7647
  • Nickwarrren
    sziasztok!!! Érdeklődnék nektek is van rengeteg delta hiba? nem lehet végig menni egy küldetést normálisan folyamat delta hiba !
  • sztar007
    Ezeket a Global eventeket a DLC-k be is számtja? Gondolok itt az Underground meg Survivor-ra? Illetve valakinek nincs kedve együtt játszani? Tegnap lettem 30-as jelenleg 160-as a Gearscore-om.
  • DrSoong
    Ezt a fos eventet... Lövök ötöt az npc-be és már zizegek... Sehogy nem lesz így meg az 500 kill. Vagy váltsak szürke szintű fegyverekre, hogy a picsába gondolták ezt?
  • DrSoong
    Nincs steam fiókom és nem is lesz amíg nem adják ki a HL3-at vagy a HL2 Ep. 3-at. UPlay árakat írtam. Ugye azt meg tudod a G2A és többi ár miért olyan olcsó, azt a "formát" inkább nem támogatom.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.04.25. 15:47:43
  • Stief
    Szia,

Az is egy vélemény ,hogy elmondja hogy, ő nem szereti a más véleményét! :D
  • Why
    Szerintem itt is mindenki elmondhatja a véleményét,ami gondol vagy érez és tapasztal a játékban és más játékokkal kapcsolatban is. Attól hogy valakinek más véleménye van és gondolata még nem kell lekezelően beszélni vele. Szerintem a játékostársak tisztelete az elsődleges.
  • Why
    Az már a életundor és rosszindulat,ami áramlik a hozzászólásaidból gratulálok!
  • boscorelli2
    Hát látod én csak ilyen konzervatív vagyok Amúgy kritikából két féle létezik: Egy, a gyomorból jövő rossz indulatú és kettő, az építőjellegű…
    ubinak rossz a random f*s faktor tárgyszóró rendszere, amit szerintem most ugyan olyan rosszra „megreformáltak” … csöbörből vödörbe… eddig nehezen elérhetőek voltak a dolgok, most meg már túl könnyű… de lehet ezt már ecseteltem?
    A lényeg kedves „olvasóm”, ha szólíthatlak így, mert ezek szerint rendszeresen olvasod a kommentjeim, de egyáltalán nem érdekelnek a hozzászólásaim, érdeklődnék, hogy miért olvasod, ha úgy is tudod, hogy mi várható előre?
    Én csak szeretnélek előre megkímélne az esetleges sztróktól vagy agyvérzéstől a kommentjeim olvasása közben...

Utoljára szerkesztette: boscorelli2, 2018.04.24. 15:50:24
  • Gilmoor
    Kérlek moderáld magad. Ha nem tudod, kérj meg valaki mást, hogy moderálja a hozzászólásaid. Semmivel sem kellemesebb olvasni az írásod, mint azt akit kritizálsz.
  • PeeTeR
    nem, csak az a siras mennyiseg amit ide beokadtal elozo GE alkalmaval meg most is, a doglott kutyat sem erdekli. az ertelmes kritika (pozitiv/negativ) ervekkel teljesen elfogadhato. szopat a jatek az rng -vel? tudja mindenki, elfogadhato, de amit itt frocsogsz mint egy baszatlan ribanc, SENKIT nem erdekel. raadasul mindig ugyan azt hanyod ide csak eltero sorrendben - nezd vissza az elozo hozzaszolasaidat ha kodbe vesztek emlekeid.

• boscorelli2
    Köszönöm a tanácsot. Gondolom te életviteli szak-tanácsadással foglalkozol
  • PeeTeR
    menjel jatszal wildlands, sirsz mint egy furdos qrva miota elkezdted, mindenert.
  • boscorelli2
    Sziasztok!

