thecrew.jpg
  • Quqa
    Szerintem ahogy van úgy szarták el az egész játékot egy kiabxot Burnout Paradise 2-öt csináltak, ami csak az eszeveszett száguldásról szól vezetési tudás nem kell hozzá. És valóban ez az egyetlen játék ahol egyszerűen nem tudok rájönni, hogy kéne irányítani annyira fos az egész, pedig amint lejjebb is írtam talán vonat/villamos szimulátor kivételével szinte minden ilyen jellegű játékot végigtoltam. Párat többször is.
    A másik gond + az, hogy full Stock-al nem lehet versenyezni (PvP) pedig jó lenne, mert ott nincs nitro és kijönne ki mennyire uralja a kocsiját. Ott csak az a gond, ha neked mennek elszálsz és tök mindegy mivel egy Mini is simán kiüti a legnagyobb tepsi tehert, akár egy Hummer H1 is és itt a (súly)probléma! Az esztelen gurulás meg egyszerűen nem érdekel. Az ilyen 1-2-3 órás akármilyen küldetések meg pláne nem.
    És ha már ubisoft pl. a Driver sorozat ehhez képest egy szimulátor.

Ja és valaki írta a kérdésemre, hogy ha kiveszek egy alkatrészt akkor az ott lesz a garázsban, jelentem elveszik és ennek van is értelme, mert így újból meg kell szenvedni érte.