hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
boscorelli2 #6965 Szia!
Olvastam az írásod Llajti és csöngök a szavaidon. Nem csodálom, hogy nem voltál otthon, szerintem most mindenki a szomszédnál piált hétvégén. Kivéve az utca utolsó házát, mert Ő volt egyedül otthon.
Amit írtál a turbános fószerről, azt csak GE rendezvényre értette vagy viseljem úgy általában az óbelebancot és egyszer csak valahonnan előpottyan a 6. db. classi cucc? Ha jól sejtem az első variáció a (GE alatt, ládanyitogatáskor).
Amúgy most már van jó pár classi szettem, de ami érdekel az a reclaimer a gyógyító csávó egyedül a meglévőkből...
3 érdekel nagyon, de szerintem ezt már mindenki kívülről fújja (Ragadozó, D3, csapásmérő), és mindegyikből csak egy hiányzik...
Persze még tolom tovább, csak már nem olyan intenzitással...
Majd ráállok a hullámos bulikra, hátha ott kidobja... Nem tudom, hogy mind a háromnál különböző típusokat dobhat e, hogy esetlegesen be lehet e kategorizálva, pl.: a mólónál csak örszem döntését, és végső megoldást dobálhat stb. vagy teljesen mindegy hogy melyiken megyek, mert mindhárom hullámnál dobhat bármit... ???