7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Nomad90Hun #6924 Húha na szóval:
Kérdés 1.
Jelenleg 282
Kérdés 2.:
Mindegy mit fejlesztesz, a fejlesztések darabja 50 divtech költséggel bír, nekem most elég vegyes 270 és 290 között mozog a páncéldarabok gearscore-ja, amint lehet és ha divtechből tudok eleget összeszedni megcéloznám a 280+ szintet mindnél, fegyvereket szerintem 275-278 fölé nem igazán éri meg húzni, mert nem javul annyit, hogy megérje. Páncélokon 2-3-at szoktam pörgetni, az ugye 100-150 divtech, azt megszorzod 6-al szép summa mi??
Kérdés 3.:
Ez még nekem se teljesen tiszta, gondolom itt a "signature skill nyersanyagnövelése x-y mennyiséggel"-re gondolsz az ha jól sejtem akkor gyorsabban töltődik tőle vissza, vagy a franc tudja, van itt tuti olyan aki ezt már kifigurázta hogy mit takar. -
boscorelli2 #6923 "Azt azért hosszá tenném, hogy a számításodban van némi hiba, ugyanis ha jól veszem ki a Self Preserved (Önfenntartó) talentre gondoltál, azzal az a gond, hogy kritikus találat esetén, a bevitt sebzés 3%-ával gyógyulsz nem az életerő pontod 3%-ával, ha már healing talent én a Predatory (Ragadozó) talentet jobbnak tartom, azzal kill után kapsz 35% hp-t 20 secen keresztül minden kill-el frissíti magát pve-re teljesen jó."
Köszi az infót, látod folyamatosan tanulok. Akkor tényleg nem próbálom ki...
És még egy kérdés. Van olyan tárgykiegészítés aminek az talentje, hogy nyersanyag növelés x %-al... ez csak a kreditekre vonatkozik vagy esetlegesen evvel az X százalékkal van nagyobb esély, hogy jobb cuccokat dobál a randomf*sfactor tárgyszóró rendszer? -
boscorelli2 #6922 Szia!
„meglesz a 9k stamina mire felhúzom a darabokat divtech-el, és marad olyan 4,5-5k firearm is, nekem most olyan 2,9k electronics-om van ami nem sok de amire kell arra elég.” - És mekkora a Gear Scorod [1. kérédés]? Mennyi Division techet használsz el, egy ilyen „felhúzásra” vagyis mekkora pontértékre húzol fel egy felszerelési tárgyat (pl.: 285-290-ig) és a fegyvert (pl.:290-295-ig) [2. kérdés]?
Más kérdésem nincs … „kérem kaccsolja ki”
-
Nomad90Hun #6921 Picit tényleg elnyújtottad, nomad-ot elviekben tűzerőre kéne inkább húzni. Meg szerintem se ér sokat a set maga amúgy se, de ez kinek mi jön be kategória.
Azt azért hosszá tenném, hogy a számításodban van némi hiba, ugyanis ha jól veszem ki a Self Preserved (Önfenntartó) talentre gondoltál, azzal az a gond, hogy kritikus találat esetén, a bevitt sebzés 3%-ával gyógyulsz nem az életerő pontod 3%-ával, ha már healing talent én a Predatory (Ragadozó) talentet jobbnak tartom, azzal kill után kapsz 35% hp-t 20 secen keresztül minden kill-el frissíti magát pve-re teljesen jó.
D3FNC-re kitérve, még barkácsolom, egyelőre úgy néz ki, hogy lehet kicserélek majd pár firearm modot a ruhában stamina modokra vesztek kb 5-6% CHC-t de ha minden jól megy meglesz a 9k stamina mire felhúzom a darabokat divtech-el, és marad olyan 4,5-5k firearm is, nekem most olyan 2,9k electronics-om van ami nem sok de amire kell arra elég.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.03.21. 12:17:17 -
#6920 wall of text, ertelme 0
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2018.03.21. 10:53:43 -
boscorelli2 #6919 Sziasztok!
