• koltony
    Szinte mindenki tudja hogy az E3 bemutató és a végleges játék között hatalmas különbség van. Talán a battlefront volt az egyedüli ami baromi szép volt E3 mon és a végleges verzión is(sajna a játék maga ellenben egy doboz...lett)
    Aki fotózik az tudja hogy egy tócsa nagyon ritkán tükrözi ennyire vissza a körülötte lévő tárgyakat, engem pl ez hidegen hagy. A játék maga xbox one on meg egy közép kategóriás PC-n kb ugyan az, ebből ítélve a játék viszonylag szép, nem kiemelkedő, de nem is mondanám csúnyának.

Ellenben várom hogy vajon a 3 év ígérgetés meghozza -e a gyümölcsét és kapunk egy jó játékot a pénzünkért cserébe.

Kíváncsi vagyok magára a játékmenetre, mert hát amit láttam az nem egyértelműsítette,hogy ez pontosan mi? Online játszható story+lövölde, valami féle mmo vagy valami teljesen más. Átmész a feladatokon és utána mit tudsz csinálni?

Ha középszerű alja akkor később megveszem boxra, ha jó akkor pedig PC-re. (szimplán azért hogy tovább tudjam passzolni, ha kivégeztem és ne maradjon a nyakamon)