thecrew.jpg
  • Norby646
    Kezdtem örülni, hogy végre tényleg könnyen össze lehet szedni a mannát a játékban, miután a hosszabb faction küldetések egy részére 16000 helyett 32000-et adott 3 óra után. Hát sok idő nem telt el, erre levitték a 32000-et 16-ra, a 16-ot meg 8-ra és mindezt az eddigi 3 helyett 12 óra várakozással... Nem lepődök meg, félreértés ne essék idáig is tudtam, hogy ha megveszek valamit 9000ft-ért akkor logikus, hogy még több pénzt kell fizetnem ha nem akarok egy komolyabb autóra 2 hétig gyűjtögetni ezzekkel a nyamvadt faction küldetésekkel (akár barátküldözgetés, akár versenyzés), csak fura mert régen azért amit megvettél egy teljes értékű játékot kaptál. Persze egy olyan játékért nyilván megéri ennyit fizetni, amiben a megjelenés óta sem tudtam igazán semmilyen barátommal együtt menni. Aztán ott a számtalan bug (a legutóbbi frissítés még hozott is pár újat a meglévők mellé), illetve teljesen idétlen alkatrészfeloldás a skill küldetések után, ami ügye abszolút random. Az ai forgalom katasztrofális, ha versenyzel, akkor direkt úgy áll meg az ai, hogy esélyed se legyen kikerülni normálisan. Az már csak mellékes, hogy a magunk mögött hagyott civilek pár 10m után újra hátra tekintve már sehol sincsenek, mert elpárologtak. Aztán ott vannak a versenyeknél lévő pontlisták, melyek tetejénél az eslő helyen szinte kivétel nélkül ugyanazok a cheaterek vannak. Nyilván nem elég egyértelmű bizonyíték egy játékos bannolásához egy enyhén szólva is lehetetlen eredmény, de gondolom ez sem prioritás, vagy csak nincs idejük ezzel foglalkozni a sok fizetős tartalom létrehozása mellett.

Mindemellett szerethető a játék, rengeteg pozitívummal, de sajnos nem az, amit vártam, számomra csalódás de erről leginkább az tehet, hogy én még mindig a tdu 1 folytatását várom/vártam és már megint nem azt kaptam. Nem zavarnának a bugok, nem zavarna ez a **** fizetős rendszer, semmi sem zavarna, ha visszaadná azt a feelinget, amit a tdu adott. Nem tudom megmondani, ehhez mi kéne, de ebben nincs meg. A tdu 2-ben ez megvan, de ott meg az élvezhetetlen fizika hazavágja az egészet. Mindennek ellenére egyáltalán nem rossz játék, de úgy érzem nem én voltam a "célközönség" egyik alkotó tagja. Na mind1 senki se vegye a szívére, nekem ezek a tapasztalataim, a véleményem, és gondoltam elrinyálom itt.
    Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.04.01. 22:47:07