Teszteltem a nomádot. Isten igazából nem értem a karaktert, vagy hogy mi célt szolgál. Nem is tudtam, hogy mire gyúrjam, hegyezzem ki a csávót, páncéltörésre, kritikus találatokra stb. Gyakorlatilag olyan semmilyen. Olyan mint egy gyík, ha letéped a farkát, akkor is életben marad, csak éppen nehezen pusztítasz vele. Gyógyító képességek nem kellenek neki, hiszen folyamatosan regenerálja magát alaphelyzetben is, gyilokkor is és ha lepuffantják automata visszajön a halálból. Sokan úgy gondolják ez hasznos képesség de! (és erre még visszatérek)... Viszont, tűzereje kicsi, nem első vonalas harcos. Életerő van bőven és képesség paneleken el lehet helyezni neki két támadó képességet is pl.: letapogatás, lövegtorony, bomba stb. Nem kell neki gyógyító képesség mivel önregeneráló harcos. Viszont, elmesélnék egy helyzetet. UG-ban (egyedül játszottam), fázis végénél, be kellett volna mennem egy szobába, ahol letapogatás szerint 10 harcos várt rám. Kb. a lépcső elejéig jutottam el és már villogott minden, hogy hamarosan padló nyalás lesz. Szóval nem tudtam bemenni, és leszedegetés is nehezen ment a távolság miatt, így maradt a csalogatás. Lassan haladtam így, de meglett. Ezzel szemben, voltam már nem egyszer hasonló helyzetben a D3-as cuccban, simán besétálok és leszedegetem őket. Gyorsabb és hatékonyabb a pajzs. Szóval azt akartam elmondani, hogy hogy újra tud éledni a nomád, csak két élete sem ér annyit szerintem mint egy D3-as elit harcosé, aki azzal az egy életével többet darál, mint a nomád. Nomád tipikus ilyen üsd az ellent, kicsi kamikáze módra (letapogatás stb.), mert életerő az van bőven, fuss, bújj el, regenerálódj gyorsan, majd megint csapj le. Kb. ezt tudom neki elképzelni. Szóval nekem nem jött be a karakter. Nincs semmilyen fegyverre „rászakosodva” a ruházata (bónuszok), csak öngyógyításra, de talán az assult rifle jön be neki, vagyis én azt használtam, esetleg még a shotgunt tudom neki elképzelni… ízlések és pofonok. Esetlegesen assultnél érdemes még neki a talentek közé betenni, hogyha kritikus találatot ér el, akkor gyógyuljon 3% életerőt. Így mát tényleg kész öntápoló lenne, meg mellé akkor ugye a kritikus találati esély felé terelni a karaktert… ezen már D3-nál is gondolkodtam, ott el tudok érni 54% kritikus találati esélyt, és mellé ez a talent elég öntápoló lenne. Matematika szerint minden második lövés 3%-ot tudna gyógyítani. Jelenleg 69 skuló fér a táramban, néha mellé is lövök, szóval csak találjon be 20% kritikus az máris a teljes életerőm 60%, ennyit kapnék vissza… még nem próbáltam ki a gyakorlatba… de ha kipróbáltam beszámolok róla… mondjuk az mégjobb lenne, ha nem nekem adná vissza az életerőt, hanem a pajzsnak… na befejeztem az okoskodást …
Nomád?! Érdeklődnék, hogy Te a D3-as classified cuccban, mekkora tűzerőt, állóképességet és szakértelmet tudtál összehozni? Válaszodat előre is köszönöm szépen.
-
hawkie22 #6918 Közben megvan, miért nem látszottak. Meg kellett nyitnom a Clinton Safe House-t. :D Ahogy nézem a térképem, még van 1-2 Safe House, amit nem nyitottam meg. Hiába, az elmúlt majd 1 év kimaradt. :D -
Nomad90Hun #6917 ilyen bug nekem is volt 1x hogy elkezdtem, beletört a bicskám, majd utána nem láttam és be kellett csatlakoznom haverhoz és utána jelölte. -
hawkie22 #6916 Season Pass-om van, szóval elvileg meg kell hogy legyen.
#6914: hát ez az, Nomad, hogy nincs ott :( -
Nomad90Hun #6915 Resi 1.8-al jött ingyensen, dlc-s csak a survivial meg az underground. -
Nomad90Hun #6914 M betű (térképet előhívod), és egész a térkép bal szélén van az új terület (west side piers), ott kell lennie 3 kis zöld pontnak (carrier - hordozó, pier93, és a gépház). -
#6913 A DLC megvan? -
hawkie22 #6912 Azt mondja meg már nekem valaki, hogy miért nem látom a térképemen a Resistance-ot? -
Nomad90Hun #6911 Hát én legutóbb csak az 5 részes bónuszt tudtam kipróbálni, annyira nem nyűgözött le, meg haver a 6 részest is megnézte neki se jött be, akkor már inkább Striker, D3FNC vagy Predator. Utóbbi még csak 5 részes de jó az is. D3FNC-vel vagyok úgy, hogy sztem nem fogom 9k stamon használni, mert nem sebzek vele semmit szinte, meg ugye akk eléggé meg van kötve ez ember keze fegyvertalentek ügyében. -
Nomad90Hun #6910 Végülis jó úgyis, bár azzal ugye csak alap küldik + Incursion-ök + DZ + Resisitance amibe tudsz menni.
