálnia. Ezekért sem érdemes küzdeni. Legkisebb küzdőszellemet is kiirtják az emberből…
    Ezzel az egész patchel az a bajom, hogy szinte már mindent odaadnak mint egy adományt. Hullanak a classified itemek, dől a division tech. Lassan nincs értelme (sőt egyáltalán) játszani, mert bárhová lépsz csak zsé és classified terem. Pont a küzdőszellem hal ki a játékból, és adják itt a könyöradományaikat, hogy tessék még ez sincs meg, még ez sem, tessék még itt van ez is. Ez olyan, mintha egy focimeccsen az ellenfél véletlen betalálna, akkor rögtön rúgna magának egy öngólt, hogy nehogy már kikapjunk. Nincs meg a sikerélmény, hogy márpedig „én győztelek le” hanem a gép ideadja magától a „sikert.”
    Megszereztem én is az áhított D3 kesztyűt, de nem hozta meg az áhított sikert, mert ha nem hajtok rá, a gép akkor is becsúsztatta volna a zsebembe. Túl könnyű volt… az előtte lévő részben (patch előttiben) meg szinte lehetetlen volt megszerezni, mert a random f*s faktor tárgyszóró rendszerük, meg fabatkát sem ért, így csak tömött a D3 maszkjaival… katasztrófából katasztrófába csöppentünk számomra. Valahol az ubi megtalálhatná az egyensúlyt… úgy sem volt jó és így sem jó… asszem én vagyok az az ember akinek semmi sem jó
    Meg mindenki „terminátor”-ként fog rohangálni, mert mindenkinek meg lesz mindene, és szinte csak 290 feletti gear score harcosokat fogunk látni…