Gratulálok az ubinak, sikerült ritka ocsmány, f*s maszkokat generálnia. Ezekért sem érdemes küzdeni. Legkisebb küzdőszellemet is kiirtják az emberből…
    Ezzel az egész patchel az a bajom, hogy szinte már mindent odaadnak mint egy adományt. Hullanak a classified itemek, dől a division tech. Lassan nincs értelme (sőt egyáltalán) játszani, mert bárhová lépsz csak zsé és classified terem. Pont a küzdőszellem hal ki a játékból, és adják itt a könyöradományaikat, hogy tessék még ez sincs meg, még ez sem, tessék még itt van ez is. Ez olyan, mintha egy focimeccsen az ellenfél véletlen betalálna, akkor rögtön rúgna magának egy öngólt, hogy nehogy már kikapjunk. Nincs meg a sikerélmény, hogy márpedig „én győztelek le” hanem a gép ideadja magától a „sikert.”
    Megszereztem én is az áhított D3 kesztyűt, de nem hozta meg az áhított sikert, mert ha nem hajtok rá, a gép akkor is becsúsztatta volna a zsebembe. Túl könnyű volt… az előtte lévő részben (patch előttiben) meg szinte lehetetlen volt megszerezni, mert a random f*s faktor tárgyszóró rendszerük, meg fabatkát sem ért, így csak tömött a D3 maszkjaival… katasztrófából katasztrófába csöppentünk számomra. Valahol az ubi megtalálhatná az egyensúlyt… úgy sem volt jó és így sem jó… asszem én vagyok az az ember akinek semmi sem jó
    Meg mindenki „terminátor”-ként fog rohangálni, mert mindenkinek meg lesz mindene, és szinte csak 290 feletti gear score harcosokat fogunk látni…
  • PeeTeR
    nem csak a steam -en lehet vasarolni.. btw steam -en is most volt learazva, pontosan annyiert volt mint amennyiert jelen pillanatban mindenhol meg lehet vasarolni azaz 14-17€. SP meg ~20.
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2018.04.23. 22:56:06
  • JonasSandor
    Médiában van most alapjátéka.
  • DrSoong
    Én nem tudom hol nézed de az alap 50 EUR, a gold pedig 90 EUR.
  • JonasSandor
    az a baj hogy csak az alapjátéka ennyi.
  • PeeTeR
    rictus... nem rossz, lehetne mc sal style az jobban adna

• JonasSandor
    Most 5000 forint megéri megvenni?
  • PeeTeR
    Vulcan... meh - fos... kreativitas nem vóóóót

• DrSoong
    Az idióta eventektől falra mászom! Nem vagyok feltöltődve pirosig, nem ütök senkit, de ha lelövök egy npc-t akkor ráz az áram...
  • PeeTeR
    Tao mar be is figyelt, aranyos ^.^

• boscorelli2
    Szia!

Helldivers és a Wildlands is megér egy misét. Wildlands szerintem mindenben veri a Divisiont (grafika, játékélmény stb.). Persze iílések és pofonok...
  • Why
    Kíváncsi vagyok amúgy az E3-ra nem csak azért mert jön és nagyon remélem nem ez évben,hanem 2019.márciusában a The Division 2! Hanem más jó cooperativ játékok is jönni fognak. Például State of Decay 2 május 22.-én. Egyébbként Ti,akik játszotok a Divisionnel ezen kívül milyen más játékkal csapassátok még?
  • Why
    Jó lesz,de fura időpontban kezdik hétfőn. De jól van az úgy .
  • boscorelli2
    Akkor nem ápril 23-al startol?
  • PeeTeR
  • boscorelli2
    Global Event Blackout will start on Monday April 23rd and will run until April 30th. During this event, you will be able to get your hands on the Classified versions of the DeadEYE, D3-FNC, Striker’s Battlegear & Tactician’s Authority gear sets as well obtain these new vanity masks for your agent.
  • Nomad90Hun
    nem jó a név....