Season passal meg mehetsz még Survivial-t ami szerintem marha jó lett, meg Underground-ot ami kicsit depi kicsit klausztrofób, de jó. -
ArmaGeddonfo #6909 Ha valakinek csak alap játékvan meg akkor is jó ugy játszani?? -
boscorelli2 #6908 Eddig nem is figyeltem, de a Nomád classi készlet teljes. Nyomtam vele párat, érdekes, szokni kell. Meg még bőven finomhangolni... -
boscorelli2 #6907 Szia!
Én már nem állok semmi gyűjtésnek neki, elment tőle a kedvem. Játszani fogok, meg csapatom, de nem megszállottan.
Bug Face maszkot már kinéztem azt még megszerzem, ez az egy cél lesz csak.
Valaki írta, hogy 2500 főnix kreditért lesz majd csak classifiedet dobó láda. Most mondom nem éri meg. Mire összegyűjtöd a kreditet... azt zsinórban dob 6.568.658.653 f*s-t... nem köszönöm kedves ubi... úgy érzem a láda nyitogatása nem járna sikerélménnyel inkább távol maradnék tőle... de ha teszem azt fel nyitásnál hétből választhatnál egyet, annak már lenne értelme...
Utoljára szerkesztette: boscorelli2, 2018.03.19. 19:01:13 -
Nomad90Hun #6906 Igen most Ambush (Rajtaütés?) lesz.
A szettek:
Alphabridge, Firecrest, Hunter's Faith, és Tactician's Authority.
A maszkok:
Bug Face - 5-ös világszinten hard vagy nehezebb küldetésen ölj meg 100 ellenfelet mozgás közben.
Cage - 5-ös vilgszinten 1 helyben maradva (állva v fedezékben nem részletezi) ölj meg 400 ellenfelet hard vagy nehezebb nehézségen.
Haze - 5-ös világszinten ölj meg 250 ellenfelet egy társ közelében maximumra csavart event módosítók mellett.
Nekem pont a haze tetszik a maszkok közül, meg a settek közül a firecrest ami érdekelne, de a mostani predator-os agyvérzés után már nem tudom lesz-e erőm megint nekiállni grindelni.. -
boscorelli2 #6905 Sziasztok!
Még egy dolog. Asszem most ambush jön hétvégén. Itt milyen szetteket lehetne gyűjteni?
-
boscorelli2 #6904 Sziasztok!
Igen, kellemes kis időtöltés ez a gém, és a sikerélmény sem marad el. Egyenesen garantált az ubi részéről… Ubinak akár ez is lehetne a mottója vagy reklámszövege: „Sikerélményre vágysz?! Egy szó: Division … Játssz! Élvezd! És … a sikerélmény is garantált úgy hat hónap múlva talán… vagy egy év… vagy… de te csak játssz, és vedd meg, hidd el 2048 -ban talán már Te is sikeres lehetsz… talán… talán… talán…„
Érdeklődnék még, hogy mi az a GearScore amitől még érdemes megtartani a felszerelést és költeni rá a DivisionTechet? Vannak 269 GS pontértékű tárgyaim is, amiknek jók a tulajdonságai, de gondolom nem éri meg felpumpálni DT-el, mert zabálná. És mi a max GS pontérték? Mennyi lehet egy tárgy max. ponrétéke GS-ban, mert feleslegesen sem akarom elszórni őket.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen és Forever Ubi! Mindig is ilyen randomf*sfactor tárgyszóró rendszerről álmodtam, köszönöm a sok évi fejlesztést!
-
Nomad90Hun #6903 Update: GE vége elött vettem még 1 ládát, és mit dob, na mit? Sima nomad fegyvertok meg 1 hildr.... Deee még ezt is meg tudja fejelni a game, jutalomládából esett még egy 5-ik D3FNC térdvédő.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.03.19. 09:34:29 -
Nomad90Hun #6902 Hát én a predatortól már majdnem agyvérzést kaptam a végére. 65.000 GE creditet költöttem ezen a hétvégén, a d3fnc meglett, az volt az egyik cél, a másik a predator, sajna utóbbi térdvédő hijján nem lett meg, ami szerintem kicsit gáz mert ismiknek a GE láda meg folyton azt a tetves térdvédőt dobálta ami nekem hiányzott. ráadásul ultranagy troll a game is, mert utána dobott classi predatort több helyen is, GE ládából is csak pont nem a térdvédőt..
