• Nomad90Hun
    Hát én a predatortól már majdnem agyvérzést kaptam a végére. 65.000 GE creditet költöttem ezen a hétvégén, a d3fnc meglett, az volt az egyik cél, a másik a predator, sajna utóbbi térdvédő hijján nem lett meg, ami szerintem kicsit gáz mert ismiknek a GE láda meg folyton azt a tetves térdvédőt dobálta ami nekem hiányzott. ráadásul ultranagy troll a game is, mert utána dobott classi predatort több helyen is, GE ládából is csak pont nem a térdvédőt..

Remélem a 2-ben ezen a nevetséges loot share systemen is javítanak mert ez így ultragáz, hogy csak azokkal lehet megosztani akikkel esett, és azokkal is max 45 percig azután hogy esett. másik ezeken a ládákon lehetne legalább 1-2 ujrapörgetést csinálni, hogy ha már belerakok 50+ órát 1 hétvégén és veszem a ládákat és nem azt dobja ami kéne akkor nesze semmi fogd meg jól. Lassan ott tartok, hogy előveszem diablo 3-at megint, ott legalább 3 óráig meg lehet osztani igaz ha csapatban esett valami akkor azokkal, de ha meg egyedül mész és úgy esik valami akkor szabadon kidobhatod bárkinek ha nem kell.