helyesen:
  • PeeTeR

• McFrost
    Köszi, megnézem!
  • PeeTeR
    World Tier -ek kozott tudsz ugralni ami 1-5 -ig erheto el, terkepet megnyitva a bal felso sarokban talalod. default key erre talan a "G" de irja azt is
  • McFrost
    Lehet a játékban a nehézséget állítani? Mert az én amatőr tudásomnak túl nagy falat a Jeges.
  • hawkie22
    Nekem valahogy nem jön sose össze, hogy GE alatt játszak. Vagy akkor van GE, amikor nem dolgozom, ilyenkor család miatt van kb. 1-2 órám összesen, hogy játszak, ha meg melózom, akkor meg nincs GE. Nincs is még meg egyik szett-böl sem a teljes classi. :(
  • Llajti
    Nem bocsi, ezt kihagytam: "from the entire pool" az az összesből, nem választhatsz. Azt most nem írták, mennyi lesz, de ha 2500 kredit, nem igazán éri meg, legalábbis gyúrni rá semmiképp. GE alatt ugye pár fajtából eshet (és sokkal gyorsabban), másrészrészt:
    "Minden globális eseménynek mostantól egyedi ládája lesz az adott globális eseményhez tartozó tikosított felszereléshez. Ez lehetővé teszi a játékos számára, hogy például egy Fire Crest ládát vásároljon, amely garantálja az adott tételből származó elemeket."
  • boscorelli2
    Szia!

Köszönöm szépen a segítséget.
    Ami hasznos az GE rendezvény alatt adott classi ládát vásáhatok. Legközelebb ami engem érdekel rendezvény az augusztusban lesz csupa öröm és bógtág
    "o Kereskedő változások
     Hozzáadva egy Minősített-titkosított felszerelés láda a különleges kereskedőnek, amely garantál 1 titkos felszerelés darabot."
    - azt hiszem erről írták korábban, hogy ez 2500 főnix kredit lesz. Minősített az azt jelenti, hogy én választok, hogy milyen típusú (predátor, csapásmérő stb.) legyen az a láda, amit nyitok?

• Llajti
    Google fordító a barátod :)
    (na jó, kicsit besegítettem neki)
    Játékváltozások
    o A Division Tech növekszik (gondolom az esése)
     A Daily Combat (napi feladat), Crafting(tárgykészítés), Survival(túlélés) és a Dark Zone Quests most 25 Div Tech-el jutalmazza a játékosokat.
     A Weekly Open World és a Weekly Underground Assignments (heti nyílt világ és heti földalatt jutalmazza a játékosokat 100 Div Tech-vel.
     A Season Pass Supply Drops most díja 100 Division Tech.
    o Kereskedő változások
     Hozzáadva egy Minősített-titkosított felszerelés láda a különleges kereskedőnek, amely garantál 1 titkos felszerelés darabot.
    o globális esemény kereskedő
     Törölve az alap láda.
     Minden globális eseménynek mostantól egyedi ládája lesz az adott globális eseményhez tartozó tikosított felszereléshez. Ez lehetővé teszi a játékos számára, hogy például egy Fire Crest ládát vásároljon, amely garantálja az adott tételből származó elemeket.
     Az Ellenállás játékmódban lévő főnökök most 100 globális eseményes tokenet adnak.
    o Az egzotikus cuccok
     eltávolítva a prémium exotikum értékesítő és az exotikum láda is
     Minden Exotics Open World főnökökből esik.
    O titkosított Gear Drop esélyek
     titkosított felszerlés esés esélyek mindenhol nőttek.
     A legendás missziók 20% -os esélyt kapnak arra, hogy a misszió befejezéseként titkosított felszereléssel jutalmazzanak
     A Season Pass Supply Drops most 10% -os eséllyel ad titkosított cuccot.
     A Survival Caches (túlélés ládák) most körülbelül 10% -os eséllyel adnak titkosított cuccot.
    o Minősített felszerelés
     A titkosított Firecrest 6 darabos felszerelés az égő célok által okozott tüzes robbanásra is immunitást ad.
    Utoljára szerkesztette: Llajti, 2018.04.04. 14:46:51
  • boscorelli2
    Sziasztok!