Remélem a 2-ben ezen a nevetséges loot share systemen is javítanak mert ez így ultragáz, hogy csak azokkal lehet megosztani akikkel esett, és azokkal is max 45 percig azután hogy esett. másik ezeken a ládákon lehetne legalább 1-2 ujrapörgetést csinálni, hogy ha már belerakok 50+ órát 1 hétvégén és veszem a ládákat és nem azt dobja ami kéne akkor nesze semmi fogd meg jól. Lassan ott tartok, hogy előveszem diablo 3-at megint, ott legalább 3 óráig meg lehet osztani igaz ha csapatban esett valami akkor azokkal, de ha meg egyedül mész és úgy esik valami akkor szabadon kidobhatod bárkinek ha nem kell. -
boscorelli2 #6901 53,2 óra az elmúlt két hétben. Ennek java része erre a hosszú hétvégére esett... Nincs meg a D3 szett... Nem adom fel... ha minden jól megy és az ubi is ilyen segítőkész lesz, akkor cél az Úr 2048. esztendejére sikerül teljesítenem a feladatot ha nem lesz segítőkész, akkor 2068.
Ambushban milyen szetteket fognak szórni? Bármi is legyen arra már biztosan nem megyek rá... ez bőven elég volt...
Nektek sikerültek a dolgok? Célkitűzéseket teljesíteni? Remélem szerencsésebbek voltatok mint én.
Persze azért még csapatom és belerakok pár órát -
Nomad90Hun #6900 Haver Te akkora troll vagy, hogy a Fallout behemot-jai törpék melletted. -
DrSoong #6899 Vicces az, hogy az összes classifield cuccot összecsapás ládából kaptam és nem eventesből. De teljes set még egyikből sincs.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.03.18. 13:25:40 -
boscorelli2 #6898 Eszem f.... megáll.... én ezt 45.985 nyitásból sem tudtam összehozni... vagyis inkább az uborka szoft...
Utoljára szerkesztette: boscorelli2, 2018.03.18. 10:26:28 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nomad90Hun #6896 Igen az alagút túl hosszú akkor már inkább lexington, de azzal már a kutyám hócipője is 3x tele van...
Ugyan idő lenne még de én már feladom majd 1x talán kiesik még division 2 elött a predator térdvédő, de 44 megvásárolt 1500 GE credites láda, és 57k+ elköltött GE credit után már feladom... -
#6895 nem a leggyorsabb es mashol is megszerezheto... -
boscorelli2 #6894 Sziasztok!
Most fejeztem be. No D3 kesztyű továbbra is.... már én is nagyon unom az alagút kipucolását, de az a leggyorsabb... Kesztyűből még semmilyen classifiedem sincs :( Ez van... panaszáradat vége.... sajnos ezért kár fennmaradni, de köv próba csak 6 hónap múlva lesz... köszi ubi a játékélményt... és a sikerélményt... -
DrSoong #6893 Most dobott a játék egy narancs hátitatyót ami egyszerre 2 set egy-egy elemét ki tudja váltani így 4+3 pontos felszerelésem lehet. A 6db narancs felszerelésből már csak a mellény és a maszk hiányzik.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.03.17. 22:40:15 -
Nomad90Hun #6892 Oké, én most feladtam, holnap persze azért még tolni fogom, de most feladtam, hogy meglesz a predator térdvédő....
39 ládából most nyitottam ki az utcsó 3-at 1 halom predator össze-vissza minden, de térdvédő sehol, nemhogy még classified is lenne. Aztán bemegyek zónába, 3-ik dark zone chestből mi esik? Classified predator kesztyű.... Komolyan mondom szívat a game... -
#6891 Köszi. -
Nomad90Hun #6890 ESC -> Dosszié -> GE - STRIKE -
#6889 Azt hol lehet megnézni, hogy a maszkhoz mit kell csinálni? -
Nomad90Hun #6888 Akkor most mondjam, hogy engem épp az agyvérzés kerülget? Hányingerem van már a lexingtontól, de muszáj valamit tolni, mert harmincöt, igen 35 ládából eddíg kijött a maradék 2 hiányzó d3fnc, 1 darab predator maszk, és rogyásig esik a banshee ami meg kell a rossznyavalyának.... Már csak az a nyamvadt predator térdvédő kéne, de neem azt neeem, bezzeg havernak már 2-ára dobja ki.....
A kövi eventben már nem fogok semmilyen szettet szedni, maszkokat ha tetszenek kiszedem oszt jónapot. -
#6887 Ja, ok, hát én csak ilyen hétvégi játékos vagyok nem nagyon izgat, hogy milyen szett van meg, meg milyen nincs, amíg élvezem lövöldözök, van hogy hetekig be sem lépek, a grind meg elég messze áll tőlem de ahogy így nézegettem elég sok ilyen classified cuccom van de természetesen egy komplett szettem az nincs :) -
boscorelli2 #6886 Kesztyűből egyetlen titkosított repertoárom sincs. Kesztyűt classifiedből sosem dobott még. Soha...
De még a D3-ból is továbbra is kettő kell....
No komment...
-
#6885 Azok a classified itemek, amiről beszélnek a srácok napok óta:)