Az Úr 2018. esztendejének április 12. napján érkezik a mega giga új patch 1.8.1. Ezt úgy harangozták be, hogy "köszönjük, hogy eddig velünk voltatok, szedjetek össze mindent ami még hiányzik" gesztus a Ubisoft részéről. Rengeteg újdonságot tartalmaz a patch, itt tudtok szemezgetni (https://forums.ubi.com/showthread.php/1848150-PTS-1-8-1-Global-Patch-Notes).
    Egy rész nagyon érdekelne belőle, - de az angol tudásom gyakorlatilag a kínaival egyenlő, - ha valaki le tudná fordítani nagyon megköszönném, nagy segítség volna

Game Changes
    o Division Tech increases
     Daily Combat, Crafting, Survival and Dark Zone Quests now reward the player with 25 Div Tech each.
     Weekly Open World and Weekly Underground Assignments reward the player with 100 Div Tech each.
     Season Pass Supply Drops now award 100 Division Tech.
    o Vendor Changes
     Added a Classified Gear cache to the Special Vendor that guarantees 1 Classified Gear piece from the entire pool.
    o Global Events Vendor
     Removed the basic cache from the vendor.
     Each Global Event will now have individual caches per Classified Gear set for that Global Event. This allows the player to purchase, for example, a Fire Crest cache that guarantees one item from that set.
     Bosses in the Resistance game mode now award 100 Global Event tokens.
    o Exotic Loot drops
     Removed Premium Vendor Exotics from Open World loot pool and Exotic Caches
     All Exotics added to the Open World Bosses.
    o Classified Gear Drop Rates
     Classified Drop Rates chances have been increased in all locations.
     Legendary Missions now have a 20% chance to give Classified Gear as a reward at the completion of the mission
     Season Pass Supply Drops now have a 10% chance to drop Classified Gear.
     Survival Caches now has a roughly 10% chance to drop Classified Gear.
    o Classified Gear
     Classified Firecrest 6 piece talent now makes the player immune to the fiery explosion caused by the burning targets.
  • Llajti
    Annyira ne csüngj, én meg a tietiteken csüngök, mindig van mit tanulni :)
    Ládanyitogatásra GE alatt, de mondom, sajnos elég nehezen értettem.
    Hullámosoknál elvileg mindent dobál, csak a GE eventeknél vannak meghatározott classi cuccok. Hullámosra talán inkább az exotic felszerelések miatt érdemes menni, max. 10-12. hullámig. Mondjuk elég nehéz szerintem (vagy csak én vagyok annyira béna), én max. 9-ig jutottam, vagy talán a 10. feléig.
  • boscorelli2
    Szia!

Olvastam az írásod Llajti és csöngök a szavaidon. Nem csodálom, hogy nem voltál otthon, szerintem most mindenki a szomszédnál piált hétvégén. Kivéve az utca utolsó házát, mert Ő volt egyedül otthon.
    Amit írtál a turbános fószerről, azt csak GE rendezvényre értette vagy viseljem úgy általában az óbelebancot és egyszer csak valahonnan előpottyan a 6. db. classi cucc? Ha jól sejtem az első variáció a (GE alatt, ládanyitogatáskor).
    Amúgy most már van jó pár classi szettem, de ami érdekel az a reclaimer a gyógyító csávó egyedül a meglévőkből...
    3 érdekel nagyon, de szerintem ezt már mindenki kívülről fújja (Ragadozó, D3, csapásmérő), és mindegyikből csak egy hiányzik...
    Persze még tolom tovább, csak már nem olyan intenzitással...
    Majd ráállok a hullámos bulikra, hátha ott kidobja... Nem tudom, hogy mind a háromnál különböző típusokat dobhat e, hogy esetlegesen be lehet e kategorizálva, pl.: a mólónál csak örszem döntését, és végső megoldást dobálhat stb. vagy teljesen mindegy hogy melyiken megyek, mert mindhárom hullámnál dobhat bármit... ???